Kreativ

ŠTÍTEK: Jiří Zonyga

Jiří Zonyga

Křest Zonygova alba překvapí

Břeclav - Šestihodinová hudební show čeká sál Na Obecní ve Staré Břeclavi. V sobotu tu Jiří Zonyga představí album Kus cesty zbývá.

Jiří Zonyga

Soutěž: Vyhrajte lístky na Zonygu i All-X

Břeclav - Na Obecní ve Staré Břeclavi míří opět rock. V sobotu 18. října se na dalším Rocku v besedě představí Jiří Zonyga, který zde pokřtí své první sólové album s názvem Kus cesty zbývá.

Ondřej Ruml (vlevo) s Martinou Pártlovou a Jiřím Zonygou.

Rozhovor s Ondřejem Rumlem z X Factoru

Zlínský kraj - Finalista soutěže X-Factor, sedmadvacetiletý Ondřej Ruml, zazpíval v pátek 3. října v sále uherskohradišťského Klubu kultury. Mladý muzikant se na Slovácko přijet nebál. Po bydlení s vítězem X-Factoru Jiřím Zonygou totiž koštoval víno a také slivovici téměř denně. Sám však dává nejraději přednost bílému vínu.

Červený Hrádek.

Bedřich Fryč: Nakonec byla letní sezona úspěšná

ROZHOVOR/ Jirkov - Jirkov stále hledá nového ředitele či ředitelku Kulturně, vzdělávacího a informačního zařízení (KVIZ), který má nahradit bývalou ředitelku Hanu Procházkovou. Ta byla v polovině červena ze své funkce odvolána. Od té doby do dneška šéfuje dočasně kultuře v Jirkově radní Bedřich Fryč.

Jiří Zonyga.

Zonyga: Název desky? Nad tím nepřemýšlím

Břeclav - Mimořádně napilno má v posledních dnech vítěz XFactoru Jiří Zonyga. Třiačtyřicetiletý rockový nadšenec a někdejší břeclavský trucker totiž dokončuje svou první singlovou desku, na které spolupracuje díky jeho triumfu v pěvecké soutěži několik es z hudební branže.

Gambrinus den na náměstí Republiky v Plzni

Pivní svátek nabídl pohodový hudební koktejl

PLZEŇ - Rozesmátí lidé, většinou s půllitrem piva v ruce, vůně grilovaných klobásek, zářící slunce a hudební všehochuť různých žánrů. Tak by se dala jednoduše popsat atmosféra, která v sobotu vládla v Plzni, kde se konal historicky první Gambrinus den.

David Koller.

David Koller zahraje v Šiklově mlýně

Zvole nad Pernštejnem - David Koller, Ready Kirken nebo Žlutý pes. To jsou hlavní hvězdy hudebního festivalu Šiklák 2008, který se tento pátek a sobotu bude konat již podruhé ve Westernovém městečku Šiklův mlýn u Zvole nad Pernštejnem.

Ilustrační foto

Další pivo z Plzně má svůj den

PLZEŇ - Speciální nefiltrované pivo, fotbalové soutěže nebo vystoupení vítěze soutěže X–Factor Jiřího Zonygy. to jsou některé z atrakcí, které čekají návštěvníky akce s názvem Gambrinus Day. Uskuteční se 30. srpna od jedenácti hodin na nádvoří pivovaru Plzeňský Prazdroj, náměstí Republiky a ve Štruncových sadech.

 Vítěz televizní soutěže X–Faktor Jiří Zonyga rozdával v neděli odpoledne své podpisy na Masarykově náměstí v Uherském Hradišti.

Vítěz X-Faktoru Jiří Zonyga zakončil Beachové léto

Uherské Hradiště - (FOTOGALERIE) Vítěz televizní soutěže X–Faktor Jiří Zonyga rozdával v neděli 20. července odpoledne své podpisy na Masarykově náměstí v Uherském Hradišti. Divákům také spolu s kolegyní ze soutěže Martinou Pártlovou a hradišťským pěveckým sborem Svatý Pluk zazpíval.

Festival Slunce ve Strážnici.

Jana Kirschner zpívala bosa

Strážnice - Bez velké hvězdy se znovu obešel Festival Slunce ve Strážnici. Opakovala se tak situace z minulého roku, kdy jeho pořadateli hudebnímu vydavatelství FT Rekords odřekl hlavní sponzor a nového našel až na poslední chvíli.

Vítěz X faktoru Jiří Zonyga zvládá hru na bicí a na kytaru. Jak to umí s tím druhým nástrojem předvedl v sobotu v Plzni.

Na festivalu vystoupí i Zonyga

Strážnice - Legendy folkové scény a vítěz soutěže X Factor by měli být hlavními lákadly hudebního festivalu Slunce.

