Kreativ

ŠTÍTEK: Škoda Rapid

Ilustrační snímek

Luby změří síly s Rapidem

Plzeň – Fotbalisté Lubů v přípravě svými výsledky zatím neoslňují. Účastník desátého ročníku Memoriálu Josefa Ibermajera totiž prohrál všechny tři zápasy skupinové fáze.

Chotíkov - Přeštice 7:3

Rapid si drtivým finišem zajistil vítězství

Plzeň – Fotbalisté Rapidu v přípravě po dvou porážkách zabrali. Bojovná družina uznávaného trenéra Jaromíra Myslivečka v rámci 3. kola Memoriálu Josefa Ibermajera otočila duel s Rokycany a zvítězila 4:2.

Ilustrační foto

Futsalové divizi vládne stoprocentní béčko Interobalu, Karlovarští Draci stále doplácejí na mizernou střelbu

Karlovy Vary – Poprvé v novém roce se šlo o víkendu na futsalovou divizi, skupinu C. Na pořadu bylo deváté a desáté kolo. I po něm si udrželo svou neporazitelnost béčko plzeňského Interobalu, které tak zaokrouhlilo svůj bodový účet na číslo třicet. „Interobal B je v laufu a zaslouženě vede tabulku," míní útočník v trikotu Karlovarských Draků Robert Faber.

Vítězové turnaje Young Boys.

Zlatý hattrick se nekonal, s dvoumetrovým pohárem se mazlili Young Boys!

Ústí n. L. – Obrovským překvapením skončil letošní 15. ročník hvězdně obsazeného vánočního fotbalového turnaje s názvem Chelsea Bar Cup. Obhájci dvou předchozích triumfů, tým Staré dobré časy, skončili už ve čtvrtfinále a z prvenství se tak radovali Young Boys, kteří byli loni až čtvrtí.

Dopravní nehoda v Líšnici.

V cestě stála srnka i značky

Orlickoústecko – Poslední předvánoční víkend dal ruku v ruce s počasím řidičům zabrat. Komplikace byly téměř po celém okrese, v žádné z víkendových nehod však nehrál roli alkohol!

Střet dvou automobilů v Nové Pace.

Hasiče zaměstnávaly především dopravní nehody

Jičínsko - Hořičtí profesionální hasiči pomohli v pátek po 8. hodině (ohlášeno 8:07) na žádost zdravotnické záchranné služby s transportem pacienta z bytu v ulici Pod Lipou v Hořicích do sanitky.

Škoda Octavia jako kabriolet.

Octavia Cabrio či český Touran. Podívejte se na škodovky, které nikdy nevzniknou

Česká automobilka Škoda se chce v nejbližších letech více věnovat vozům typu SUV a různým crossoverům. Bude se tak logicky soustředit na segmenty, které rostou a o něž mají zákazníci zájem. I z toho důvodu existují druhy aut, které v blízké budoucnosti škodovka vyrábět nebude. To ale neznamená, že bychom si je nemohli představovat.

Ilustrační foto.

Škoda získala zakázku za téměř čtvrt miliardy korun na dodávku aut pro stát

Praha - Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto získala zakázku na dodávku 770 osobních vozů pro státní správu za 244 milionů korun, řekl mluvčí Škody pro český trh Vítězslav Pelc. Stát poprvé hledal v soutěži více vozů pro více resortů, aby ušetřil. Soutěž organizovalo ministerstvo vnitra, vozy využije i ministerstvo obrany a zemědělství. Ministerstva obdrží vozy v modelových řadách Škoda Octavia, Škoda Rapid a Škoda Fabia.

Fotbal - ilustrační snímek

Fotbalisté v Desné vědí, že třetí místo není nereálné

Desná - „S umístěním jsme mírně nespokojeni, i když dvaadvacet bodů v půlce sezony není málo. Ale cílem je třetí místo, které není nereálné," ohlédl se za podzimní sezónou fotbalového týmu Desné, který hraje I.A třídu, Petr Kopal, vedoucí mužstva.

DOHRÁVKA I. A TŘÍDY NA HARCOVĚ. U míče je ruprechtický Vladimír Antoš, za ním Petr Halama z Rapidu.

Devět gólů v městském derby. Čtyři byly z penalt

Liberec - Městské derby ve fotbalové I. A třídě přineslo krásných devět branek a vítězství Ruprechtic, které v tabulce mají 18 bodů. Poražený Rapid zůstal na patnácti. Hrdinou derby, které se odehrálo na umělé trávě v Harcově, byl ruprechtický Michal Průcha, autor hattricku, když všechny branky docílil z pokutových kopů.

Škoda Octavia. Ilustrační snímek.

Škoda Auto v říjnu meziročně dodala o 10,6 procenta více aut

Mladá Boleslav - Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto zvýšila v říjnu meziročně prodej o 10,6 %, prodala 97 900 automobilů. Je to o 9 400 aut více než v říjnu loňského roku. Silný růst zaznamenala firma na evropském a čínském trhu. Roste také obliba modelu Rapid a Superb. 

RAPID PŘEHRÁL CELKEM JASNĚ KRÁSNOU STUDÁNKU 3:1. Na snímku je v tmavém studánecký kapitán Štěpán Vondráček a domácí střelec dvou branek Dominik Kejdana.

Stráž v duelu s favoritem z Hejnic sahala po výhře

Liberec - Přestože je Stráž nad Nisou na posledním místě fotbalové I. A třídy, proti silným Hejnicím vedla ještě těsně před koncem. Hosty spasil svým gólem střídající Kanta a zachránil tak aspoň bod.

Ilustrační foto

Soutěžní volno vyplnil turnaj v Janských Lázních

Náchodsko – Minulý víkend měly šachové mistrovské soutěže družstev volno kvůli přeborům Čech mládeže, takže se v Janských Lázních konal populární Pohár penzionu Protěž, a to již jeho 14. ročník.

Fotbal - ilustrační snímek.

Kraj: Benfika porazila Rozvadov, Holýšov padl s Petřínem

Plzeňský kraj – Po dlouhých 449 minutách dokázali fotbalisté plzeňského Rapidu dát gól. Střelecké trápení ukončil v 7. minutě zápasu 11. kola nejvyšší krajské soutěže na hřišti vejprnické Slavie Tomáš Davídek. Svěřenci trenéra Jaromíra Myslivečka nakonec zvítězili 3:1 a připsali si veledůležité tři body do krajské tabulky. V 11. kole se dařilo také Petřínu, který uspěl v Holýšově.

Austria Vídeň

Austria vyhrála vídeňské derby na hřišti Rapidu 2:0

Vídeň - Vídeňské derby dopadlo lépe pro fotbalisty Austrie. Soupeř Plzně v Evropské lize vyhrál v 12. kole rakouské nejvyšší soutěže na hřišti Rapidu 2:0. V tabulce se po třetí výhře za sebou nachází na čtvrtém místě se sedmibodovou ztrátou na vedoucí Sturm Štýrský Hradec.