Kreativ

ŠTÍTEK: televizní show

Ilustrační snímek.

Basketbalová show se blíží

Necelé tři týdny zbývají do soboty 8. června, kdy se ve sportovní hale na bazéně v Novém Jičíně uskuteční ojedinělá basketbalová show. 

Techtle Mechtle.

Travesti show vás vezme do Vegas

/POZVÁNKY/ Nejúspěšnější česká travesti show Techtle Mechtle a Kočky přiváží do novopackého MKS nový zábavný pořad Sny ve Vegas. Přijďte se ve středu od 19 hodin přesvědčit o tom, že nikdy není pozdě na to, abychom si splnili své sny.

Barmanská práce si žádala soustředění.

Barmanskou show si střihlo 18 studentů

Domažlice – Osmnáct studentů Středního odborného učiliště Domažlice (SOU) zakončovalo v pátek odpoledne čtyřdenní barmanský kurz vlastní barmanskou show.  

Výstava trolejbusů

Na co kam: Hradecká trolejbusová doprava oslaví v sobotu sedmdesátku

/POZVÁNKY/ V sobotu vyjede do hradeckých ulic speciální trolejbusová linka číslo 70, která symbolicky připomene letošní sedmdesáté výročí trolejbusové dopravy v Hradci Králové. Centrem oslav bude od devíti do 14 hodin terminál hromadné dopravy, vstup na akci a jízda v historických vozidlech je zdarma.

43. Letní filmová škola Uherské Hradiště. Radana Korená.

Hostem show Jana Dudka v Cafe21 bude ředitelka Letní filmové školy Radana Korená

Šéf regionální televize TVS Jan Dudek chystá další ze svých „talk show“ v uherskohradišťské kavárně Cafe21. Jeho hostem se tam ve středu 22. května od 18 hodin stane Radana Korená, která působí jako předsedkyně Asociace českých filmových klubů a ředitelka oblíbeného festivalu Letní filmová škola Uherské Hradiště.

Bezpečnostní přistání německého armádního vrtulníku na poli u Pěnčína - 15. 5. 2019

Šok a pak show! V Pěnčíně u hřbitova přistál obří vrtulník, kvůli kontrole

Scéna jako z Hollywoodu. V Pěnčíně na Prostějovsku u hřbitova v úterý večer přistál mohutný německý armádní vrtulník, který krátce předtím několikrát přeletěl nízko na od obcí. Přihlížející lidé měli o zábavu postaráno, i když zároveň neskrývali obavy o své bezpečí. Podle vyjádření armády se jednalo o bezpečnostní přistání v rámci cvičení Dark Blade 2019.

Ilustrační foto.

Muzejní noc nabídne kriminální příběhy, jazz i ohnivou show

Mladá Boleslav – Již v pátek 17. května ožije Mladá Boleslav Muzejní nocí. Zdarma se návštěvníkům ve večerních hodinách otevře hned šest zajímavých míst – Městský palác Templ, Mladoboleslavský hrad, Galerie Pod věží, Škoda Muzeum, Sbor českých bratří a Letecké muzeum Metoděje Vlacha.

Z vystoupení travesti skupin TechtleMechtle a Kočky v Městském společenském domě v Kolíně.

Tip Deníku: Travesti show Techtle Mechtle a Kočky

Litoměřice - Známá travesti skupina v obsazení slečen Dolores, Cathrin, Stacey a Giny (v civilu však pánové Lukáš, Martin, Honza a Jirka) již tradičně přijíždí s novým pořadem, tentokrát pod názvem "Sny ve Vegas". 

Ilustrační foto.

Tank power show nabídne adrenalin a zážitky

V sobotu se v Přelouči koná 11. ročník akce Tank power show. Brány areálu Tank power se otevřou v 10 hodin. Návštěvníky čeká den plný zábavy, soutěží, her, zážitků a adrenalinových překvapení.

Ilustrační foto

Parádní show. Boxeři budou bojovat na pontonu na Labi

Nymburk – V sobotu od 13 hodin se na řece Labi Pod Hradbami v Nymbuce odehraje show v podobě sedmadvaceti boxerských utkání olympijského boxu a Manažerské Extraligy Boxu, která slaví deset let od svého vzniku.

Ilustrační foto

Parádní show. Boxeři budou bojovat na pontonu na Labi

Nymburk – V sobotu od 13 hodin se na řece Labi Pod Hradbami v Nymbuce odehraje show v podobě sedmadvaceti boxerských utkání olympijského boxu a Manažerské Extraligy Boxu, která slaví deset let od svého vzniku.

Ilustrační foto

TIP Deníku: První den majálesu se ponese v zábavném duchu

Celým večerem, který proběhne v opavském Klubu Art, provede Jakub Plaskura, student Slezské univerzity, který je známý svou pravidelnou talk show Hovory s… . Tentokrát přivítá celou skupinu Naděje, dále Jiřího Dobrého, moderátora zábavně naučného pořadu Dobré vědět a prezidentku Studentské unie Slezské univerzity Lucii Zelinkovou. Talk show bude předcházet hra Vrať se!, ve které účinkují členové Kulturní dramaturgie Slezské univerzity a večer bude končit stand up komedií Poplach. Začátek akce je v 16.30 hodin a vstup je zdarma. (sto)

Zdeněk Pohlreich

Do Březové míří šéfkuchař Pohlreich s novou talk show

Březová – V kinosále březovského kulturního domu v úterý 7. května od 19 hodin vystoupí známý český šéfkuchař Zdeněk Pohlreich a spolu s ním zpěvák a moderátor Petr Vondráček. Bude to v rámci zábavného programu s názvem Hvězdy, jak je neznáte.

Jeden z nejznámějších představitelů agenta Jamese Bonda, irský herec Pierce Brosnan při natáčení reklamy 22. března u Národního divadla v Praze.

Show Vivaldianno Reloaded s hlasem agenta 007

Po úspěších v Bratislavě a v Brně se koncertní show Vivaldianno Reloaded představí 1. května také v pražské O2 areně. Svým hlasem jí v roli vypravěče provede hollywoodský herec Pierce Brosnan.

Ilustrační foto.

Čarodějnice se mohou nechat zvelebit v salonu nekrásy

Nové Město na Moravě – Výroba lektvarů a salon nekrásy, pochod ke Třem křížům za doprovodu úderů magických bubnů i ohňová show – to všechno bude součástí sletu čarodějnic v Novém Městě na Moravě. I letos odstartuje novoměstský „sabat“ čarodějnic na Vratislavově náměstí.

Junior Hair Show 2019.

Sušičtí kadeřníci zazářili v pražském Hiltonu

Sušice – Se zlatou a stříbrnou vizáží a účesy zazářili modelové, které originálně připravili sušické kadeřnice, v pražském hotelu Hilton v rámci prvního ročníku galavečera Junior Hair Show 2019.  

Fotbalové utkání mezi Prague Raptors a Prosexem.

Rekordní debakl? Už ne. Raptory znervóznila televize

/FOTOGALERIE/ Měla to být opravdová show. Jakési fotbalové vraždění neviňátek. Přijela televize, čekala se divočina a hlavně spousta gólů… Ale podzimní taškařice se neopakovala. Na první pohled naprosto bezvýznamný duel nejnižší úrovně mezi Prague Raptors a Prosexem skončil 3:0.

Alkehol

Koncert Alkeholu? Místo show neshoda ohledně termínu

Blansko – Na koncert známé české kapely Alkehol se do blanenského Dělnického domu chystaly stovky lidí. Zahrát měla i formace Morčata na útěku a další regionální kapela. Nakonec zůstali fanoušci doma, společný koncert se neodehrál.