Kreativ

ŠTÍTEK: Lukáš Krejčík

Michal Dragoun a Jaroslav Mrázek

Patnáctibranková bitva s Kladnem přinesla Jestřábům pátou příčku a Slavii

Kladno, Prostějov – Patnáct branek přinesla prostějovská rozlučka se základní částí první ligy. Hanáci předvedli na Kladně neuvěřitelný hokej plný gólů. Rytíři měli dlouho navrch, a dokonce vedli o tři branky. V závěru však Hanáci zabojovali a snížili stav na 8:7. Blízko bylo i srovnání, ale nakonec si domácí bránu uhlídali.

Draci proti Jestřábům

Čtvrté derby patřilo Jestřábům, Draci berou pouze bod

Šumperk, Prostějov – Třikrát v letošním ročníku WSM ligy dokázali Draci v derby nad Prostějovem vyhrát, na čtvrtý pokus jim to však nevyšlo. Ve středečním duelu 50. kola na šumperském ledě se z výhry za dva body radovali Jestřábi.

V zápase bohatém na góly porazila Kadaň Jestřáby z Prostějova.

Kadaň otočila duel v Prostějově a udržela pátou příčku WSM Ligy

Prostějov/Kadaň – Přímá bitva o pátou příčku v prvoligové tabulce přinesla kadaňským hokejistům cennou výhru nad Jestřáby z Prostějova. I když Kadaňští prohrávali 1:3, nakonec zápas zvládli a vyhráli 5:3. Beckův tým tak Prostějovu opět utekl a navýšil svůj náskok na čtyři body. Zůstal na páté příčce, aktuálně je za Sportovním klubem Havířov.

Bitva o pátou příčku. Prostějov se doma utkal s Kadaní v přímém boji o páté místo v prvoligové tabulce a zápas to byl bohatý na góly.

Prostějov ztratil dvoubrankové vedení a padl s Kadaní

Prostějov – Přímá bitva o pátou příčku v prvoligové tabulce přinesla prostějovským hokejistům hořké zklamání. Jestřábi vedli nad Kadaní 3:1, ale nakonec zápas nezvládli a padli 5:3. Beckův tým tak svým pronásledovatelům znovu utekl.

Jestřábi proti Slavii

Jestřábi zvládli pražské drama, ze Slavie vezou tři body

Prostějov – Hned devět branek padlo v bitvě mezi pražskou Slavii a prostějovskými Jestřáby. Nervy drásající utkání přineslo několik velkých zvratů. Hanáci dokonce otočili stav z 0:3 na 4:3, přesto o jejich výhře rozhodl Lukáš Luňák až v poslední minutě základní hrací doby.

Prostějovští hokejisté si na náměstí zabruslili se svými fanoušky.

Jestřábi si zabruslili s fanoušky, přišly jich stovky

Prostějov – Zajímavé zpestření zažili návštěvníci veřejného kluziště na prostějovském náměstí Tomáše Garrigua Masaryka. Během sobotního podvečera tam rozdávali úsměvy zástupci hokejových Jestřábů, kteří si se svými fanoušky zadováděli na bruslích, fotili se s nimi a také se jim podepisovali.

Luboš Horčička

Jestřábi si z Kadaně vezou bod

Prostějov – Další prohru v samostatných nájezdech si domů vezou prostějovští hokejisté. V Kadani vedli ještě čtyři minuty před koncem řádné hrací doby, nakonec však inkasovali a nájezdy znovu nezvládli.

MOTOR České Budějovice-Jestřábi Prostějov

Jestřábi Budějovice dlouho trápili, nakonec však padli

České Budějovice, Prostějov – Zápas prostějovských hokejistů s Českými Budějovicemi připomínal souboj Davida s Goliášem. Domácí tým Hanáky celou dobu přehrával, přesto byl duel výsledkově nečekaně vyrovnaný. Jihočeši nakonec o své výhře rozhodli až v poslední třetině.

Hokejová příprava: Draci versus Prostějov.

Šumperk porazil doma Prostějov

Šumperk, Prostějov – Hokejisté Šumperku připravili Prostějovu teprve druhou porážku přípravy v normální hrací době. Naopak Draci si v úterním derby připsali po šedesáti minutách teprve druhé vítězství.

Lukáš Derner z Liberce (vlevo) a Radim Zohorna z Brna.

Liberec si pojistil svou oporu. Obránce Derner se upsal na další dva roky

Liberec - Hokejový obránce Lukáš Derner bude i nadále působit v Liberci, s kterým se dohodl na prodloužení smlouvy o dva roky. Jednatřicetiletý liberecký odchovanec má za sebou v dresu Bílých Tygrů deset extraligových sezon. Naopak v dresu Liberce nebudou v příští sezoně pokračovat útočníci Jaroslav Balaštík, Tomáš Bulík, Koba Jass, Lukáš Krejčík a Tomáš Urban a obránce Petr Gřegořek.

Šumperští Draci. Ilustrační foto

Draci v posledním utkání sezony porazili Prostějov

Šumperk, Prostějov – Závěrečný duel prvoligové skupiny play out mezi hokejisty Šumperku a Prostějova skončil vysokým vítězstvím Draků. Jestřábi pak v sobotu na šumperském ledě pouze dvakrát korigovali nepříznivé skóre.

Draci versus Benátky.

Draci v utkání nevalné úrovně soupeře ani neohrozili

Šumperk /TABULKA/ – Začátek roku 2014 nezastihl šumperské hokejisty v příliš ideálním rozpoložení, když v dosavadních dvou zápasech zatím nedali ani gól při celkovém skóre 0:9. Tentokrát doma nestačili na Benátky nad Jizerou.

