Kreativ

ŠTÍTEK: Cinestar

Podívejte, jak jim sluší úsměv. V obchodech i kině konečně odložili respirátory

Podívejte, jak jim sluší úsměv. Prodavačky konečně odložily respitátory

Místo roušek nebo respirátorů úsměvy na tváři. Návštěva obchodů či multikina CineStar v českobudějovickém IGY Centru, ale také prodejen v centru Budějovic, byla v pondělí po dlouhé době v něčem jiná. Skončila povinnost nosit ochranu úst. Nadále ji musíme používat jen ve zdravotnických zařízeních, hromadné dopravě nebo zařízeních sociálních služeb, mezi něž patří třeba domovy pro seniory.

Módní přehlídka.

V libereckém multikině proběhla Dámská jízda. Nechyběla ani módní přehlídka

Předpremiéra romantické komedie Vem si mě se uskutečnila ve středu 9. února v multikině CineStar Liberec jako součást Dámské jízdy. Návštěvnice si kromě filmu mohli vychutnat welcome drink a nechyběla módní přehlídka, kterou zajistila Reas agency. Modelky se ukázaly ve spodním prádle i svatebních šatech. Jejich sestavu doplnil pánský model.

Vem si mě

Kino nabízí pohádku, akci, romantiku i záhadu

Multikino Cinestar dnes a celý týden až do středy 16. února přináší program, do nějž zařadilo hned 4 novinky. Detektivku Smrt na Nilu, českou pohádku Tajemství staré bambitky 2, akční film Uncharted a romantickou komedii Vem si mě.

Ostrava, prosinec 2021. Ilustrační foto.

Obchody, bohoslužby, úřady. Jak je otevřeno na Ostravsku do konce roku

Chystáte se mezi svátky či přímo v některých ze svátků nakupovat, do kina, na bohoslužbu do kostela či třeba vyřídit neodkladnou záležitost na úřad? Deník připravil přehledný a jednoduchý souhrn otevíracích a provozních dob na vybraných místech a termíny všech bohoslužeb v hlavní ostravské katedrále.

Encanto

Encanto zavede do kouzelného světa, Klan Gucci se inspiroval tím reálným

Multikino Cinestar dnes zve hned na pět novinek. Pro malé diváky jsou připraveny novinka z dílny Walta Disneyho Encanto a animované pásmo vánočních pohádek O Čertovi a jiné vánoční pohádky. Dospělí diváci se mohou těšit na francouzskou komedii Machr na 30 dnů, životopisné drama Král Richard: Zrození šampiónek a šokující příběh italského módního domu Klan Gucci.

Ve skiareálu se připravují na sezónu.

Přišel první větší sníh. Sype se na Klínovec a horské obce

/FOTO/ V podhůří prší a teploty se pohybují nad nulou, na horách už se ale padá sníh. Tenký poprašek sněhu přikryl Klínovec, jak ukazují webkamery ve skiareálu, sjezdovky jsou ale samozřejmě stále zavřené. V horní stanici lanovky CineStar Expres teplotní čidla naměřila teplotu jen mírně pod nulou.

Předpremiéra filmu Shoky a Morthy: Poslední velká akce v ostravském kinu Cinestar, 23. července 2021 v Ostravě. Herec Štěpán Kozub.

Štěpán Kozub o Shokym: Hraji arogantního, nevyřáděného, přerostlého puberťáka

/ROZHOVOR/ Do kin vstupuje nový český snímek režiséra Andyho Fehu s názvem Shoky & Morthy: Poslední Velká akce. Film pojednává o dvou youtuberech, jejichž kariéra začne upadat poté, když poslední společné video sklidí na sítích vlnu kritiky a jejich kanál přestane vydělávat. Šancí na napravení youtuberské reputace je právě plán na „poslední velkou akci“.

Předpremiéra filmu Shoky a Morthy: Poslední velká akce v ostravském kinu Cinestar, 23. července 2021 v Ostravě. Herec Štěpán Kozub.

