Kreativ

ŠTÍTEK: Škoda Rapid

Ilustrační foto.

Tři zranění si vyžádal střet za mrazivého čtvrtečního rána

Léskovec – Tři zranění si vyžádal čelní střet dvou osobních aut, k němuž došlo ve čtvrtek 23. listopadu krátce po osmé hodině ranní v Léskovci na jihovýchodním okraji Pelhřimovska. Příčinou dopravní nehody mohla být namrzlá vozovka, čtvrteční ráno bylo mrazivé s teplotami kolem nuly.

Fotbalisté rezervy Jiskry Domažlice Milan Lucák a Roman Čadek získávají míč.

Benfika urvala výhru v samém závěru nastavení

Domažlice – Drama se smolným začátkem a šťastným koncem. Tak lze ve stručnosti popsat poslední podzimní zápas fotbalistů rezervy Jiskry, kteří se v páteční předehrávce 15. kola krajského přeboru utkali s plzeňským Rapidem. Vedení klubu se před blížící se zimou rozhodlo šetřit trávník domažlické Střelnice, a tak se hrálo na umělce, což spíše svědčilo Myslivečkovým bojovníkům.

Šťastný střelec vítězného gólu rezervy Domažlic Tomáš Korelus s ještě šťastnější maminkou Renatou.

O výhře Benfiky rozhodl v nastavení T. Korelus

Domažlice - Fotbalisté Jiskry Domažlice B zakončili podzimní část sezony výhrou. V předehrávce 15. kola krajského přeboru sice brzy prohrávali s Myslivečkovými bojovníky z Rapidu 0:1, ale Lucák s Hojdou se postarali o obrat. Sedm minut před koncem zápasu hosté vyrovnali, ale do penalt se neprozdržovali. V samém závěru dvouminutového nastavení strhl výhru na stranu Jiskry Tomáš Korelus z trestného kopu.

Škoda Kodiaq.

Škodě Auto v říjnu stoupl prodej o téměř deset procent

Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto zvýšila v říjnu meziročně odbyt o 9,7 procenta, když prodala 107 400 vozů. Silný růst zaznamenala automobilka na evropském a ruském trhu, klesl však prodej modelů Citigo, Fabia, Rapid, Octavia i Yeti, který se však již přestal vyrábět. 

Chodkyně kličkovala po ránu mezi auty v Záfortenské ulici a to se jí stalo osudným.

Ve Slaném srazilo auto starší ženu

Slaný – Pádem na zem skončila v pondělí po ránu cesta do města pro čtyřiasedmdesátiletou ženu. Seniorka chtěla přecházet v Záfortenské ulici ve Slaném silnici ( u kulhavých schodů), kde je dopoledne poměrně hustý provoz. Při přecházení vozovky se ale důchodkyně velmi nešťastně připletla do cesty projíždějícímu automobilu Škoda Rapid. Jeho řidič už nestačil zabrzdit a srazil ženu na zem.

Olympik proti Chrudimi sahal po senzaci, nakonec smolně padl.

To byl zápas! Béčko Olympiku v osmnáctigólové bitvě porazilo Ústí

Ústí nad Labem – Velká přestřelka, obrovské drama, zasloužená radost. Asi nějak takhle by se dal nejjednodušeji popsat futsalový zápas B-týmu Olympiku Mělník na palubovce Rapidu Ústí nad Labem. Přestože šlo “jen“ o druhou ligu, nabídlo nedělní utkání parádní vyhrocenou podívanou, ve které padlo osmnáct branek. Šťastnější byla po závěrečném hvizdu parta od soutoku, proti lídrovi tabulky zvítězila 10:8 a připsala si první výhru v sezoně. „Divácky hodně atraktivní boj, který jsme zvládli,“ oddychl si bezprostředně po souboji mělnický Dominik Zdržálek.

Škoda Rapid Monte Carlo v Indii

Škoda nesmí v Indii prodávat Rapida Monte Carlo, kvůli žalobě textilky

Mladoboleslavské automobilce Škoda Auto se v Indii nikdy moc nedařilo a díru do světa v miliardové zemi neudělá ani se zvláštní verzí modelu Rapid, která nese jméno Monte Carlo. Na vině je známkoprávní spor. Indický soud totiž vyhověl žalobě textilky Monte Carlo Fashions z Paňdžábu a Škodovce zakázal v Indii používat název Monte Carlo. Na jiné země se omezení pochopitelně nevztahuje.