Ilustrační foto.

Ostudný konec posily. Vojkovický Mašek na rok a půl dohrál

Mělník – Seriál dlouhodobých individuálních trestů, relativně vysokých pokut a bodových odečtů pro týmy na Mělnicku pokračuje i krátce po skončení fotbalového podzimu. Tentokrát došlo na SK Vojkovice a jednu z jejich podzimních posil Martina Maška.

Memoriál Antonína Joury ve Velkém Borku

Kostelec v přípravě pod novým trenérem válí

Mělnicko – Necelé tři týdny zbývají fotbalistům do startu středočeské I. B třídy, a tak není divu, že příprava všech zúčastněných týmů začíná nabírat na obrátkách. Pojďme se vydat na malou procházku po víkendových přípravných zápasech zástupců Mělnicka.

Bílí Tygři - Lev Praha

Tygři podlehli pražskému Lvu o jeden gól

Liberec - Ve čtvrtečním přípravném hokejovém zápase sledovala zaplněná liberecká Svijanská aréna vyrovnané přípravné utkání mezi domácím účastníkem extraligy Bílými Tygry Liberec a nováčkem KHL HC Lev Praha, kterého vedla exliberecká trenérská dvojice Josef Jandač Jiří Kalous.

Boleslavské děti se zúčastnily mezinárodního tábora ve Finsku.

Boleslavské děti se vydaly na mezinárodní tábor do Finska

Mladá Boleslav – Horkému začátku července v Čechách se čtveřice dětí z Mladé Boleslavi vyhnula tím, že odletěla na sever. Děti se totiž zúčastnily mezinárodního tábora ve Finsku, pořádaného partnerským městem Vantaa ve středisku Kukonnotko.

Mladý hokejista Lukáš Krejčík (vpravo) v extraligovém dresu libereckých Bílých Tygrů

Puk, kterým dal první gól, má schovaný

Kovanice – Je mu 21 let, bydlí v Kovanicích, za žáky hrál v Nymburce, pak za dorost a juniory v Mladé Boleslavi, kde si také v sezoně 2009 – 2010 zahrál čtyři zápasy v Extralize, v té samé sezoně nastoupil i za Nymburk ve 2. lize. Vloni hrál 1. ligu za Benátky. A letos Extraligu za tým Bílí Tygři Liberec. Hokejista Lukáš Krejčík ochotně odpovídal na otázky Deníku.

Liberečtí Bílí Tygři. Ilustrační foto.

Bílí Tygři vyhráli na Slavii a jsou opět první!

Praha - Hokejisté Liberce vyhráli v dohrávce 23. kola extraligy na ledě pražské Slavie 3:1. Vítězný gól vstřelil ve 45. minutě útočník Antonín Dušek a Bílí Tygři se vrátili do čela extraligy, kterou vedou o dva body před Spartou. Slávisté prohráli před svými diváky již devátý z dvanácti zápasů.

Ilustrační foto.

Mistr doma dál tápe, nepomohla ani brankářská rošáda

Třinec – Extraligový mistr z Třince doma tápe a nic se na tom nezměnilo ani po pátečním utkání 14. kola s Libercem, které domácí prohráli 3:4. Pro Oceláře to bylo osmé utkání před vlastním publikem, v nichž se pouze dvakrát radovali z výhry za tři body.

Brandýs/Boleslav B - Pšovka

VIDEO, FOTO: Pšovka potřetí v sezoně vítězná

Stará Boleslav - Fotbalisté Pšovky zatím naplňují předsevzetí nové trenérské dvojice nasbírat v závěrečných třech podzimních kolech alespoň sedm bodů. Tři z nich, vzhledem k postavení obou soupeřů na dně tabulky nesmírně cenné, seMělnickým povedlo v sobotu vydolovat nahřišti béčka Brandýsa/Staré Boleslavi.

Ilustrační foto

Disciplinárka udělila šest trestů

Nymburk – Pouze šest trestů udělila disciplinární komise Okresního fotbalového svazu na svém dalším zasedání. Pět z nich bylo pouze na jeden týden, jediný Jakub Kůrka si nezahraje dva týdny. Mezi potrestanými byl i jeden dorostenec a to milovický Jakub Švancar.

Z utkání SC Kolín - Nymburk (3:5).

Kozlové prohráli další derby, nestačili na Nymburk

Kolín /FOTOGALERIE/ - Ve 38. kole II. NHL hostili kolínští hokejisté v derby sousední Nymburk. Poté, co v minulém domácím utkání v derby s Kutnou Horou odešli do kabin poraženi 1:4, si ve středuchtěli spravit chuť a zvítězit. Ovšem ani na Nymburk nestačili.

Z hokejového utkání druhé ligy Nymburk - Písek (3:4 po nájezdech)

Chceme navázat na výkon proti Písku, říká kouč

Nymburk - Nymburští hokejisté dodržovali pokyny trenéra a odměnou jim za to byl bod, který získali vdomácím souboji proti suverénně prvnímu Písku (3:4 s.n.). Vdruholigové tabulce i nadále zůstávají poslední, na postup do vyřazovací části momentálně ztrácejí sedm bodů.

Z hokejového utkání Nymburk - J. Hradec.

FOTO: Hokejisté dostali doma další výprask

Nymburk /FOTOGALERIE/ - Vzápase vloženého 44. kola druhé ligy prohrál Nymburk doma sJindřichovým Hradcem. Nymburk posedmé za sebou prohrál a jeho výsledková krize se tak stále více prohlubuje.