Kreativ

ŠTÍTEK: Škoda Rapid

V úvodním utkání FORTUNA:LIGY byl autorem dvou jabloneckých gólů nováček v týmu Jan Matoušek.

Matoušek zazářil hned při premiéře za Jablonec: Mé góly povzbudily celé mužstvo

/ROZHOVOR/ Při svém debutu v ligovém dresu Jablonce se uvedl Jan Matoušek hned dvěma góly, které byly v prvoligovém utkání FORTUNA:LIGY proti pražské Bohemce jediné, které fanoušci na Střelnici viděli. V prvním duelu sezony a se značně obměněnou sestavou si svěřenci trenéra Petra Rady hned v úvodu připsali tři body za výhru 2:0.

V úvodním utkání FORTUNA:LIGY byl autorem dvou jabloneckých gólů nováček v týmu Jan Matoušek.

Jablonecký fotbalista Matoušek: Góly povzbudily celé naše mužstvo

Při své premiéře v ligovém dresu Jablonce se uvedl Jan Matoušek hned dvěma góly, které byly v prvoligovém utkání FORTUNA:LIGY proti pražské Bohemce jediné, které fanoušci na Střelnici viděli. V prvním duelu sezóny a se značně obměněnou sestavou si svěřenci trenéra Petra Rady hned v úvodu připsali tři body.

Ilustrační fotografie.

Nový ročník fotbalu se hlásí

Liberec – Oddíly, které chtějí působit pod křídly FAČR, se musí závazně přihlásit do nových soutěží, a to již do 31. května. Pokud tento nestihnou, hrozí jim finanční pokuta. Krajský i okresní fotbalový svaz podle přihlášek rozhodne o počtu a zařazení klubů do soutěží.

Ilustrační foto

Mladý řidič přišel o život u Lysé

Lysá nad Labem – Dvě smrtelné nehody během dvou dnů se staly v nymburském regionu. Po páteční tragédii na nymburském obchvatu, při níž po nárazu do kamionu zemřela osmnáctiletá spolujezdkyně, vyhasl další mladý život. Nehoda se stala v sobotu odpoledne na silnici mezi Starým Vestcem a Lysou nad Labem.

Ilustrační foto.

KRIMI MIX: Z auta v noci zmizel dron schovaný pod sedadlem

Černošice - Ani věci nenápadně uložené pod sedačku nejsou v opuštěném autě v bezpečí. Ukázalo se to v Černošicích na Praze-západ, kde na sklonku dubna zatím neznámý zloděj někdy během noci vykradl Škodu Rapid zaparkovanou na rohu ulic V Mýtě a V Rybníčkách.

Trenér Vladimír Jansa (vpravo) se s výběrem mrákovských fotbalistů účastní žákovského Poháru hejtmana Plzeňského kraje každý rok (na snímku výběr 2017).

Dva ze tří postoupili dál

Mrákov, Plzeň – V Žákovském fotbalovém poháru hejtmana Plzeňského kraje postoupily do semifinále Jiskra Domažlice a Dynamo Horšovský Týn. Mrákov končí. 

Vzácný fotbalový nález.

Zlato ve šrotu u sousedů

Linec - Ve šrotovně starých kovů firmy Metran v Kematenu vytřídili medaili s ražením „Rakouská státní liga ve fotbalu – vítěz mistrovské ligy A 1956/57“, napsaly OÖN.

Zruč - SK Petřín   3:0

FOTO: Zruč potěšila na dálku Rokycany

Rokycansko – Nejvyšší regionální soutěži mužů v kopané velí FC Rokycany. Náskok čtyř bodů před pronásledovateli z Petřína je slibný, ovšem do konce zbývá dlouhých devět kol!  

Škoda dodala v prvním čtvrtletí 307 600 vozů. Oproti loňsku to je pokles o 2,9 procenta.

Škoda dodala v prvním čtvrtletí 307 600 vozů.

Mladá Boleslav /INFOGRAFIKA/ – Za první čtvrtletí dodala Škoda svým zákazníkům po celém světě 307 600 vozů; jen za březen to bylo 114 200 aut. Celosvětový tržní podíl od ledna do března vzrostl o 3,3 procenta, uvádí statistika společnosti. Současně ale dodávky automobilky mírně poklesly pod rekordní úroveň loňského roku – a sice o 2,9 procenta.

Futsalisté Rapidu Ústí n/L (žlutočerní) zvítězili po bojovném výkonu nad Chotěboří 5:2.

Okresní futsalový pohár ovládli hráči Rapidu

Ústecko – Hotovo, dobojováno. Šampionem okresního futsalového poháru je ústecký Rapid. Ten podle očekávání zvládl roli jednoho z hlavních favoritů a jako jediný druholigový celek potvrdil pozici nejlepšího mužstva v okrese, když ve finále v hale v Krupce zdolal domácí Boca Juniors 6:3.

V dalším utkání I. A třídy, ale prvním, které hrál Pěnčín na domácím hřišti, vstřelil čtyři góly (4:0)  do branky libereckého Rapidu. Fanoušci si začátek sezóny doma pochvalovali.

FOTO: Pěnčín rozstřílel liberecký Rapid, spokojený byl kouč i prezident

Pěnčín – Z prvního jarního utkání I. A třídy, které tým Pěnčína sehrál na domácí půdě, vzešel hned vítězně. Pro diváky to byla nejlepší jarní premiéra, jakou si mohli přát. Spokojený s výkony mužstva trenér Karel Vokál byl. A v kuloárech hřiště se šuškalo, že i prezident klubu Jaroslav Strnad.

Futsalisté Rapidu Ústí n/L (žlutočerní) zvítězili po bojovném výkonu nad Chotěboří 5:2.

Finále poháru: Rapid vs Boca

Ústecko – Ústecký okresní pohár ve futsalu už zná oba finalisty. Jsou jimi ústecký Rapid a Boca Juniors z Krupky.

Ilustrační foto.

V osm ráno měl tři promile, opilé řídily také dvě ženy

Tři silně opilé řidiče přistihli uplynulou neděli 17. března za volantem policisté na Valašsku. Nelichotivým vítězem se stal jedenapadesátiletý muž ze Vsetínska, který nadýchal téměř tři promile alkoholu. Navíc to nebyl jeho jediný prohřešek.  

Rapid Ústí (žlutočerní) přemohl po dramatické bitvě FK Kladno (modří) těsně 4:3

Oslabený Rapid má bod z Plzně

Ústí n. L. – Futsalisté Rapidu Ústí získali ve 2. lize i přes řadu personálních ztrát bod na palubovce páté Plzně.

Jízda pod vlivem alkoholu a drog: pokus o ujetí skončil nehodou.

Divokou noční rallye ukončila značka

Hradec Králové /VIDEO/ - Až stošedesátikilometrovou rychlostí se v noci na čtvrtek řítil městem 22letý řidič Škody Rapid, který se pokoušel ujet policistům.

Futsalisté Rapidu Ústí n/L (žlutočerní) zvítězili po bojovném výkonu nad Chotěboří 5:2.

Futsalisté dnes rozehrají semifinálové boje

Ústecko - Okresní pohár futsalistů dospěl k bojům o medaile. O tři cenné kovy se utkají ústečtí Tiradores, Rapid a Klimax Bar, doplní je celek Boca Juniors Krupka. První semifinále se hraje už dnes večer.