Kreativ

ŠTÍTEK: Matěj Stránský

HC Vítkovice Ridera - HC Oceláři Třinec, 17. září 2019 v Ostravě. Zleva David Musil z Třince a Šimon Stránský z Vítkovic.

Vítkovický Stránský: Ukázali jsme vůli a sílu. Teď by se nás všichni měli bát

Poprvé v sezoně nedal v zápase gól, přesto zářil štěstím. Útočník Šimon Stránský po velkém úterním obratu si výhry nad Třincem i bratrem Matějem ohromně cenil. „Je to úplně skvělé. Ukázali jsme vůli a sílu týmu, kterou máme v šatně. Myslím si, že teď by se všichni soupeři měli bát, protože máme obrovskou sílu a věřím, že to dokážeme předvést i v dalších zápasech,“ řekl Stránský.  

Ivar CS Author Team

Medailové hody pro cyklisty Ivaru

Liberec - Byly to pro reprezentanty mladoboleslavské cyklistiky skvělé závody. Doslova medailové hody. Závodníci Ivar CS Author Teamu si přivezli ze tří závodů v Liberci, kde se konala Olympiáda mládeže, celkem šest medailí. Z toho dvě zlaté.

Ivar CS Author Team

Přivezli šest medailí

Olomouc - Šestý díl cyklistického silničního Českého poháru zavedl mladé závodníky na Olomoucko.

Poslední dva závody letošního roku zastihli některé mladé cyklisty z IVAR CS AUTHOR Teamu v reprezentačním dresu v Belgii.

V belgickém Bredenu skončil Stránský zlatý

Belgie - Poslední dva závody letošního roku zastihli některé mladé cyklisty z IVAR CS AUTHOR Teamu v reprezentačním dresu v Belgii. Tam už někteří odjeli dva závody světového poháru. Poslední dva závody roku se jeli v Bredene (29.12. – Brico Cross) a Diegemu (30.12. - Superprestige). A v tom prvním si kadet Matěj Stránský připsal cenné vítězství.

Ilustrační foto.

Město automobilů se promění na město kol

Mladá Boleslav – Sobota do Mladé Boleslavi přivede špičkový cyklokros. Závodit se bude opět na trati postavené na okraji Štěpánky u areálu firmy Compag, kde se v roce 2013 jelo i mistrovství Evropy.

Jabkenice zažily další díl seriálu cyklokrosového TOI TOI Cupu.

Hladíková, Samec a Stránský vezou z Jabkenic zlato

Jabkenice – Obec na Mladoboleslavsku zažila další díl seriálu cyklokrosového TOI TOI Cupu. Týden před republikovým šampionátem byla cítit ze závodníků nervozita. Nutno říci, že většina mládežnických cyklistů z mladoboleslavského IVAR CS AUTHOR Teamu zajela skvělý závod a ukázala tak soupeřům, že na domácí trati v Mladé Boleslavi s nimi bude mít „zbytek republiky“ co do činění.

Dvoudenní republikový šampionát na horských kolech do vrchu i v cross country znamenal pro mladé závodníky mladoboleslavského IVAR CS AUTHOR Teamu skvělé výsledky.

Jeden titul a šest medailí. Boleslaváci jsou nejlepším týmem

Pec pod Sněžkou – Dvoudenní republikový šampionát na horských kolech do vrchu i v cross country znamenal pro mladé závodníky mladoboleslavského IVAR CS AUTHOR Teamu skvělé výsledky. Titul mistra republiky vybojoval junior Bruno Stoček v závodu do vrchu. Kadet Jakub Daněk veze stříbro a Dan Sporych bronz. Stříbro má i kadetka Klára Vernerová. V závodech XCO pak vybojoval David Šulc stříbro a v dětské kategorii František Hladík bronz. Navíc boleslavský tým IVAR CS AUTHOR se stal nejlepším týmem Českého poháru.

Boleslavští cyklokrosaři na trati v Milovicích.

Závodníci se prali se sněhem

Milovice – Předposlední závod cyklokrosového českého poháru se jel v sobotu v Milovicích za účasti závodnic a závodníků Ivar CS Author Teamu. „Trať vedla v areálu Hakenova stadionu, byla pro diváky přehledná a pro závodníky zajímavá. Během rozjetí závodníků před závodem se v mrazivém ránu trať pokryla tenkou vrstvou sněhu, která vydržela na závody kategorií kadetek a žáků,“ řekl k podmínkám trenér Boleslavských Josef Hladík.

