Kreativ

ŠTÍTEK: televizní show

Světelná show nadchla domácí i přespolní.

Tradiční novoroční ohňostroj nabídne Chodová Planá, Stříbro a Kladruby

Na téma ohňostrojů se každoročně s blížícím se koncem roku pravidelně rozběhne mnoho vášnivých debat. Někteří lidé se světelnou show i s výbuchy jednou za rok rádi potěší, jiní jsou striktně proti, neb zvukové efekty vyděsí jejich zvířecí mazlíčky a důvodů, proč o ně nestojí, se najde více. Nabízí se varianta tzv. tichých ohňostrojů, které vydávají pouze zvuk při výmetu, na obloze se pak světlice rozzáří v tichosti. Ty jsou však dražší a nelze je vždy použít. Deník zjišťoval, jak to letos bude se silvestrovskými nebo novoročními ohňostroji na Tachovsku.

V Boskovicích krampusáci naháněli hrůzu. Za maskami se skrývali také členové hasičského sboru Mazurie.

Tipy na víkend na Blanensku: Rohatí pekelníci dorazí do Boskovic

Do Štědrého dne zbývá ještě pár dnů a s tím také souvisí vánočně laděné akce. Do Boskovic na Masarykovo náměstí vystoupí z pekla strašidelní rohatí čerti. Lidé se mohou těšit i na šerm nebo ohnivou show. Kino Blansko zaplní děti. Z televizních obrazovek za nimi přijede Kouzelná školka. 

Farářka Martina Viktorie Kopecká.

Tipy na víkend na Znojemsku: Talkshow Martiny Viktorie Kopecké i Ladovy Vánoce

Do Štědrého dne zbývá ještě pár dnů a s tím také souvisí vánočně laděné akce. Do Městského divadla Znojmo přijede se svojí benefiční talkshow farářka Martina Viktorie Kopecká. Ve Vedrovicích zase lidé prožijí Ladovy Vánoce, během které vystoupí děti z místních škol a těšit se můžete také na zabijačkové speciality. 

Jak se vyrábí televizní přenos Ski Classics: reportáž z Bad Gasteinu

Krumpáče s sebou a pozor na rolby. Za televizní lyžařskou show z Alp stojí Češi

/OD ZPRAVODAJE DENÍKU/ Malebným údolím Sportgastein v rakouských Alpách se rozléhala ozvěna. Hvízdající vítr doplňoval zvuk, který tady není obvyklý. Helikoptéra! Nad zasněženou krajinou se vznášela z jediného důvodu: díky pohledu z výšky si televizní diváci mohli udělat lepší představu o tom, jak si vedou běžci na lyžích v rámci úvodního dílu seriálu Ski Classics. Zajímavost? Tuto show obstarali Češi.

Detonátor show plná explozí a výbuchů na festivalu Pop Science ve VIDA! centru v Brně.

Detonátor show: ve VIDA! centru to praskalo a bouchalo, podívejte se

/FOTO, VIDEO/ Druhou prosincovou sobotu se zábavní vědecký park VIDA! proměnil v jedno velké jeviště a zároveň uvítal účinkující z českých i zahraničních science center. Festival odstartoval v deset hodin dopoledne. Úvodní show s názvem Detonátor, ktará byla plná explozí a výbuchů, nachystalo pro návštěvníky Divadlo vědy.

Vánoční trhy na olomoucké náplavce 7. prosince 2023

Nával na náplavce. Adventní premiéra táhne, ohňové show tleskaly davy

Náplavka na nábřeží Josefa Jařaba v Olomouci, která od úterka zažívá premiérové Vánoční trhy, byla ve čtvrtek odpoledne v obležení. Lákaly nejen stánky s adventním zbožím a pestrou nabídkou jídla a pití, ale zejména hudební vystoupení a především ohňová show v podání Plameňáků.

Stovky návštěvníků přilákalo do centra Znojma třetí vystoupení rakouských čertů - krampusáků.

Tipy na víkend na Znojemsku. Přijede Petr Bende, i strašidelní čerti z Rakouska

Předvánoční čas na Znojemsku je v plném proudu a i druhý prosincový víkend nabídne zajímavé akce. Jednou z nich je průvod rakouských čertů Perchtenlauf, který se postará o děsivou podívanou. Do Kulturního domu v obci Práče u Znojma zase zavítá oblíbený zpěvák Petr Bende se svým vánočním turné. 

