Kreativ

ŠTÍTEK: televizní show

Jihomoravští bikeři Damjan Siriški, Ondřej Šenk a Václav Kolář se představili ve finále show Česko Slovensko má talent.

Policejní honička. Bikeři vsadili v televizní show Česko Slovensko na grotesku

Brno /VIDEO/ – Předvedli divákům grotesku, za kterou by se nemuseli stydět ani slavní američtí komici Laurel a Hardy. Jihomoravští bikeři Václav Kolář, Ondřej Šenk a Damjan Siriški se představili v sobotním finále televizní show Česko Slovensko má talent se svou freestylovou exhibicí Bike O‘Clock. Přestože na vítězství nedosáhli, stejně jako v castingovém kole se dočkali ovací ve stoje. „Už samotný postup do velkého finále pro nás byl vítězství,“ usmívá se Siriški.

Ve finále Talentu je i Blanensko. Díky freestylové show Bike O´clock.

Ve finále Talentu je i Blanensko. Díky freestylové show Bike O´clock

Blanensko /FOTO/ – Populární televizní show Česko Slovensko má talent míří do finále. Ve hře o celkové vítězství je také biketrialová formace Bike O´clock, ve které předvádějí freestylové kousky na kolech i dva jezdci z Blanenska. Ondřej Šenk a mnohonásobný mistr světa v biketrialu Václav Kolář.

Cirkus hrůzy

Dnes otvírá Cirkus hrůzy

Poslední čtyři představení Horror show v letošním roce předvede artistická skupina Mistral v nymburské Kolonii.

Z mikulášské nadílky ve Staňkovicích.

Do Staňkovic přijeli tak trochu jiní čerti

/FOTOGALERIE/ Opravdu skvělou akci pro děti připravil v neděli 24. listopadu Obecní úřad ve Staňkovicích spolu s mnoha dobrovolníky. Mikulášskou show s nadílkou zahájily dvě čertice, které uspořádaly pro děti různé soutěž. Nechyběla ani koulovačka. A protože nebyl sníh, musely děti použít papírové koule vyrobené z reklamních letáků.

Bílí Tygři porazili Kladno. Na snímku Jaromír Jágr a Lukáš Krenželok.

FOTO: Tygří klec odemkl Strnad pozdě, Godlova show nestačila

Další koncert brankáře hokejového Kladna Denise Godly k úspěchu nepomohl. Ačkoliv se hbitý Slovák v bráně Kladna v Liberci div ne roztrhl, Rytíři jeho nabídky k ukradení zápasu nevyužili a padli 1:2. V neděli je čeká důležitá bitva s Pardubicemi, tu už svedou od 16 hodin před vlastními fanoušky.

Krampuslauf v Klatovech 2018.

Tip Deníku: Krampus show v Sušici

České i rakouské skupiny Krampusů se vám předvedou na obřím průvodu, kde bude nejvíce čertů na jednom místě v západních Čechách.

Sandra Pogodová; 16. září 2013

Tip na úterý 19. listopadu: Divadlo - Čarodějky v kuchyni

Brilantní komedie kanadské autorky Caroline Smith. Kuchařky Dolly Biddleová a Isabel Lomaxová mají každá svou televizní kuchařskou show. Každá se orientuje na jinou kuchyni a příšerně na sebe žárlí. Doslova se nesnáší, a to je slabé slovo. Nejen kvůli konkurenci, ale i kvůli dávnému hříchu z mládí.

Partička v Kroměříži - přidané představení

Pro velký zájem přidává Dům kultury další představení Partičky, improvizační show Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Michala Novotného s moderátorem Daliborem Gondíkem a hudebním doprovodem Mariánem Čurkou.

Sandra Pogodová; 16. září 2013

Tip na úterý 19. listopadu: Čarodějky v kuchyni

Brilantní komedie kanadské autorky Caroline Smith. Kuchařky Dolly Biddleová a Isabel Lomaxová mají každá svou televizní kuchařskou show. Každá se orientuje na jinou kuchyni a příšerně na sebe žárlí. Doslova se nesnáší, a to je slabé slovo. Nejen kvůli konkurenci, ale i kvůli dávnému hříchu z mládí.

Novoroční ohňostroj nad centrem Prahy 1. ledna.

Spolek Ohňostroj pro Prahu chce akci věnovat Karlu Gottovi

Spolek Ohňostroj pro Prahu, který chce v Praze navzdory rozhodnutí magistrátu uspořádat novoroční ohňostroj, jej plánuje věnovat nedávno zesnulému Karlu Gottovi. Show by se měla jmenovat Praha Božská. Sdělil to předseda spolku Jan Šaršoun. Organizátoři na akci sbírají peníze přes transparentní účet, potřebují vybrat nejméně milion korun. Zatím jim lidé poslali asi 45 tisíc korun, plánují je podpořit opoziční zastupitelé za ANO. Vedení Prahy rozhodlo, že nahradí tradiční ohňostroj tzv. videomappingem, tedy promítáním na budovu Národního muzea.

Z vystoupení travesti skupin TechtleMechtle a Kočky v Městském společenském domě v Kolíně.

Travesti Show míří do Kolína

Travesti Show Techtle Mechtle a Kočky míří s novým pořadem Tančírna do Kolína. Vystoupení se odehraje 24. listopadu od 19 hodin.