Kreativ

ŠTÍTEK: Lukáš Krejčík

Ilustrační foto.

Hokejisté nestačili na Jindřichův Hradec

Nymburk - Nymburští hokejisté prohráli vdalším utkání druhé ligy stýmem Jindřichova Hradce. Domácí se představili vmistrovském utkání po desetidenní přestávce. Hosté přijeli pouhých 45 minut před začátkem zápasu, a přestože jen taktak stihli rozbruslení, odváží si zNymburka tři body. Jediným střelcem Nymburka byl Lukáš Krejčík, který si minulý týden připsal vdresu Mladé Boleslavi svůj první extraligový start.

Hokej II. liga: K. Hora - Nymburk 2:6, středa 25. listopadu 2009

FOTOGALERIE: Tragická první třetina rozhodla zápas

Kutná Hora - Ve středu na kutnohorský led zavítal v rámci 18. kola II. ligy celek Nymburka. Ten rozhodl utkání už v první třetině, kterou domácí prohráli tragicky 0:5. Sršňům se sice podařilo odpovědět ve druhé a třetí třetině, ale nějak zvrátit utkání se jim už nepodařilo. Nymburk si tak odvezl z kutnohorského stánku tři body.

Ilustrační foto.

Hokejisté se pokusí o pomstu

Nymburk - Další zápas druhé hokejové ligy sehrajíve středuod 18 hodin borci Nymburka na ledě Kutné Hory. Oba celky od sebe dělí pět bodů a stejný počet míst v tabulce skupiny Střed.

Z hokejového utkání 2. ligy Nymburk - Kolín 5:2.

FOTOGALERIE: Kozlové si přivezli bůra

Nymburk - Vpolabském hokejovém derby zvítězil Nymburk. Domácí tak utnuli čtyřzápasovou sérii výher Kolína a po více než dvou a půl letech se radovali zvítězství.

Z hokejového střetnutí druhé ligy Nymburk - Milevsko (4:1)

Bičiště: Za výkon děkuji všem

Nymburk - Hokejisté Nymburka se hned vprvním utkání předvedli ve skvělém světle, když na svém ledě přehráli celek Milevska (4:1).

Pšovka (ve žlutém) - FC Jesenice 3-0

Pšovka svůj podzimní záměr splnila

Mělník - Vstup do soutěže staronovému účastníku I. A třídy, fotbalistům mělnické Pšovky, zrovna dvakrát nevyšel. Pak ale svěřenci trenérů Krejčíka a Tomáška zabrali.

Z utkání 14. okresního přeboru V. Borek A - Pšovka B (4:0).

Pšovka chce být dál přeborová

Mělník - Neslavně se zatím daří rezervě Pšovky. Mužstvo sice až na jednu výjimku nikde herně nepropadlo, ale mnohdy zbytečně ztrácelo. Nakonec z toho je poslední místo. Pšované se ale nevzdávají a soutěž chtějí zachránit, což potvrdil vedoucí mužstva Petr Dušek.

Pšovka (ve žlutém) - FC Jesenice 3-0

FOTO: Pšovka dotáhla podzimí vzkříšení až do konce

Mělník – Když se fotbalisté Pšovky po šestém kolem ocitli na úplném dně tabulky, sotva by někdo hádal, že podzim zakončí v její lepší polovině. Po závěrečné výhře nad Jesenicí (3:0) je to však skutečnost.

Ilustrační foto

Veltrusy na Dynamu propadly

ATLETICO OKRESNÍ PŘEBOR: První porážku v letošním ročníku utrpěli fotbalisté Veltrus. A nutno dodat, že hodně potupnou.

Ilustrační foto

Na Kněževes může Pšovka s Krejčíkem i Šestákem

Disciplinární komise krajského i okresního svazu opět rozdávaly tresty. Pozitivních zpráv se dočkala Pšovka, která může v domácím utkání s Kněževsí poslat na hřiště Krejčíka i Šestáka. Oba vyvázli jen s podmínkou. V okresním fotbale byl po delší době nejpřísněji potrestán jeden z rozhodčích za to, že se nedostavil k utkání.

Ilustrační foto

Pšovka venku opět vítězně

Sedlčany - Husarský kousek se podařil fotbalistům mělnické Pšovky, kteří už podruhé za sebou dokázali zvítězit na hřišti soupeře.

Ilustrační foto

Utrápené vítězství favorita

Mělník / Měla to být jasná záležitost domácích. Vždyť fotbalisté Pšovky bojují o I. A třídu, Bělá je jedním ze žhavých adeptů na sestup.

Z přípravného utkání Kaučuk Kralupy - Kropáčova Vrutice (3:4).

Mělnicko má v B třídě dvakrát zaděláno na postup

Mělnicko / O nadcházejícím víkendu se roztáčí další část krajských fotbalových soutěží. Na startu jarních odvet v I. B třídě je i šestice klubů z mělnického regionu. V průběhu dneška vás chceme na našem webu podrobně seznámit s kádry hráčů, ambicemi pro jaro, výsledky přípravných zápasů a přehledem všech mistrovských zápasů. Nyní začínáme s nejlépe postavenými - Kaučukem Kralupy a mělnickou Pšovkou.