Ondřej Ruml v Českém Krumlově. Ilustrační foto

Tipy na víkend na Hodonínsku: Strážnice láká na jarmark, Hodonín na Rumla

Předvánoční čas na Hodonínsku je v plném proudu a i druhý prosincový víkend nabídne zajímavé akce. Jednou z nich je Adventní jarmark ve Strážnici, který láká na řemeslné výrobky, svařák i něco dobrého na zub. Chybět nebude ani bohatý kulturní program. Do Domu kultury Hodonín dorazí zase oblíbený zpěvák Ondřej Ruml.

Číšník Marek Ciler z Trutnova se účastní nové řady televizní reality show MasterChef.

MasterChef má účastníka z Trutnova. Přezdívku Celer mu vymyslel Přemek Forejt

Je to zábava, ale zároveň neskutečná dřina a velký stres, říká 31letý číšník Marek Ciler z Trutnova o nové řadě reality show amatérských kuchařů TV Nova MasterChef Česko. Přes castingová kola se probojoval do finálové šestnáctky soutěžících, která před zraky televizních diváků soupeří o lukrativní odměnu 2,5 milionu korun určenou pro vítěze. Co říká na porotce a co na své rivaly? A co sám nejraději jí?

Zápasník UFC Conor McGregor

Proč se nechají mlátit? Šéf UFC White reaguje na McGregora, který sejmul maskota

Zápasník Conor McGregor se postaral o pořádný poprask. Hvězdný bojovník se během show v rámci finále basketbalové NBA nechal unést a tvrdě sejmul maskota Miami Heat. Muž v kostýmu Burnieho skončil v nemocnici. Na řádění slavného Ira reagoval šéf UFC Dana White, bývalého šampiona nejprestižnější organizace MMA na světě ale za neurvalé chování nezkritizoval.

QUEEN PO ČESKU. Petr Kutheil a Jan Kopečný.

Show s hity skupiny Queen se kvůli koronaviru odkládá

Muzikálová show We Will Rock You, která se zakládá na největších hitech britské skupiny Queen a jejíž premiéra byla plánována na 18. dubna, se kvůli současné pandemii odkládá. Úvodní představení libretisty Bena Eltona (v překladu Adama Nováka) se mělo odehrát v pražské Tipsport areně. 

Hulínské ženy oslavily MDŽ s Jitkou Asterovou a Hanou Čížkovou.

Hulínské ženy oslavily MDŽ s Jitkou Asterovou a Hanou Čížkovou

Jelikož je kolektiv Městského kulturního centra Hulín ryze ženský, rozhodly jsme se, že náš svátek oslavíme talk show. V sobotu 7. března 2020 přijely do Hulína Jitka Asterová a Hana Čížková, které před publikum vystoupily s pořadem Mládí nevyprchej.

Mirai Navrátil. Frontman kapely Mirai během koncertu na Colours of Ostrava

Mirai mají za sebou první koncerty jarní tour 2020. Představili novou show

/FOTOGALERIE/ Muzikanti z frýdecko-místecké kapely Mirai představili novou show na prvních zastávkách své vyprodané jarní tour. Fanoušci z Valašského Meziříčí a Českých Budějovic jako první přivítali kapelu ve vyprodaných klubových prostorech společně se zpěvákem Marcellem, který Mirai na první polovině turné předskakuje.

Mirai Navrátil. Frontman kapely Mirai během koncertu na Colours of Ostrava

Mirai zahraje v Olomouci

Dvě nominace na ceny Anděl, vyprodaná podzimní tour včetně pražského Fora Karlín, dvě první místa v Hudebních cenách Evropy 2 za singl roku – ØTCHI a domácí albumroku – Arigató.

Ples čajovny v Dělnickém domě v Nymburce

Turnaj rytířů nebo ohňová show zpestří tradiční Ples čajovny

Ples čajovny v Dělnickém domě letos otevírá už třetí dekádu. Tradiční ples v uvolněné atmosféře v duchu čajovny pořádá nymburská čajovna již po jednadvacáté a opět slibuje pestrý program. Večer se předvedou holky u tyče, diváci prožijí turnaj rytířů, oslní je ohňová show.

Z osmého ročníku pěvecké soutěže Caruso show v tělocvičně Základní školy T. G. Masaryka v Kutné Hoře.

Caruso show bylo o zpívání soutěžících i o tvořivosti diváků

Tóny populárních písní nejen českých, ale i zahraničních interpretů zněly v pátek 28. února budovou Základní školy T. G. Masaryka v Kutné Hoře. Celkem 12 soutěžních písní z nejrůznějších žánrů populární hudby odzpívalo v tělocvičně 21 účastníků osmého ročníku pěvecké soutěže Caruso show.