Kreativ

ŠTÍTEK: hlava

Trenér Poruby Miloš Holaň a jeho výraz, který mluví za vše.

FOTO: Piráti Chomutov doma nasypali lídrovi z Poruby osm gólů

Pořádně se mračil na střídačce lídra Chance ligy z Poruby trenér Miloš Holaň. To co viděl před sebou mu radost neudělalo. Přijel se svým týmem pod Krušného hory jako lídr druhé nejvyšší hokejové soutěže a musel nakonec kousat nepříjemný výprask 3:8. Pěti kanadskými body se pod výsledek podepsal domácí Nicolas Hlava, autor gólu a čtyř asistencí.

Znojemští Orli.

Znojemští hokejisté jednoznačně převálcovali chorvatský Záhřeb

Znojmo, Záhřeb – Hokejoví Orli v neděli dominovali na kluzišti chorvatského Medveščaku Záhřeb. V posledním zápase základní části mezinárodní soutěže EBEL vyhráli nad soupeřem z Balkánu 11:2. Do nadstavby, která startuje příští úterý, půjdou Znojemští díky vítězství Grazu nad Dornbirnem z osmého místa.

Chomutov - Litvínov.

Litvínov začal play out výhrou. Jistou má ale i baráž

Chomutov - Litvínovští hokejisté vítězstvím 4:3 v prodloužení na ledě Chomutova odstartovali první kolo play out. Jenže už po prvním kole mají Krušnohorci jistou baráž. Postarala se o to Mladá Boleslav, která smetla 5:1 Jihlavu. Litvínov tak už ve zbývajících pěti zápasech play out nemůže dosáhnout na záchranářskou pozici a je tak jisté, že ho čekají boje o udržení extraligové příslušnosti.

Vaněček dal hattrick   TŘEMI góly se proti polské Jedlině Zdrój blýskl náchodský útočník Jakub Vaněček (u míče).

Recept na náchodskou defenzivu nenašli ani Poláci

Náchod - Také druhé přípravné utkání zvládli náchodští fotbalisté s nulou vzadu. Před týdnem nenašel recept na obranu lídra krajského přeboru Broumov, v sobotu defenzivu Náchoda neprolomili ani fotbalisté polské Jedliny Zdrój.

Litvínov přivítal v posledním zápase roku 2017 v derby Chomutov.

FOTO: Piráti otočili derby v Litvínově. Souboj Lukešů ovládl Štěpán

Litvínov - Ještě minutu a půl před závěrečnou sirénou vedli litvínovští hokejisté ve vyprodaném severočeském derby doma 2:1. Obě jejich trefy obstaral František Gerhát. Piráti se ale dokázali vrátit do zápasu díky Petrovi Koblasovi, který navíc rozhodl o bonusovém bodu pro Piráty v samostatných nájezdech. Hosté slavili v Litvínově 3:2. 

Litvínov přivítal v posledním zápase roku 2017 v derby Chomutov.

OBRAZEM: Piráti otočili derby v Litvínově. Souboj Lukešů ovládl Štěpán

Litvínov - Ještě minutu a půl před závěrečnou sirénou vedli litvínovští hokejisté ve vyprodaném severočeském derby doma 2:1. Obě jejich trefy obstaral František Gerhát. Piráti se ale dokázali vrátit do zápasu díky Petrovi Koblasovi, který navíc rozhodl o bonusovém bodu pro Piráty v samostatných nájezdech. Hosté slavili v Litvínově 3:2. 

Kadaňští Trhači porazili Slavii Praha 3:2 v prodloužení.

Kadaňští Trhači urvali dva body proti Slavii Praha. V prodloužení

Kadaň – V souboji Trhačů Kadaň se Slavií Praha se hrálo dlouho bez branek, ale ve druhé polovině zápasu se střelci už prosadili. V základní hrací době skončilo utkání 2:2, o vítězství Kadaně a zisku dvou bodů rozhodl hned v první minutě v prodloužení z trestného střílení Jakub Trefný.

Karel Plášek mladší.

Plášek mladší rozhodl o výhře Zubrů v Kadani!

