Kreativ

ŠTÍTEK: hlava

Ilustrační foto

Žamberk pomohl ostatním okresním týmům

Orlickoústeckob - Skvělý taktický výkon předvedly v I. A třídě fotbalisté Králík. Dva rychlé góly a pevná obrana znamenala tři body z Litomyšle. Žamberk pomohl výhrou v Rosicích Semanínu a Chocni B, jež se ziskem tří bodů odlepila z posledního místa.

Divize C: Dvůr Králové - Tesla Pardubice.

Ostudná domácí prohra Dvora, padl také Trutnov

Trutnov - Pouze už beznadějně poslední Předměřice zůstávají po 19. kole divize C v tabulce za Trutnovem. Na 15. místo klesl tým kouče Kozáka po sobotní porážce v Ovčárech. Na hřišti druhého celku soutěže sice hosté podali dobrý výkon, ale k lepšímu výsledku jim chybělo trochu více štěstí.

David Petrus

Tesla jako dobře namazaný stroj

Pardubice - Nováček z Holic naznačil, že kůži lacino v divizi neprodá. Tesla potřetí za sebou vyhrála a v divizní tabulce je již čtvrtá

Na snímku ze zápasu Český Dub - Hrádek nad Nisou hrádecký Josef Just, kterého atakuje Zdenek Suchomel.

Vojáci inkasovali v nastaveném čase

Liberec/ Nejvíce si jistě cení výhry Hrádečtí, kteří tak vykročili k záchraně. Fotbalisty Českého Dubu prohra bude mrzet, protože ztrácejí kontakt na vedoucí Českou Lípu. „Nezasloužili jsme si vyhrát,“ podotkl dubský trenér Martin Pěnička.

V divizním derby AFK Chrudim  - Tesla Pardubice (v červeném) utrpěli domácí porážku 1:2.

V derby AFK nepotvrdil výhry z venku

Pardubice/Chrudim - Chrudim/ V domácí divizní premiéře fotbalisté místního AFK po dvou výhrách na hřištích soupeřů (v Turnově 2:1 a v Předměřicích 6:0) tentokrát vyšli bodově naprázdno, když podlehli v derby tradičnímu rivalovi Tesle Pardubice 1:2

V divizním derby AFK Chrudim  - Tesla Pardubice (v červeném) utrpěli domácí porážku 1:2.

OBRAZEM: V derby AFK nepotvrdil výhry z venku

Chrudim - V domácí divizní premiéře fotbalisté místního AFK po dvou výhrách na hřištích soupeřů (v Turnově 2:1 a v Předměřicích 6:0) tentokrát vyšli bodově naprázdno, když podlehli v derby tradičnímu rivalovi Tesle Pardubice 1:2.

Černé hvězdě se tentokrát dařilo, do sítě Slaného B nasypala sedm branek.

Rytířům schází brnění, dostali jich třicet

Kladno - Jediný trochu dramatický zápas nabídlo třetí kolo okresní ligy hokejbalistů. Sparta v něm dlouho odolávala tlaku favorizovaného Narka, ale nakonec přece jen odpadla a podlehla 4:6.

Ilustrační foto

Jabloňov se doma ztrapnil sedmigólovým debaklem

ŽĎÁRSKO - Fotbalisty Jabloňova zmrazila v 7. kole IV. třídy nepříjemně studená sprcha. Do té doby dobře hrající tým hanebně ztroskotal, když na svém trávníku podlehl Vlachovicím 1:7.

ÚSPĚCH HRÁDKU. Hrádečtí fotbalisté se blýskli třígólovým vítězstvím na půdě jabloneckého Pěnčína. Na snímku zleva domácí Vopřátko a hrádečtí hráči Filip a Janáček.

Devět bodů ze hřišť soupeřů

LIBEREC - Celkem devět bodů přivezla mužstva z Liberecka ze hřišť soupeřů ve víkendovém kole krajského přeboru. Všechny výhry jsou cenné. Hrádek nastřílel tři góly v Pěnčíně u Jablonce, Český Dub o deseti hráčích rozhodl zápas v Sedmihorkách a VTJ Ještěd v neděli ubránila těsnou výhru ve Skalici.

Připravit Petra Vladyku o míč je kumšt.

Divize C: AFK Chrudim zničil Teslu pěti góly

VÝCHODNÍ ČECHY - Pokud si někdo myslel po premiérové výhře 5:0 a hlavně výborném výkonufotbalistů AFK Chrudim s Předměřicemi, že to byla jen náhoda, tak po „zkopírované“ výhře nad silnějším soupeřem a na jeho hřišti asi musí změnit názor.

JEDNOZNAČNÝ ZÁPAS. V duelu „kočky s myší“ včera fotbalisté Pěnčína–Turnova, vedoucího a již postupujícího celku z krajského přeboru, bez problémů porazili sestupující Stráž nad Nisou 4:0. Na snímku zleva Jíra (Stráž), Hanuš (P–T) a Oberreiter (Stráž).

Fotbalisté Stráže nad Nisou sestupují do I.A třídy

LIBEREC - Výsledky fotbalového krajského přeboru vyřešily poslední hádanku. O postupu Pěnčína–Turnova do divize a sestupu Nové Vsi se vědělo již dříve. 24. kolo rozhodlo, že Novou Ves doprovodí do I.A třídy Stráž nad Nisou. Dvanácté místo již s určitostí bude znamenat záchranu v nejvyšší krajské soutěži, protože Hlavice se definitivně udržela v divizi.