Kreativ

ŠTÍTEK: tetování

Ilustrační foto.

Darujte krev a vyhrajte romantickou večeři pro dva

Prostějov – Ve valentýnském duchu si prostějovská nemocnice připravila akci s názvem Valentýnské darování. Cennou tekutinu můžete ve čtvrtek 13. února, přijít darovat na transfúzní stanici nemocnice. Kromě toho, že svým činem pomůžete ostatním, budete také zařazeni do losování o romantickou večeři pro dva v Restauraci u Chmelů.

Ilustrační foto

Netradiční Valentýn? Zkuste odběr krve či seznámení v kině

Přerov – Romantickou večeři při svíčkách si můžou užít na svatého Valentýna zamilovaní mladí lidé, kteří se dostaví ve středu 12. února brzy ráno na hematologicko-transfuzní oddělení přerovské nemocnice. Šťastlivci, kteří se k valentýnskému oděru krve připojí, mají šanci vyhrát poukaz na večeři pro dva v restauraci a penzionu U Madony.

Fotbalista Balotelli po vystřídání plakal

Balotelli sledoval konec zápasu AC Milán v slzách. Musel střídat

Neapol - V slzách sledoval Mario Balotelli konec sobotního zápasu, v němž jeho AC Milán podlehl Neapoli 1:3. Italský útočník se rozplakal na lavičce poté, co ho trenér Clarence Seedorf v 73. minutě vystřídal. Jeho slabý výkon na hřišti byl už nějakou dobu terčem pískotu a hučení milánských fanoušků.

Darování krve. Ilustrační foto

Darujte 13. února v Prostějově krev a vyhrajte romantickou večeři

Prostějov – Vyjádřete sounáležitost a darujte krev. Prostějovská nemocnice zve na Valentýnské darování krve, kromě toho, že pomůžete, můžete si i zasoutěžit. Transfuzní stanice si pro dárce nachystala poukaz na romantickou večeři pro dva v Restauraci u Chmelů.

Ve své sbírce má Jakub Novák i několik vlastních komiksů

Horolezectví vyměnil tatér Jakub Novák za včelky

Hodonín - Robot. Takové slovo nejspíš napadne každého, kdo si povídá s Jakubem Novákem o všech jeho činnostech. Má totiž tetovací salón, věnoval se horolezectví, tři roky se zabývá včelařstvím, maluje obrazy i komiksy a v únoru ho navíc čeká zásadní životní změna. Na svět přijde jeho první potomek, dcerka Amálka.

V Žirovnici si večer krásy a zdraví užili také muži.

V Žirovnici se bavili na večeru krásy a zdraví i muži

Žirovnice - Plný sál dobře naladěných lidí, bohatá nabídka koktejlů, stolečky s kosmetikou, radící manikérky a kadeřnice, ukázky a tvorba bodypaintigu, facepaintigu a airbrush tetování – to je jen malý výčet toho, co mohli návštěvníci v sobotu večer najít v žirovnické sokolovně.

 Známý britský televizní moderátor David Dimbleby dokázal, že na tetování není nikdy pozdě a první si nechal udělat ve svých 75 letech.

Britský televizní moderátor se nechal tetovat v 75 letech

Londýn - Známý britský televizní moderátor David Dimbleby dokázal, že na tetování není nikdy pozdě a první si nechal udělat ve svých 75 letech. Dimbleby, který je jednou z nejznámějších tváří BBC, to řekl v rozhovoru s časopisem Radio Times.

Pohlavní styk s nezletilým žákem dohnal čtyřiatřicetiletou učitelku Brianne Alticeovou až na policii.

Sex s žákem se učitelce nevyplatil, usvědčilo ji tetování

Keysville - Pohlavní styk s nezletilým žákem dohnal čtyřiatřicetiletou učitelku Brianne Alticeovou až na policii. V minulých dnech totiž byla obviněna ze sexu se svým studentem, s kterým údajně měla poměr poměrně dlouhou dobu. Je však možné, že nebyl jediný.

Záběr z kamery

Pomozte policii při pátrání po zloději

Kolín – Neznámý pachatel odcizil z kanceláře společnosti nacházející se v areálu Letiště Kolín finanční hotovost ve výši 240 tisíc korun a stravenky v hodnotě dalších pět tisíc korun.

Nemocnice České Budějovice. Ilustrační foto.

Žena odešla z nemocnice a nikdo neví, kde je

Jižní Čechy – Kriminalisté žádají o pomoc při pátrání 
po záhadně ztracené 52leté Lence Dolejšové (na snímku) z Chomutova, která přechodně žila v Jindřichově Hradci.

Hledá se Lenka Dolejšová z J. Hradce.

Žena odešla z nemocnice a nikdo neví, kde je

Jindřichův Hradec – Kriminalisté žádají o pomoc při pátrání 
po záhadně ztracené 52leté Lence Dolejšové  z Chomutova, která přechodně žila v Jindřichově Hradci. 