Festivalový půvab

GALERIE: Zahrada bavila desítky tisíc diváků

Náměšť na Hané - (VIDEO, FOTO) Nepříznivé progózy o upadajícím zájmu publika ani silná bouřka nakonec neodradily početné zástupy od shlédnutí nabitého programu letošního folkového festivalu Zahrada. Ten v sobotu večer zakončily mimo jiné i netradiční vystoupení Ivana Mládka či Nadi Urbánkové.

Ilustrační foto

FOTBAL: Organizátor Quanto Cupu slibuje vyšší úroveň

Svitavy - Hlavním organizátorem Qanto Cupu a současně prezidentem pořádající Hřebečské akademie je Martin Vodička. S kolegy odpočítává poslední hodiny do zahájení a doufá v hladký průběh dvoudenního maratónu.

Proudy lidí v sobotu zaplavily Břeclav. Ze všech stran se do areálu místního autokempu hrnuli fanoušci rockové hudby. Kolem půl desáté se fanoušci dočkali kapely Kabát. Její členové vběhli na pódium za mohutného aplausu desetitisícového davu.

Břeclav ovládla kabátománie

Břeclav - /FOTOGALERIE A VIDEO/ - Rock pod zámkem přilákal přes třináct tisíc lidí. Na festival dohlíželo na padesát policistů, práci měla i ochranka.

Jiří Zonyga

Zonyga: Plný stadion je víc než zlatý slavík

Jihlava - Vítěz prvního ročníku soutěže X Factor, Jiří Zonyga, fanoušky nezklamal. Na návštěvu Jihlavy dorazil na silné motorce, oblečený od hlavy až k patě v kůži. Rocker se v něm rozhodně nezapře.

Jiří Zonyga

Jiří Zonyga: Plný stadion je víc než zlatý slavík

Jihlava - Vítěz prvního ročníku soutěže X Factor, Jiří Zonyga, jihlavské fanoušky nezklamal. Na návštěvu města dorazil na silné motorce, oblečený od hlavy až k patě v kůži. Rocker se v něm rozhodně nezapře.

Ilustrační foto

Qanto Cup hlásí zájem už 120 mužstev

Svitavy -Letošní ročník Qanto Cupu, nově nazývaného jako Festival fotbalového srdce, bude znovu rekordní. Týden před uzávěrkami přihlášek (17. června) je potvrzena účast pro 120 mužských a šest ženských týmů, u dalších několika desítek se čeká na uhrazení startovného.

Velké finále X Factoru - vítězem je Jiří Zonyga. Jablonecký Ondřej Ruml skončil druhý.

Zonyga: Snad si s showbyznysem poradím

Břeclav - Vítěz prvního ročníku soutěže X - Factor Jiří Zonyga odpovídal v pátek 6. června od 10 hodin on-line na vaše dotazy. Co o sobě prozradil? Kdy chystá koncerty a jak hodnotí porotce soutěže? S kým při soutěži kamarádil a jaký večer byl pro něj nejtěžší?

Velké finále X Factoru - vítězem je Jiří Zonyga. Jablonecký Ondřej Ruml skončil druhý.

Zonyga vyhrál první ročník X Factoru

Praha/Břeclav - Soubojem dvou finalistů Jiřího Zonygy a Ondřeje Rumla v neděli definitivně skončil první ročník pěvecké soutěže X Factor v TV Nova. Vítězem je Zonyga.

Velké finále X Factoru - vítězem je Jiří Zonyga. Jablonecký Ondřej Ruml skončil druhý.

X Factor: Vyhrál Zonyga, jablonecký Ondřej Ruml druhý

Jablonec n. N., Praha - Soubojem dvou finalistů Jiřího Zonygy (43) a Ondřeje Rumla (26) v neděli definitivně skončil první ročník pěvecké soutěže X Factor v TV Nova. Vítězem je Zonyga. Ve finále soutěže X Factor nedosáhl jablonecký Ondřej Ruml na vítězství. Jeden milion korun a smlouvu na vydání alba získal Jiří Zonyga. Společně zazpívali na závěr hit We are the champions.

Jiří Zonyga

Znovu už by mě do X Factoru nikdo nedostal

Břeclav - Rocker Jiří Zonyga z Břeclavi se v televizní soutěži X Factor prozpíval až do úplného finále. Pořád je to obyčejný chlap se zdravým pohledem na svět.

Jiří Zonyga

Znovu už by mě do X Factoru nikdo nedostal

Břeclav - Rocker Jiří Zonyga z Břeclavi se v televizní soutěži X Factor prozpíval až do úplného finále. Pořád je to obyčejný chlap se zdravým pohledem na svět.

Ondřej Ruml - finalista soutěže X Factor - zahrál v rodném Jablonci

S velkým finále Ruml nepočítal

Jablonec n. N. - Finalista soutěže X Factor Ondřej Ruml přijel v úterý do rodného města a v Klubu Na Rampě zahrál se svojí kapelou Modrotisk.