Kreativ

ŠTÍTEK: hlava

Ústečtí hokejisté (modro-žlutí) doma prohráli s Kadaní 1:3.

FOTO: Slovan doma nestačil na Kadaň

Ústí n. L. – Snažili se, dřeli. Na další výhru v prvoligové soutěži to ale nestačilo. Hokejisté ústeckého Slovanu podlehli na domácím ledě v severočeském derby Kadani 1:3 a nenavázali tak na předchozí výhru nad Kladnem.

SK Lhota - SK Hvozdnice 4:1, I.A. tř. sk. A, 2014-15, 19. 10. 2014

Lhota atakuje historické podzimní maximum

Lhota /FOTOGALERIE/ – Fotbalisté Lhoty útočí nejen na třetí místo I. A třídy, ale také na historické podzimní bodové maximum v téhle soutěži. Po jednoznačné domácí výhře nad ještě nedávno obávaným celkem Hvozdnice 4:1 mají už 24 bodů. To měli loni po celém podzimu.

Ilustrační foto

Troskovice se uvedly kanonádou

Semilsko - Úvodním kolem byla rozehrána hokejová NPL a do vedení v tabulce se výhrou 10:1 nad Sokolem Turnov „nominovaly" Troskovice.

Ilustrační foto.

Jičínští házenkáři podlehli Hranicím

Jičín – Druhá polovina nadstavbové části skupiny o 1. – 6. místo byla rozehrána dalšími zápasy. Házenkáři jičínského Ronalu cestovali na půdu třetích Hranic, které měly jednoznačný cíl, dvoubodovým ziskem prakticky rozhodnout o zisku medailí a zůstat ve hře o stříbro.

Ilustrační foto.

Házená: Oslabený Jičín sahal po bodech

Jičín – Druhým kolem pokračovala nadstavbová část nejvyšší soutěže házenkářů Triglav pojišťovna extraliga. Jičínští cestovali na palubovku Frýdku-Místku, tedy týmu, se kterým ještě v letošní sezóně nebodovali a zejména domácí nejtěsnější porážka je hodně mrzela.

Litoměřice - Kadaň

Stadion zůstal ve hře o páté místo. Kadaň porazil 4:3

Litoměřice - V Litoměřicích se utkal domácí Stadion se soupeřem z Kadaně. Domácí, kteří si v minulém utkání zajistili účast ve vyřazovacích bojích po první třetině zaostávali, ovšem od druhé třetiny zabrali a otočili skóre. Vítěznou branku si pak do závěrečné dvacetiminutovky schoval Miloslav Čermák a rozhodl o tříbodovém zisku pro svůj tým za výhru 4:3.

Ilustrační foto.

Ústečtí Lvi se zvedají, doma porazili Kadaň

Ústí n. L. – Ústečtí hokejisté potvrzují výsledkový vzestup. Pod vedením nového trenéra Milana Skrbka bodovali už ve třetím utkání v řadě a po domácím vítězství v severočeském derby s Kadaní 3:0 se v tabulce prvoligové soutěže prokousali před České Budějovice na dvanáctou příčku.

Ilustrační foto

Házená: Těžce vybojované dva body dorostenců

Jičín – K dalšímu zápasu první ligy zajížděli starší dorostenci do Ostravy. Celek byl citelně oslaben o pivota Klamrta, chyběl také Dařílek, kterému se v minulých zápasech vedlo, po zranění nastoupil po delší odmlce Hlava.

Logo šumperského hokeje

Výhra Draků v Kadani drží tým nad baražovou příčkou

Šumperk /TABULKA/ – Prvoligoví hokejisté Šumperku se po třech porážkách v řadě mohou opět radovat z vítězství. Nesmírně důležité tři body vybojovali Draci v sobotu na ledě Kadaně a tak i na druhý pokus tohoto protivníka letos porazili.

Jičínští potřebují v sobotu vyhrát nad Zlínem a přerušit tak nepříjemnou sérii tří smolných zápasů v řadě.

Jičínští házenkáři postoupili do osmifinále

Jičín – Středeční večer patřil zápasům 3. kola Českého poháru. Extraligový celek HBC Ronal Jičína zavítal na půdu pražského týmu SK Praha 4, který působí ve třetí nejvyšší soutěži a svá utkání hraje ve sportovní hale Na Děkance.

Ústečtí florbalisté (vlevo Koník) si v posledních zápasech základní části druholigové soutěže s chutí zastříleli.

Florbalisté zesměšnili soupeře, Tachovu nasázeli 22 gólů!

Ústí n. L. – Tyhle výsledky budou soupeře ústeckých florbalistů ještě dlouho budit ze snů. Tým USK-FbC Ústí si v posledních zápasech základní části druholigové soutěže s chutí zastřílel a na domácí palubovce zesměšnil celek Tachova 22 góly! O trochu lépe dopadl Sokolov, který v Ústí inkasoval čtrnáctkrát.

Ilustrační foto

Další pokuta pro Novu. Za reportáž o oblékání kostela zaplatí 200 000

Praha - Provozovatel Novy CET 21 dostal od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) pokutu 200.000 korun. Důvodem je srpnová reportáž odvysílaná v Televizních novinách o pravidlech odívání do kostela. Zpráva podle rady vyzněla jednostranně. RRTV o uložení pokuty rozhodla na svém posledním zasedání tento týden, uvedla dnes na webu. Nova rozhodnutí RRTV nechce komentovat.