Ilustrační foto

Řekové si ve velkém nechávají odstranit neonacistická tetování

Atény – Lékaři i tetovací salóny v Řecku zaznamenali poslední dobou obrovský zájem zákazníků o odstranění či předělání tetování zobrazujících neonacistické symboly. Souvisí to podle nich s tažením proti extremistům ze strany Zlatý úsvit, kteří kdysi byli třetí nejoblíbenější stranou v zemi, nyní jsou ale její představitelé obviněni z členství ve zločinecké organizaci.

Ilustrační fotografie.

Tetovat se nechávají důchodci i mladí. V módě jsou nápisy

Sokolov - Tatér Jiří Blecha zažil ze Sokolova za svou osmnáctiletou kariéru nejrůznější módní vlny. Tetoval šestnáctileté puberťačky i pány v důchodu. Podle svých slov ale vždy tetuje to, co chce on - představy některých klientů je totiž potřeba usměrnit. Sám přitom žádné tetování nemá.

Ilustrační foto

V pardubické nemocnici leží muž. Nikdo neví, kdo to je

Pardubice - V Pardubické krajské nemocnici přijali neznámého pacienta. „Osoba byla do nemocnice převezena z Dvorské ulice v Horním Jelení se zdravotními komplikacemi, které znemožnily veškerou komunikaci. Policisté prověřují u svých kolegů také možnost, že muž by mohl pocházet ze Slovenska," uvedla mluvčí pardubické policie Eva Maturová.

Akademický malíř Martin Pawera považuje havířovskou malířku Terezu Dolanskou (vpravo) za velmi nadějnou umělkyni.

Mladí umělci vystavují obrazy a plastiky

Havířov - Netradiční přednáškou o historii a současnosti tetování byla ve středu vpodvečer zpestřena slavnostní vernisáž výstavy obrazů Terezy Dolanské a dřevěných plastik Jana Ševčíka.

Podvodník se neseznamuje s dívkami, ale s jejich peněženkami

Podvodník se v Praze neseznamuje s dívkami, ale s jejich peněženkami

Praha – Sto tisíc korun. Taková byla kořist svalnatého podvodníka ve věku kolem 30 let, který dokázal obalamutit 22letou dívku hledající seznámení přes internet. Muži zatím neznámé totožnosti, který se v prostředí internetových seznamek pohybuje stejně protřele jako v posilovnách fitness center, se velmi rychle podařilo získat její důvěru.

Podvodník se neseznamuje s dívkami, ale s jejich peněženkami

Podvodník se neseznamuje s dívkami, ale s jejich peněženkami

Praha – Sto tisíc korun. Taková byla kořist svalnatého podvodníka ve věku kolem 30 let, který dokázal obalamutit 22letou dívku hledající seznámení přes internet. Muži zatím neznámé totožnosti, který se v prostředí internetových seznamek pohybuje stejně protřele jako v posilovnách fitness center, se velmi rychle podařilo získat její důvěru.

Kardinál Dominik Duka (uprostřed). Ilustrační foto.

Na dožínky dorazí také kardinál Duka

Vysoká Libyně – Na farmě rodiny Jankových v severoplzeňské Vysoké Libyni se bude v sobotu konat Dožínkový festival. Přijdou si při něm na své malí i velcí, laici i odborníci. Festival připravilo Občanské sdružení Park dětem spolu s Asociací soukromého zemědělství ČR.

Ilustrační foto

Zavražděný mladík z Plzně byl prý nekonfliktní

Kornatice – Mrtvý muž, který zemřel ze soboty na neděli
u Kornatic na Rokycansku, pracoval, miloval život a nebyl konfliktní. Proto se jeho přátelé ptají, proč právě on musel tak brutálním způsobem zemřít.Pětadvacetiletý O. B. z Plzeňska byl zavražděn o uplynulém víkendu nedaleko Kornatic. Jeho tělo náhodně objevil v lese houbař.

Mrtvý od Kornatic miloval život...

Kornatice - Mrtvý muž, který zemřel ze soboty na neděli u Kornatic, pracoval, miloval život a podle přátel nebyl konfliktní. Proto se ptají, proč právě on musel tímto brutálním způsobem zemřít.

Kriminalisté šetří půlmilionovou krádež diamantů

Zlodějka desítek diamantů měla komplice

Praha – Na krádež diamantů nebyla dosud neznámá zlodějka sama. Takové je zjištění pražských kriminalistů, kteří od soboty 7. září vyšetřují krádež diamantů ze sběratelské výstavy v Letňanech. Tam jedna z návštěvnic ukradla plato s 71 drahými kameny v hodnotě převyšující půl milionu korun. To si nejprve připravila na kraj pultu – a při další návštěvě stánku je odnesla.

Tattoo Session Silesia 2012. Ilustrační foto.

Víceúčelová hala bude hostit tatéry

Opava /POZVÁNKA/ – Elita nejen českých, ale i zahraničních tatérů se představí již brzy na dalším ročníku dnes již legendární akce Tatoo Session Silesia. Konat se bude opět ve víceúčelové hale v Opavě, a to ve dnech 21. a 22. září.