Bylo to možná těžší, než se čekalo, nakonec však Zubři přeci jen vybojovali čtvrtou výhru v řadě. V Kadani jim tři body ve druhé třetině vystřelil svým prvním gólem mezi muži Karel Plášek mladší. Přerov sobotní duel ovládl poměrem 2:1 a nadále hájí páté místo tabulky WSM ligy.

WSM liga: Kladno - Kadaň.

Nekompromisní Hořava poděkoval jen divákům. Že Rytíře nevypískali

Kladno – Rytíři upachtili tři body s Kadaní i potřetí v sezoně, ale zase to byly pořádné nervy. Kladno vyhrálo po tuhém boji 3:1, když uklidňující branku vstřelil Machač až v závěru po úniku. Vítězný zásah si připsal střelec hodně netradiční, Tomáš Kaut se prosadil teprve podruhé v sezoně.

Trhači porazili Ústí.

Kadaňští oplatili Ústí porážku a pomalu se zvedají

Kadaň – V Ústí prohráli 2:9, ve středu Trhači ale porazili stejného soupeře 4:2. Prodloužili tak nelichotivou bilanci hostujících hokejistů, kteří prohráli už pátý zápas v řadě. Trhači se naopak v posledních zápasech snad zvedli. I když zůstávají na posledním místě WSM Ligy a stále to není žádná sláva, aspoň získali v posledních čtyřech utkáních pět cenných bodů.

Trenéři Stadionu Litoměřice při utkání.

Hattrick Kusého popravil Trhače

Kadaň - Víkendové derby WSM Ligy litoměřického Stadionu proti kadaňským Trhačům bylo vyrovnané. Rozhodnout musela až závěrečná třetina. Na trefu z 57. minuty domácí zareagovat nedokázali. Obrovskou zásluhu na vítězství Stadionu má Denis Kusý, který zaznamenal hattrick.

Litvínov oplatit Chomutovu porážku.

Verva oplatila Pirátům porážku. Druhé derby ovládla 2:1

Chomutov - Druhé severočeské derby v hokejové přípravě ovládla litvínovská Verva. Zatímco v úterý parta trenéra Radima Rulíka padla doma s Chomutovem 1:3, tak při odvetě Litvínov v Chomutově slavil 2:1. Opět se spolu utkali bratři Lukešové. Tentokrát se radoval litvínovský František. Derby v Chomutově sledovalo více jak dva tisíce diváků.

Ústečtí florbalisté (tmavé dresy) hrají s Brnem 1:1 na zápasy.

FOTO: Ústí - Brno 1:1. Válku o Superligu zatím rozhodují nájezdy

Ústí nad Labem – Tohle bude asi hodně dlouhá série! Florbalisté Ústí nad Labem hrají ve finále 1. ligy s brněnským Hattrickem nerozhodně 1:1 na zápasy. Obě bitvy na severu Čech musely za stavu 5:5 rozhodnout až nájezdy. A zatímco napoprvé v nich Ústečané neuspěli, druhý pokus už zvládli a rozjásali tak více než čtyři stovky svých věrných fanoušků.

Boleslavský brankář Maxwell chytal úžasně, tady mu pomáhá obránce Hanzlík

Fičák na úvod předkola, Boleslav devastovala pirátský škuner

Chomutov /FOTOGALERIE/ – Sedm hříchů vyjmenovali hokejisté Mladé Boleslavi v první zápase předkola play off protivníkovi z Chomutova. Právě tolik branek vstřelili do sítí obou severočeských gólmanů a postarali se o senzační úvod vyřazovací části. Po výhře 7:1 půjdou svěřenci trenéra Františka Výborného do dnešní odvety s dobrou pohodou.

Ilustrační foto.

Florbalisté si zavařili. Prohráli v Ostravě a jsou druzí

Ústí nad Labem, Ostrava – Florbalisté Ústí si v závěru základní části první ligy zavařili. Na palubovce průměrné Ostravy nečekaně prohráli 5:6 v prodloužení a přepustili vedoucí příčku tabulky opět Znojmu, které vyhrálo v Praze 10:5.

Ústečtí florbalisté (vlevo Koník, vpravo Pojar) se radují z branky.

Kopecký s Pojarem řádili a florbalisté dobyli Prahu!