Boleslavské barvy na závodě v Čáslavi.

Kola málem utopili v německém bahně

Zeven (Německo) – Mladí boleslavští cyklokrosaři sbírali další ostruhy na mezinárodním poli. Závodů světového poháru v německém Zevenu se zúčastnili Tereza Vaníčková, Tomáš Ježek a Josef Hladík.

Ivar CS Author Team zahájil dvěma závody cyklokrosovou sezonu.

Úspěšný vstup do cyklokrosové sezony

Slaný, Veselý n. L. /FOTOGALERIE/ – Na pár dnů se objevilo slunce babího léta a v krásném podzimním počasí se konaly první dva závody cyklokrosového seriálu českého poháru. Ve sváteční čtvrtek proběhl první závod ve Slaném a hned v neděli 1. října pořádalo druhý závod seriálu Veselí nad Lužnicí. „Tento druhý závod byl součástí seriálu TOI TOI Cup pouze v mládežnických kategoriích,“ vysvětluje šéf boleslavské stáje Ivar CS Author Team Josef Hladík.

Matyáš Fiala byl třetí na ME MTB 2017 v kategorii U15

Matyáš Fiala získal bronzovou medaili na ME

Tupadly – Nejlepší závodní rok v životě prožívá 14letý cyklista Matyáš Fiala (na snímku) z Tupadel, který před sezonou přestoupil z klatovské stáje Cyklosport-Pitstop.cz do týmu ČEZ Cyklo Team Tábor.

Na nejvyšším stupínku mistr republiky Josef Hladík.

Šokující mistrák v Brně: zlatí Kyselová, Hladík a Ježek!

Brno – Šest medailí! To je výsledek sobotního mistrovství republiky na horských kolech v XCE pro mladoboleslavský Ivar CS Author Team. Tenhle výsledek před závody nečekal nikdo a snad ani nejtajnější sny trenéra Václava Ježka a manažera Josefa Hladíka seniora neměly takovou odvahu.  

Závodníci CS Ivar Author Teamu na závodech v Bedřichově.

Pohár v Bedřichově přinesl deset medailí

Bedřichov /FOTOGALERIE/ - Počasí. Téma, které se před cyklistickými závody diskutuje mezi závodníky a realizačními týmy často. Nikoli snad z nedostatku jiných témat, ale od počasí se odvíjí celková příprava na závod, a to jak z hlediska materiálu, tak i například z hlediska tréninku způsobu najíždění technických pasáží v terénu.

Mladí bikeři z mladoboleslavského IVAR CS -  AUTHOR TEAMu vybojovali celkem tři zlata, tři stříbra a čtyři bronzy.

Ivaru start vyšel: 10 medailí

Kutná Hora / Praha - Dvěma závody, v Kutné Hoře a Praze, byl zahájen Český pohár horských kol 2017. Výborně se vstup do této nejprestižnější domácí série vydařil mladým bikerům z mladoboleslavského IVAR CS - AUTHOR TEAMu. Zlato, dvě stříbra a dva bronzy z Kutné Hory a dvě zlata, stříbro a dva bronzy z Prahy – to je medailová sbírka z úvodu bikové sezony.

Závodníci CS Ivar Author Teamu na závodech v Kutné Hoře.

V Hoře zlatí Ježek a Kyselová

Kutná Hora – První závod Českého poháru MTB ve sprintech a cross-country se jel v Kutné Hoře. Mladí cyklisté z mladoboleslavského IVAR CS – Author Teamu se několikrát dostali na stupně vítězů. Nejvýše, na první příčku Tomáš Ježek a Adéla Kyselová.

Mistrovství ČR v cyklokrosu 2016: Nejlepší tři starší žáci v Českém poháru. Uprostřed vítězný Matyáš Fiala z klatovského týmu Cyklosport Pitstop.cz

Matyáš Fiala kraloval v českém poháru

Uničov, Klatovy – Jedenáctidílný národní cyklokrosový pohár TOI TOI Cup vyvrcholil v mládežnických kategoriích předminulý víkend mistrovstvím republiky v Uničově. Zásluhou Matyáše Fialy byl na stupních vítězů vidět i dres klatovského týmu Cyklosport Pitstop.cz.

Z cyklokrosového Toi Toi Cupu v Uničově, kde se zároveň konalo mistrovství České republiky.