Ilustrační foto

Hráči Trutnova si vyšlápli na další divizní tým

Trutnovsko - Na umělé trávě pokračoval dalším kolem Expol Cup a v akci byly i tři podkrkonošské celky. Zatímco Trutnov odehrál kvalitní duel s domácím divizním výběrem, souboj dvou královédvorských kolektivů přinesl jasnou záležitost. B tým totiž na „áčkaře" vůbec nestačil.

Ilustrační foto

Fotbalisté Dvora Králové zahájili rok remízou

Trutnovsko – K přípravě na jarní část sezony volí fotbalisté dvou nejmocnějších klubů z Podkrkonoší tradičně zimní turnaj Expol cup. Ten tentokrát až na výjimky hostí Náchod a tři celky z regionu za sebou mají premiérové duely v této soutěži.

Ilustrační foto.

Špička si s úpickou rezervou nebral servítky

Trutnovsko - Slušné gólové příděly nechyběly ve výsledkovém servisu nižších okresních soutěží. Porážku z minulého kola napravila rezerva Janských Lázní kanonádou proti béčku Lánova.

Ilustrační foto.

Dolany doplatily na nekoncentrovanost, Želatovice zařídily velký obrat

Želatovice – Půltucet gólů a hlavně velký obrat domácích viděli v sobotu diváci v Želatovicích. O výsledku rozhodl drtivý nástup domácího týmu do druhého poločasu, který ani v nejmenším nepřipomínal vývoj před přestávkou. První poločas totiž jednoznačně ovládli hosté.

Florbalisté Petrovic odehráli další zápasy.

Bojovnost přinesla úspěch

Petrovice u Karviné – Druhý turnaj ve III. lize juniorů vyšel Petrovicím náramně. Z českotěšínského turnaje si odvezly všechny body.

Ilustrační foto

Bronz nepřivezli, odešli však se vztyčenou hlavou

Jičín - Mladší házenkářští dorostenci tak po třech letech, kdy vybojovali postupně všechny cenné kovy, vyjdou medailově naprázdno. Čtvrté místo v České republice je i tak považováno za výrazný úspěch.

Dorost: SK Církvice - Zbraslavice. 8. 5. 2011

FOTO: Církvický dorost musel lepit sestavu!

Církvice – O víkendu pokračoval 20. kolem okresní přebor dorostu, v němž jsme se zaměřili na utkání Církvice se Zbraslavicemi. Domácí v kombinované sestavě srovnali ve druhé půli na 1:1, ale zápas nakonec rozhodl tahoun hostí a také hráč A-týmu Herčík.

Skupina

Abraxas zahraje v Kofole

Krnov - Česká rocková skupina Abraxas patří bezesporu k legendám domácí hudební scény. Na narozeninovém turné se zastaví i v krnovském klubu Kofola, a to v pátek 22. dubna. Program koncertu nabídne průřez celou dosavadní tvorbou. Vstupenky jsou stále ve všech předprodejních místech.

Ilustrační foto.

Rezervu zradila děravá defenziva

Kladno - Divizní rezervu SK dosud ctila kvalitní defenziva, tentokrát si však vybrala náhradní volno. Na hřišti nováčka z Českého Dubu se červenala rovnou pětkrát, zatímco domácím borcům jedna inkasovaná branka pranic nevadila.

3. kolo I. B třídy D: Zbraslavice - Říčany, 4. září 2010.

Zbraslavice vysvobodila ze střelecké letargie penalta

Zbraslavice /FOTOGALERIE/ – Ve 3. kole I. B třídy D přivítali zbraslavičtí fotbalisté na svém pažitu celek Říčan, který dobře bránil, ale nakonec inkasoval jediný gól, který rozhodl o celém osudu utkání.

Polepy - Kladno B 1:3

FOTO: Závěr utkání režírovaly mladé pušky

Polepy, Kladno – Šest bodů ze dvou utkání, tak skvostnou bilanci má divizní rezerva Kladna, která po skalpu Děčína dokázala vyhrát 3:1 na hřišti ambiciózního nováčka z Polep. „Takový začátek sezony jsem nečekal a doufám že tak budeme pokračovat dál,“ uvedl trenér Radek Duda.

Příprava: Zbraslavice - Uhlířské Janovice, 24. července 2010.

Za Zbraslavice skórovaly obě nové posily

Přelouč – Zbraslavičtí fotbalisté sehráli v neděli přípravné utkání na půdě Přelouče. V kádru Zdeňka Knapa se už objevily dvě nové tváře – Martin Rada a Roman Hačka.

Nová posila z Ostravy Vít Přecechtěl (vpravo) se nekoná, kladenský kouč Hejkal s ním přestal počítat

FOTO: Neoslnili, ale Varnsdorf přemohli

Kladno – Naposledy nanečisto si zahráli fotbalisté SK Kladno v této letní přípravě. Tým nově budovaný na II. ligu pořád ještě v generálce nepředvedl výkon, na jaký má, přesto přehrál nového účastníka II. ligyVarnsdorf 2:1.