Praha – Až čtyřmi góly v závěrečném dějství definitivně zlomili odpor soupeře. Ústečtí florbalisté zvítězili v pokračování prvoligové soutěže na palubovce Startu 7:5, především díky hattrickům Kopeckého a Pojara.

Prostějovští Jestřábi. Ilustrační foto

Jestřábi těsně padli v Kadani

Kadaň, Prostějov – Těsnou porážku si z Kadaně vezou domů prostějovští hokejisté. V sobotu po dvou zápasech znovu jako první inkasovali a i když třikrát srovnali, nakonec padli. Tentokrát Hanákům nepomohl ani Jakub Neužil v bráně.

Hokejová extraliga: Mountfield HK - Piráti Chomutov.

Pět ran za třetinu zničilo Piráty

Hradec Králové /FOTO/ - Návrat do úspěšných časů přinesla hradeckým hokejistům hlavně skvěle odehraná první třetina duelu s Chomutovem.

Ilustrační foto.

Slovan dobyl Kadaň a pojistil si páté místo!

Kadaň – Ústečtí hokejisté mají ve WSM Lize formu jako hrom! Vyhráli už čtyři z posledních pěti zápasů a na páté příčce tabulky se odpoutali od Třebíče na rozdíl tří bodů. Hráči Slovanu naposledy řádili v severočeském derby na ledě Kadaně, kde zvítězili 3:0!

Přerovští Zubři. Ilustrační foto

Další prohra v prodloužení. Zubři pálili šance a padli v Kadani

Kadaň, Přerov – Hokejisté Přerova upadají do krize. Těžká série venkovních zápasů si vybrala svou daň také v pátečním duelu v Kadani. Zubři nezvládli první třetinu, po níž museli celý zápas dotahovat jednobrankové manko. Alespoň bod zachránil v 58. minutě při přesilovce pět na tři tečí Ferencovy střely Jan Berger. Po skončení základní hrací doby však rychle udeřili Trhači a radovali se z výhry 2:1 po prodloužení.

Most si poradil s Kadaní 3:2.

OBRAZEM: Trenér Totter slavil s Mostem první výhru. Domácí přetlačili Kadaň

Most - Nový mostecký trenér Aleš Totter oslavil s mosteckým týmem první vítězství. Domácí hokejisté v severočeském derby přetlačili kadaňské Trhače těsně 3:2. Jsou to důležité body. Mostečané, jako poslední tým tabulky, se tak dotáhli na předposlední Kadaň na rozdíl čtyř bodů. V bojích o udržení, kterým se Most letos opět nevyhne, bude hrát roli každý bod.

Frýdek-Místek hostil poprvé v historii hokejové Kladno. Tady brankář Miroslav Hanuljak

Hokej bídný, ale Hanuljak zářil a Rytíře k bodům dovedl

Kladno – Zní to neuvěřitelně, ale předposlední Kadaň i po šesti prohrách v kuse dlouho diktovala tempo zápasu na půdě třetího Kladna. Jenže outsider shořel na neproměňování šancí a bezvadném výkonu nejlepšího hráče zápasu Miroslava Hanuljaka, díky němu přece jen Rytíři zapsali důležité tři body. Vyhráli 3:0 a posunuli se v tabulce WSM ligy těsně o skóre za druhou Jihlavu.

Ilustrační foto.

Šance byly! Ale silný Motor a špatná koncovka stály za prohrou Kadaně

Kadaň – Domácí už s Jaroslavem Kůsem, který se po disciplinárním trestu vrátil do sestavy, hosté ještě bez Štěpána Hřebejka, který nemohl nastoupit kvůli dohodě klubů. České Budějovice i tak potvrdily v souboji dvou týmů z opačných pólů tabulky roli vysokého favorita a vyhrály v Kadani 3:0.

Florbalisté Ústí nad Labem. Ilustrační foto.

Florbalisté po debaklu ve Znojmě zabrali a dobyli Brno

Znojmo, Brno – Náročná moravská mise vyšla florbalistům Ústí nad Labem napůl. Svěřenci trenéra Marka Vojty přivezli domů na sever Čech tři body za výhru na palubovce Brna. Předtím podlehli na půdě lídra tabulky ze Znojma vysoko 1:7.