Kreativ

ŠTÍTEK: Česká pojišťovna

Pojištění automobilu - Ilustrační foto

Češi zkouší pojistné podvody. Odhaleny jich loni byly tisíce

Pojistné podvody stále patří mezi Čechy o oblíbený způsob „přivýdělku“. Stejně jako v předchozích letech i vloni pojišťovny odhalily tisíce pokusů o podvod za stovky milionů korun. Vyplývá to z ankety ČTK mezi největšími tuzemskými pojišťovnami. Nejvíce se podvádí na území hlavního města Prahy a hlavním oborem je pojištění vozidel.

Strážníci městské policie prase z města vyhnali směrem k Roudnému.

Kuriozitám vévodí divočák

Jižní Čechy – Přelom roku je okamžikem bilancování pojišťoven. K největším kuriozitám loňského roku patří listopadový nájezd divočáka na obchod v centru Českých Budějovic.

Bujaré oslavy vítězů

Sokolové jásali, až se olomoucká hala otřásala

Olomouc/Pardubice - Decibely lásky. Ne, ne v tomto případě zapomeňte na zpěváka Michala Davida. Jedná se totiž o decibely vítězství. Pardubičtí florbalisté senzačně zvítězili v Poháru České pojišťovny.

Ilustrační foto

Všechny florbalové periskopy dnes zaměřují Olomouc

Pardubice – Mají před sebou historickou šanci, která se už nemusí nikdy opakovat. S nadsázkou se dá říct, že jim umetá cestičku florbalový bůh. Pardubický Sokol prožívá snovou vyřazovací část Poháru České pojišťovny. Také proto, že se mu vyhýbali největší adepti na prvenství.

Ilustrační foto.

Hradec má třetí nejbezpečnější silnice

Hradec Králové - Mezi krajská města, jejichž silnice jsou nejbezpečnější, stále patří Hradec Králové. Podle výsledků ČP Indexu bezpečnosti za první pololetí roku 2018 se umístil na třetím místě za Olomoucí a Libercem.

Ilustrační foto.

Třebíč je na první příčce v bezpečnosti silničního provozu

Třebíč - Podle výsledků ČP Indexu za první pololetí roku 2018 se na první příčce v bezpečnosti silničního provozu mezi okresními městy umístila Třebíč a dalších 16 měst. Ve srovnání s rokem 2017 se bezpečnost v okresních městech zlepšila.

Požár střechy základní školy v Podbořanech

Škodu způsobenou požárem střechy v Podbořanech má uhradit pojistka

Podbořany Na 5,7 milionu korun byla vyčíslena škoda, která vznikla na budově v Příčné ulici Základní školy Husova v Podbořanech. Při rozsáhlém požáru v závěru letošního června shořelo třicet procent střechy objektu, který v té době procházel rozsáhlou rekonstrukcí.

Ilustrační foto

Pohár: Sokolové uklovali Pantery

Pardubice - Vydřený postup. Ale také zbytečně zkomplikovaná situace. Pardubičtí florbalisté vedli po dvou třetinách 5:2, nechali ale soupeře vyrovnat. K jejich radosti měl ale poslední slovo Jan Kourek.

128. Velká pardubická s Českou pojišťovnou.

Majitel o hvězdě: „Tzigane je na začátku kariéry"

Pardubice - Na startu 128. Velké pardubické s Českou pojišťovnou se objevila dvacítka koní, jedenáct z nich náročný dostih dokončilo. Vítěz Tzigane Du Berlais měl být jedním z hlavních soupeřů pro obhájce No Time To Lose. Roli splnil dokonale.

Vítězem 128. Velké pardubické s Českou pojišťovnou na dostihovém závodišti v Pardubicích se stal  Jan Faltejsek na Tzigane du Berlais.

Borec Faltejsek. Pátý triumf!

Pardubice /FOTO/ - 128. Velká pardubická: Žokej Jan Faltejsek vyhrál legendární dostih v sedle sedmiletého hnědáka Tzigane Du Berlais.

Velká pardubická 2017.

Velká pardubická: Kdo prožije dostihový sen?

Pardubice - No Time To Lose, Ange Guardian, Hegnus či někdo další? Nejtěžší dostih starého kontinentu pozná v neděli nového vítěze. Na startu 128. Velké pardubické s Českou pojišťovnou bude 21 šestiletých a starších koní připravovaných v Česku a na Slovensku.

Ilustrační foto

Dostihový svátek Velká pardubická se blíží

Pardubice - Velká pardubická je nejstarším a a jedním z nejtěžších dostihů kontinentální Evropy. Její historie sahá až do roku 1874, a přestože se v dobách války a jiných politických událostí neběžela, zapíše letos i tak úctyhodný 128. ročník. Tradičně se poběží druhou říjnovou neděli, tedy 14. října 2018.

Kůň No Time To Lose s žokejem Janem Kratochvílem

„Taxis není taková hrozba," říká žokej Kratochvíl

Pardubice - Celý zablácený, ale nesmírně šťastný. Tak dokončil minulý ročník Velké pardubické s Českou pojišťovnou žokej Jan Kratochvíl. V cílové rovince se radoval z velkého triumfu, No Time To Lose s ním v sedle doběhl jako první. Kratochvíl tak dosáhl na své první vítězství v legendárním dostihu.

Jan Bauer, 49 let, Prachatice

Na otázky Prachatického deníku odpovídá Jan Bauer

Prachatice - Redaktoři Prachatického deníku oslovili lídry devíti kandidátek v Prachaticích se čtyřmi otázkami. Všichni dostali stejný prostor na rozsah odpovědi a stejný čas na zodpovězení čtyř otázek.

Jan Sláma, 44 let, Prachatice

Na otázky Prachatického deníku odpovídá Jan Sláma

Prachatice - Redaktoři Prachatického deníku oslovili lídry devíti kandidátek v Prachaticích se čtyřmi otázkami. Všichni dostali stejný prostor na rozsah odpovědi a stejný čas na zodpovězení čtyř otázek.

Ilustrační foto

Florbalový zápisník Lubomíra Hotaře

Do pořádných obrátek se dostává nová florbalová sezona. Už čtyři kola má za sebou Pohár české pojišťovny mužů. V něm se podle předpokladů daří Otrokovicím panterům. Skvělé výkony podává Vsetín. Rozehrály i mistrovské soutěže.