Kreativ

ŠTÍTEK: televizní show

Zbigniew Jan Czendlik

Talk show Zbigniewa Czendlika

Zbigniew Jan Czendlik, řečený Zibi, je římskokatolický kněz polské národnosti působící v České republice.

Eva Holubová a Bohumil Klepl.

Zábavná talk show v Koruně

/KRÁTKÉ ZPRÁVY/ Hořický Dům kultury Koruna hostí ve středu od 19 hodin zábavnou talk show se známými herci Evou Holubovou a Bobem Kleplem. Zůstane to mezi námi je úsměvný, improvizovaný večer, jehož podobu přímo ovlivňují diváci prostřednictvím svých otázek.

Vizualizace, jak vypadalo náměstí v Dolní Vltavici.

Dolní Vltavice ožije na vodě znovu, když to poprvé to nevyšlo

Zklamaní diváci, kteří se v září přijeli podívat na virtuální show Dolní Vltavice žije!, se virtuálního znovuvynoření zatopené vsi nad hladinu Lipna ve 3D nedočkali, selhala totiž technika. A tak si organizátoři chtějí napravit reputaci a produkci zopakují v sobotu od 18 hodin. Můžou si k tomu užít i noční jízdu přívozem.

Fire on Ice bude bez Jozefa Sabovčíka, ale Tomáš Verner (vlevo), Ilja Averbuch (uprostřed) a Michal Březina věří, že i na dálku ucítí všechny emoce z Ostravar Arény.

Poctu Sabovčíkovi vzdají v Ostravě Březina, Verner, Sotnikovová i Jagudin

Přes třicet let žije v zahraničí, ale vždycky se rád vrací domů. Těšil se i tentokrát, na Fire on Ice plánoval oficiálně ukončit svou dlouhou a úspěšnou kariéru, jenže dopadlo to jinak. Jozef Sabovčík, legenda československého krasobruslení, ve středu 6. listopadu show od 19 hodin v Ostravě ani o den později v Bratislavě nevystoupí.  

Na stojáka

Na stojáka 15 let Tour

Originální česká stand-up comedy vyráží na své unikátní turné k 15. narozeninám této show.

Krasobruslař Jozef Sabovčík.

Sabovčík v show Fire on Ice bruslit nebude

Měla to být tečka za jeho dlouhou a úspěšnou kariérou, jenže týden před Fire on Ice dostali organizátoři špatnou zprávu. Československý krasobruslař Jozef Sabovčík se show 6. listopadu v Ostravě a o den později v Bratislavě nezúčastní.

Během roku absolvuje duo Tom a Míša 55 představení. Kromě ohně používají i různé světelné efekty

Tomáše a Míšu hra s ohněm baví. Spáleninám a jizvám se vyhnout nelze, říkají

Mladá dvojice pořádá atraktivní ohnivá vystoupení. Při show vypíná požární hlásiče. Někdy to může i bolet. Ohořelé vlasy a jizvy na rukách jsou toho jasným důkazem. Kompenzací těchto útrap z ohnivé show jsou ale rozzářené oči lidí a dlouhé potlesky. Hře s ohněm se věnuje i lovosické duo Tom a Míša, vystupuje po celé republice.

Necelá tisícovka lidí přišla v sobotu oslavit Halloween do brněnské zoo.

Tip Deníku na sobotu 26. října: Halloween v zoo

Brno - Dlabání dýňových bubáků, speciální čarodějná komentovaná krmení zvířat nebo ohnivou show si užijí v sobotu návštěvníci brněnské zoologické zahrady. Zábavný program je čeká díky dalšímu ročníku akce Halloween v zoo. Program začíná odpoledne.

Travestité pobaví Sny ve Vegas

Tip na čtvrtek 24. října: Travestité zahrají Sny ve Vegas

Pohořelice – Nový zábavný pořad Sny ve Vegas si užijí v pátek od sedmi hodin večer Pohořelicích příznivci české travesti show Techtle Mechtle a Kočky. Slečny Dolores, Cathrin, Stacey a Giny, v civilu však pánové Lukáš, Martin, Honza a Jirka, předvedou, že i v pokročilém věku je dobré umět se odvázat, hodit starosti za hlavu a jít za svým snem.

Ilustrační foto

Střeleckou show předvedl Pařízek, v čele je stále Najmon

Střelcům okresního přeboru vládne po devíti odehraných kolech rožďalovický Jakub Najmon, který má na svém kontě už dvanáct přesných zásahů. Na paty mu šlapou další kanonýři. Skvostnou gólovou show předvedl jíkevský Pavel Pařízek, který dal v posledním zápase šest gólů. Mezi gólmany je zatím nejlepší Valenta z Přerova, který udržel třikrát čisté konto.