Kreativ

ŠTÍTEK: Jiří Zonyga

Americká noc v X Factoru

Zonyga jede, zpívá na medaili

Praha/Břeclav - /AKTUALIZOVÁNO/ - Jiří Zonyga z Břeclavi se v X Factoru dostal už mezi tři nejlepší. Americká noc se tentokrát stala osudnou pro Martinu Pártlovou. V soutěži tak zůstali jen samí muži – Jiží Zonyga, Ondřej Ruml a skupina All X.

Zonyga z X - Factoru.

Novým favoritem je Jiří Zonyga

Břeclav - Favoritem televizní soutěže X Factor je podle bookmakerů Jiří Zonyga z Břeclavi. Ten převzal pomyslné vítězství po skupině All X.

Zonyga z X - Factoru.

Migas opět bodoval

Břeclav, Praha - Jiří Zonyga z Břeclavi postupuje v televizním X Factoru nezadržitelně dál. Dostal se už mezi sedm nejlepších. V nedělním přímém přenosu, který měl podtitul Noc zlomených srdcí, zazpíval rockovou baladu od skupiny Scorpions.

Zonyga z X - Factoru.

Migas bude potřetí zpívat národu

Břeclav - Jiřího Zonygu alias Migase čeká v neděli další velký souboj. V hudební soutěži X Factor už se třiačtyřicetiletý Břeclavan dokázal probojovat mezi deset nejlepších.

Zonyga z X - Factoru.

Zonyga jde v X Factoru dál

Břeclav - Třiačtyřicetiletý Jiří Zonyga z Břeclavi je jedním z nejúspěšnějších účastníků hudební soutěže X Factor, která už několik měsíců běží na televizních obrazovkách. Dostal se mezi dvanáct nejlepších a v neděli večer porazil už svého prvního semifinálového soupeře – skupinu Romantic.

Zonyga z X - Factoru.

Máma mi prodala kroj a koupila mi za něj první bicí

Břeclav - Na Podluží poněkud netypickému žánru se věnuje třiačtyřicetiletý Jiří Zonyga zBřeclavi. To, že jeho srdce bude tlouct spíše pro tvrdý rock než pro lidovky, poznala velmi brzy ijeho maminka. Za třicet let své hudební kariéry vystřídal Zonyga hned několik kapel. Teď se snaží prorazit vhudební soutěži X Faktor, která volně navazuje na úspěšný pořad Česko hledá Superstar.