Kreativ

ŠTÍTEK: buňka

Pardubický deník pro své čtenáře ve spolupráci se soláriem Sun City připravil další soutěž. Tentokrát se hraje o speciální osmitýdenní omlazovací kůru celého těla, nejen obličeje.

FOTO: Omlazovací soutěž odstartuje co nevidět!

Pardubice – Pardubický deník pro své čtenáře ve spolupráci se soláriem Sun City připravil další soutěž, tentokrát o speciální osmitýdenní omlazovací kůru celého těla, nejen obličeje.

Ilustrační foto

Lupič se oběsil, asi se bál soudu

Klatovy - Důvodem sebevraždy teprve 26letého mladíka z Kolince, který se minulý týden oběsil v Klatovech, byl zřejmě strach z vězení.

V Koryčanech se konala v sobotu 12. února 2011 Zabíjačka ve dvoře.

OBRAZEM: Pravá moravská zabíjačka

Koryčany – Obnovit tradici domácích zabíjaček, kterých je v posledních letech na Kroměřížsku poskromnu, se nedávno rozhodli v Koryčanech.

Ilustrační foto

Muž se opět ocitl bez střechy nad hlavou

Třeboň – Ze středy 9. na čtvrtek 10. února přišel o přístřeší nad hlavou muž v Třeboni. „Ve čtvrtek v noci kolem třetí hodiny došlo k požáru stavební buňky, která je majetkem města, za areálem Nového dvora.

Radim Lauko.

Místostarosta Radim Lauko podváděl s příspěvky

Ostrava - Mladý sociální demokrat Radim Lauko se podle zjištění Deníku snažil o machinace s placením členských příspěvků za své „ovečky“. Možná tak chtěl krýt velrybářské praktiky ve své domovské organizaci.

Ilustrační foto.

Muži přepadli mladíka, jeden ho sekl nožem

Příbram - Okamžiky strachu musel prožít dvaadvacetiletý mladík. V pondělí v podvečer v Příbrami VIII k němu na ulici přišli tři muži. Podle popisu prý tmavé pleti, a chtěli po něm peněženku. Když jim odmítl dát peněženku, dva z mužů ho přitlačili zády k buňce a třetí vytáhl nůž na koberce.

Petr Humpolíček

UTB v boji proti rakovině

Zlín – Jak lépe léčit rakovinu, se pokoušejí vyzkoumat i zlínští vědci. Vyvinuli nanočástice, které umožňují zahřívat působením elektromagnetického pole postižnou tkáň rychleji a pouze místa, kde je to potřeba.

Iveta Šebíková při masáži.

Rozhovor o indické medicíně: To není lék, ale zásady

Příznivcům alternativních léčebných metod určitě udělalo radost, že se nedávno ve Frýdku-Místku otevřelo Centrum tradiční indické medicíny. My jsme u toho také nechyběli a přinášíme zajímavý rozhovor s jeho provozovatelkou Ivetu Šebíkovou.

Iveta Šebíková při masáži.

Šebíková: Indické medicíně se plně věnuji dva roky

Frýdek–Místek – Příznivcům alternativních léčebných metod určitě udělalo radost, že se nedávno ve Frýdku-Místku otevřelo Centrum tradiční indické medicíny. Při této příležitosti jsme požádali o rozhovor provozovatelku tohoto zařízení Ivetu Šebíkovou.

Sedmáci ze ZŠ Dukelská dostali novou hračku - mikroskop.

Sedmáci chytili svůj mikroskopový sen

Benešov /FOTOGALERIE/-Základní škola Dukelská, respektive její žáci 7. ročníku, si ve středuv ředitelně rozbalili dárek, stereolupu s fotoaparátem.

Ilustrační foto

Vyhrožoval, že jej zabije. Se zaťatou pěstí

Mutěnice – Policisté z Dubňan si posvítili na muže, který má na triku hned několika trestných činů, především majetkového charakteru. Několik měsíců škodil vinařům a dalším lidem v Mutěnicích.

Ilustrační foto

Buňce ODS v Polné hrozí zrušení

Polná – Na polenské radnici musí do konce února skončit spolupráce členů ODS s komunisty, jinak výkonná rada ODS zruší ve městě svoji stranickou buňku.

Košt slovácké slivovice v Bukovanech.

Šampion z Bukovan zvítězil se svou durancií

Bukovany /FOTOGALERIE/ - Poprvé ve čtrnáctileté historii bukovanského Koštu slovácké slivovice a jiných destilátů získal nejvyšší ohodnocení, a stal se tak šampionem člen pořadatelského Mužského sboru. V Bukovanech letos vyhrál se svou durancií z roku 2009 Josef Malíšek.

Brněnská restaurace Zdravý restaurant.

Zdravý restaurant vaří jídla bez chuti a lidé je jedí studená

Brno /TEST RESTAURACÍ/ - Když šéfkuchař bezradně a s nešťastným výrazem stojí ve dveřích restaurace a později u pultu s příbory a talíři, je něco špatně. Tvářil se tak šéfkuchař Šelepky Ivo Ševčík ve Zdravém restaurantu v Lidické ulici při pravidelném hodnocení Brněnského deníku Rovnost Test restaurací .

Ilustrační foto

ODS by mohla zrušit buňku v Bobrové

Bobrová – Do konce února mají podle rozhodnutí celorepublikového sněmu ODS v obcích, ve kterých je ve vedení ODS v koalici s komunisty, čas, aby tuto spolupráci ukončili. Jinak jim hrozí odebrání licence a zrušení místní organizace. Ve žďárském okrese se to týká Bobrové na Novoměstsku.

Ilustrační foto

Jen si tak trochu šopnout!

Fejeton - Přece jen mi to nedalo a šla jsem si v neděli šopnout. Cože tím slovem myslím? Inu, drobátko si kupnout. Jen se tak kuknout. Mrknout. Jen do toho obchodu juknout. Nahlédnout, jeden regál nebo dva.

Ilustrační foto

Zmizel cement, krytina i kolečka

Hustopeče – Stavební buňka v Hustopečích se stala terčem zloděje. Přestříhal plot novostavby a přes zámek se dostal do plechové boudy.

Pohořeličtí si v sobotu pochutnávali na kysaném zelí a dobrotách z něj.

Věhlas Zelofestu přesáhl hranice

Pohořelice /AKTUALIZOVÁNO, FOTOGALERIE/ - Pohořelický košt kysaného zelí přilákal na dvě stovky labužníků. Ti si mohli pochutnat také na segedýnském guláši

Ilustrační foto

Několika buňkám ODS hrozí zánik kvůli paktu s komunisty

Východní Čechy - Třem místním organizacím ODS v regionu hrozí zrušení kvůli tomu, že se na radnicích po komunálních volbách spaktovaly s komunisty. Na zrušení těchto koalic pod pohrůžkou odebrání licence jim výkonná rada ODS dala čas do konce února.