Štěpán Kozub: Hraji arogantního, nevyřáděného, přerostlého puberťáka

/ROZHOVOR/ Do kin vstupuje nový český snímek režiséra Andyho Fehu s názvem Shoky & Morthy: Poslední Velká akce. Film pojednává o dvou youtuberech, jejichž kariéra začne upadat poté, když poslední společné video sklidí na sítích vlnu kritiky a jejich kanál přestane vydělávat. Šancí na napravení youtuberské reputace je právě plán na „poslední velkou akci“.

Předpremiéra filmu Shoky a Morthy: Poslední velká akce v ostravském kinu Cinestar, 23. července 2021 v Ostravě.

OBRAZEM: Kozub, Babišová, Magnusek... Hvězdy nového filmu dorazily do Ostravy

/VIDEO, FOTOGALERIE/ Shoky & Morthy: Poslední velká akce. Tak zní název nového snímku o dvou youtuberech, který oficiálně vstoupí do kin 5. srpna. Návštěvníci ostravského kina CineStar však měli v pátek 23. července jedinečnou příležitost zhlédnout tuto komedii ve slavnostní předpremiéře, a to za přítomnosti tvůrců i některých herců.

Předpremiéra filmu Shoky a Morthy: Poslední velká akce v ostravském kinu Cinestar, 23. července 2021 v Ostravě.

OBRAZEM: Na první "show" Shokyho a Morthyho do Ostravy dorazily i hvězdy filmu

/FOTOGALERIE/ Shoky & Morthy: Poslední velká akce. Tak zní název nového snímku o dvou youtuberech, který oficiálně vstoupí do kin 5. srpna. Návštěvníci ostravského kina CineStar však měli v pátek 23. července jedinečnou příležitost zhlédnout tuto komedii ve slavnostní předpremiéře, a to za přítomnosti tvůrců i některých herců.

Jako první zaplní sedadla v kině město Pelhřimov.

Poprvé do kina na Vysočině? Už ve středu ve Vesmíru v Pelhřimově

Do kina jsem zašel málokdy. Až když bylo kvůli nákaze zavřené, začalo mi chybět, prohlásil Karel Domkář z Havlíčkova Brodu. Na první představení si počká. Většina kin na Vysočině promítá až od poloviny června. Až na výjimky. V Pelhřimově v kině Vesmír zahajují už ve středu 26. června americkým filmem After: Přiznání.

Multikino. Ilustrační snímek

V pondělí mohou znovu otevřít kina. Multiplexy však čekají na prodej občerstvení

Možnosti pondělního otevření kin využije část jednosálových kin. Promítnou filmy, jejichž premiéra musela být odložena nebo se v kinech objevily jen krátce. Kina jsou zavřená od loňského 12. října. Jejich znovuotevření nevyužije síť multikin Cinestar, Cinema City ani Premiere Cinemas. Multiplexy, které vykázaly kvůli uzavření z důvodu pandemie koronaviru stamilionové ztráty, nechtějí otevírat bez možnosti prodávat občerstvení.

Pohled na Černice.

Podívejte se do Černic, obce známé nejen Olympií a historickou návsí

Deník jezdí po obcích a městech našeho regionu. Tentokrát jsme navštívili Černice. Články z osmého městského obvodu najdete na webových stránkách Deníku po celý tento týden. Celou stranu věnovanou právě Černicím najdete pak v tištěném Plzeňském deníku již tuto sobotu.

Krnovské kino Mír 70 dokázalo využít období bez diváků k rozsáhlé modernizaci zvuku a stavební rekonstrukci.

Až se diváci vrátí do kina Mír 70 v Krnově, přivítá je špičkový zvuk

/FOTO/ Kina kvůli pandemii sice byla v uplynulém roce víc zavřená, než otevřená, ale krnovské kino Mír 70 dokázalo období bez diváků smysluplně využít. Hlediště místo návštěvníků zaplnilo lešení. Celým kinem se táhly kilometry kabelů a také promítací kabina byla vyklizená. Po návratu čeká filmové diváky lepší zvuk i zázemí.