Škoda Octavia - Čína

Tohle opravdu není Superb. Škoda v Číně prodává jednu zvláštnost

Pro Škodu je čínský trh velice důležitý, prodá na něm totiž nejvíc aut. Věnuje mu proto zvláštní pozornost, což je nově znát i na omlazené Octavii. Verze pro čínské zákazníky se totiž od té evropské poměrně dost liší. Samozřejmě to ale není poprvé, co jsou modely určené pro jiné trhy pozměněné.

Ilustrační foto.

Bod je lepší než odjet s prázdnou

K dalšímu zápasu I. A třídy přijeli hráči Pěnčína na hřiště do Pavlovic. Od začátku zápasu byli aktivnější, častěji drželi balón a vytvářeli si šance na vstřelení úvodní branky.

Škoda Auto - výroba nových motorů - ilustrační foto

Rekordní Škoda Auto. Zažila nejlepší září v historii

Rekord. Zase. Už po dvaadvacáté v řadě! Mladoboleslavská automobilka hlásí, že v září dodala na celém světě 112 900 vozů Škoda zákazníkům. Je to nejlepší výsledek v její 122leté historii. Oproti stejnému období loňského roku je to nárůst o 5,4 procenta. Vloni v této době automobilka dodala do světa „jen“ 107 100 vozů. 

Fotbalová I. A třída. Derby Ruprechtice - Doubí 3:0.

Derby v Harcově musel dochytat důchodce

Peter Sulo z Doubí musel dochytat ve svých 57 letech městské derby fotbalové I. A třídy Ruprechtice – Doubí (3:0), které se kvůli špatnému terénu v Ruprechticích odehrála na umělce v Harcově.

Obránce Slavoje Koloveč František Šlajs zkouší zastavit staňkovského Josefa Vrbu.

Kraj: Holýšov i Benfika prohrály

Plzeňský kraj – Cennou výhru si ve víkendovém zápase připsala Lhota, které zvítězila nad rezervou Domažlic 3:2 díky gólu v nastavení. Holýšov si zápas s Rapidem předehrál ve čtvrtek a prohrál 1:3. 

Zápasy Žďárské ligy malé kopané se hrají tradičně v sobotu za 2. základní školou.

Ofenziva Rapidu začíná budit respekt, odnesla to La Bomba

Žďár nad Sázavou – První polovina podzimní části Žďárské ligy malé kopané je minulostí. V I. lize se po úvodní porážce rozjel FC Rapid, který si v sobotu připsal pátou výhru v řadě. Lepší bilancí už se mohou chlubit pouze fotbalisté týmu Kozel B, které nadále zdobí stoprocentní bilance.

Ilustrační foto

Jiskra hraje v Písku. Uspěje?

Plzeňský kraj – O své první venkovní vítězství budou dnes odpoledne v rámci vloženého 17. kola ČFL bojovat fotbalisté Domažlic.

Ilustrační foto.

Rynoltice prvně prohrály a další výsledky z I. A třída Liberecka

Liberec – Krásná Studánka chytla další nářez, tentokrát šest kusů v Košťálově. Studna venku ve třech zápasech inkasovala již 19 branek! Hejnice se rozešly s Doubím smírně, Ruprechtice bez Rampáčka st. zřejmě nevyhrají a Rapid připravil první prohru Rynolticím.

Ilustrační foto.

Osm získaných bodů? Překvapení, říká Mysliveček

Plzeňský kraj – Po drtivé porážce od Tachova se potřebovali zmátořit. Jenže fotbalisty Rapidu Plzeň ve víkendovém duelu 4. kola nejvyšší krajské soutěže nečekal vůbec jednoduchý úkol. Plzeňané totiž zajížděli na půdu Rozvadova, odkud se body jen tak nevozí.

Ilustrační foto

Tachov si na Rapidu otevřel střelnici

Plzeň – Třetí zápas, třetí výhra. Fotbalisté Tachova uspěli v sobotním klání 3. kola nejvyššího přeboru Plzeňského kraje na Rapidu vysoko 6:0 a udrželi se v čele soutěže.

Ilustrační foto

Rokycany vyzvou nováčka

Plzeňský kraj – Své první domácí utkání v nejvyšší krajské soutěži sehrají zítra dopoledne fotbalisté exdivizních Rokycan.

Fotbal. Ilustrační obrázek.

Horáček pokračuje ve Stráži nad Nisou

Liberec – Trenér Jiří Horáček zůstává na lavičce mužstva, které v uplynulé soutěži skončilo v I. A třídě poslední se třemi výhrami a čtyřmi remízami a jako jediné sestoupilo.