Úspěch boleslavských cyklokrosařů v Uničově: mistrovský titul a dva bronzy

Mladá Boleslav /FOTOGALERIE/ - Moravský Uničov byl v sobotu dějištěm Mistrovství České republiky a zároveň posledním dílem cyklokrosového Toi Toi Cupu. Mladým závodníkům z boleslavského Ivar CS - Author Teamu se podařilo získat historicky první cyklokrosový titul, k němuž přidali navíc ještě dva mistrovské bronzy!

KOLÍNSKÝ ZÁVOD opanoval Jan Nesvadba (uprostřed), druhý dojel Marek Konwa (vlevo) a třetí Tomáš Paprstka.

Nesvadba upadl, přesto doma urval první vítězství

Kolín /FOTOGALERIE/ – Dlouho to vypadalo, že by se mohl opakovat scénář z předchozího závodu na Holých Vrších. Cyklokrosaři Jan Nesvadba, Tomáš Paprstka a Marek Konwa sice dojeli v sedmém závodě Toi Toi Cupu na stupních vítězů, ale v jiném pořadí než před týdnem.

Nejlepší muži. Zleva Marek Konwa, Jan Nesvadba a Tomáš Paprstka.

V Kolíně kralovali Nesvadba a Havlíková

Kolín – Čtyři, tři dva, jedna. To není odpočítávání nějakého závodu, ale to jsou umístění Jana Nesvadby v letošním pohárovém seriálu Tou Toi Cup. To nejcennější umístění vybojoval závodník kolínské stáje Expres Cz Merida Team v sobotu na trati v Borkách. Druhý skončil Polák Marek Konwa, třetí Tomáš Paprstka.

Matěj Stránský

Útočník Stránský se přesunul z Dallasu na farmu do Texasu

Dallas - Český hokejový útočník Matěj Stránský se přesunul z tréninkového kempu Dallasu na farmu do Texasu do nižší AHL. Stars museli třiadvacetiletého odchovance Vítkovic nejdříve zařadit na listinu volných hráčů, odkud si jej jiný klub NHL nevybral. V týmu Texasu strávil Stránský už uplynulé tři sezony, na premiéru v NHL stále čeká.

Úspěšní závodníci týmu Ivar CS - Author team Mladá Boleslav: (zleva) mistři republiky David Šulc, Tereza Vaníčková, Kateřina Hladíková a stříbrná Adéla Kyselová.

Skvělé: mladí Vaníčková, Hladíková a Šulc jsou zlatí

Mladá Boleslav /FOTOGALERIE/ - Sedm medailí si přivezli závodníci týmu Ivar CS - Author team do Mladé Boleslavi z českého šampionátu na horských kolech XCE (sprint) a XCO (cross country) v Bedřichově. Z toho tři zlaté, což je obrovský úspěch celého týmu v čele 
s trenéry Václavem Ježkem a Josefem Hladíkem.

Matěj Stránský

3 roky na farmě, přesto boj o NHL nevzdal. Stránský má novou smlouvu s Dallasem

Dallas - Český hokejový útočník Matěj Stránský podepsal novou roční dvoucestnou smlouvu s Dallasem a bude tak dál bojovat o NHL. Třiadvacetiletý odchovanec Vítkovic strávil uplynulé tři sezony na farmě Stars v Texasu v nižší AHL a na svou premiéru ve slavné soutěži čeká. Nový kontrakt uzavřel na 575 tisíc dolarů v případě působení v NHL, na farmě by bral 75 tisíc dolarů.

Vojtěch Mozík v dresu Plzně

Mozík, Stránský, Will a Langhamer zamířili na farmy, Zbořil do QMJHL

New York - Pět českých hokejistů opustilo v neděli tréninkové kempy klubů NHL. Čtyři z nich zamířili na farmy do nižší AHL. Obránce Vojtěch Mozík se přesunul z New Jersey do Albany, útočník Matěj Stránský z Dallasu do Texasu, brankáři Roman Will z Colorada do San Antonia a Marek Langhamer z Arizony do Springfieldu. Zadák Jakub Zbořil se z Bostonu vrátil do Saint John do juniorské QMJHL.

Radek Faksa

Radek Faksa: O NHL budu bojovat

Blízko, blizoučko byl zámořské NHL útočník Radek Faksa. Odchovanec opavského hokeje byl před třemi lety vybrán Dallasem v první volbě draftu. Pak získal ceněný Calder Cup v nižší AHL a čekalo se, že si v uplynulém ročníku řekne o příležitost v nejkvalitnější hokejové soutěži světa.