Kreativ

ŠTÍTEK: hlava

HC Most (modré dresy) prohrál v severočeském derby v Kadani.

Noví trenéři Most nezvedli. Ten prohrál v Kadani a je přikovaný na dně tabulky

Kadaň – Nový trenérský tým HC Most v premiérovém zápase na lavičce posledního celku první ligy vítězství neslavil. Po rezignaci trenéra Jiřího Doležala převzal Mostečany jako hlavní kouč Ondřej Weissmann, který má k ruce asistenta Zdeňka Zímu a konzultanty Jiřího Šlégra a Jaromíra Šindela. V důležitém zápase v Kadani, ale jejich svěřenci prohráli 2:4 a jsou tak dál přikovaní na samém dně tabulky WSM ligy a celky před nimi jim začínají nebezpečně utíkat. Další šanci bodovat má HC Most v sobotu, kdy bude doma hostit Frýdek – Místek (17.30).

Trenér Jaroslav Beck může být s posledními vystoupeními Trhačů spokojený.

Trio kadaňských Martinů vystřelilo vítězství na ledě Horácké Slavie

Třebíč, Kadaň – Trhači se rozjeli! V minulém kole porazili doma Jihlavu, teď si vyšlápli na Třebíč. Dokonce vyhráli na ledě Horácké Slavie. Po vítězství 4:1 a zisku třech bodů se odpoutali od posledního Mostu na rozdíl čtyř bodů a jsou v těsném kontaktu s týmy nad nimi. V dalším utkání přivítají ve středu 16. listopadu na kadaňském zimním stadionu Most.

Petr Ton // Kladno - Karlovy Vary 2:5, přípravné utkání, 2. 8. 2016

Ton se ujal taktovky, Kladno veze cenné body z Kadaně

Kadaň – Čtvrtá výhra v řadě a udržení prvního místa v tabulce. Hokejisté Kladna jsou zpět ve formě, když zvládli i těžký zápas na ledě neoblíbené Kadaně. Výhru 5:3 tam režírovala znovu spojená trojka kladenských veteránů, jimž velel ten nejstarší – Petr Ton dal dva góly a na dva přihrál.

Přerovští Zubři.

Poradí si dnes Zubři s neoblíbenými Trhači?

Přerov – Nelehká bitva s dvanáctým celkem tabulky čeká dnes hokejisty Přerova. V rámci 16. kola WSM ligy přijede neoblíbený soupeř z Kadaně, který se však dlouhodobě trápí a z venkovního ledu za celou sezonu nepřivezl jediný bod. Tedy až do včerejška, kdy v dohrávce zaskočil Frýdek-Místek.

Ústí - Kadaň na zápasy 1:1.

Výborně! Kadaňští se zvedli, v Ústí rozhodli v prodloužení

Ústí/Kadaň – Po prvním zápase byli KO, ve druhém ale zabrali, v čase 58:43 srovnali a v prodloužení rozhodl o vítězství Kadaně Kverka. Stav na zápasy mezi Ústím a Kadaní je tak v předkole play off 1:1. Série se hraje na tři vítězná utkání, třetí a čtvrtý zápas uvidí fanoušci v úterý a ve středu vždy od 18 hodin. Hraje se na kadaňském zimním stadionu.

Kladno - Kadaň, bitka domácího Rudovského  s Hlavou.

SK Kadaň: O prohře rozhodl gól sekundu před koncem druhé třetiny

Kladno/Kadaň – Kadaňští hokejisté tradičně Kladno ve 41. kole WSM Ligy zlobili a předvedli výborný hokej, ale Rytíři se tentokrát překvapit nedali. Na slušně zaplněném domácím zimáku vyhráli nakonec jasně 6:1, dál jsou v čele WSM ligy, Kadani patří šestá příčka.

Denis Kindl // Rytíři Kladno –Dukla Jihlava, WSM liga LH, 19. 9. 2015

Rytíři konečně dobyli Kadaň

Kladno - Hokejisté Kladna prolomili prokletí kadaňského ledu. Po třech porážkách v loňské a letošní sezoně dokázali vyhrát 5:3, když zápas zlomili ve svůj prospěch dvěma góly v třetí třetině.

Zubři proti Kadani

Čtyři využité přesilovky, tři body. Zubři přetlačili Kadaň

Přerov – Byl to boj. Přerovští hokejisté ale zvládli i čtvrteční zápas WSM ligy a z těžkého dvojutkání berou plný počet bodů. Po středeční výhře nad Slavií doma skolili Kadaň 5:3. Bojovný duel rozhodla hlavně produktivita Zubrů při přesilových hrách.

V domácím prostředí bodovala Kadaň se Slavií a porazila Kladno i Budějovice, zvenku ale body nevozí

Hokej: Čtyřiapadesát sekund rozhodlo o prohře Kadaně u posledního

Šumperk/Kadaň – Zejména díky nepovedené třetí třetině prohráli hokejisté Kadaně ve středečním utkání 26. kola WSM ligy na ledě posledního týmu – Draků Šumperk. Draci zásluhou zisku tří bodů i nadále zůstávají poslední, bodově se však dotáhli na třináctý Most. Kadaň je na pátém místě WSM Ligy.

Ilustrační foto.

WSM Liga: Kadaň zvládla odvetu s Ústím a derby vyhrála

Kadaň – První vzájemný zápas letošní sezony zvládli lépe Ústečtí (6:3), a tak Kadaň měla v sobotu hostům co oplácet. Krajské derby ovládla a porazila Slovan 4:2, když byla v utkání lepším týmem a vedla již 3:0. K vítězství Kadaňským dopomohl i zkušený obránce Pirátů Martin Rýgl, odchovanec David Kaše a první domácí utkání od začátku odchytal brankář SK Jan Dlouhý.

Rytíři Kladno – Sportovní klub Kadaň 3:5 , WSM liga LH, 17. 10. 2015

Kadaňští porazili kladenské Rytíře! V jejich ležení

Kladno/Kadaň – Přestříleli kadaňské bojovníky 52:31, ale na branky vyhrála Kadaň 5:3. Sportovní klub si připsal na ledě Rytířů v Kladně tříbodové vítězství a od jeho sobotního soupeře v tabulce WSM Ligy ho dělí pouhé dva body. Kladno je se ziskem 29 bodů na třetím místě, Kadaň je hned za Rytíři na čtvrté příčce.

Nájezd Tomáše Redlicha zůstal neproměněný, stejně jako mnoho dalších šancí, a tak se do střílení branek pustili hosté a otočili až na 1:5, Rytíři v závěru již jen korigovali na 3:5. Kadaňský syndrom trvá... //  Rytíři Kladno – Sportovní klub Kadaň 3:5 , W

Kadaňské prokletí trvá, zase za nula bodů

Kladno - Jako přes kopírák zahájili druhou čtvrtinu WSM ligy hokejisté Kladna. Po výhře na nájezdy nad Slavií podlehli svému jedinému přemožiteli z první čtvrtiny - Kadani 3:5. 

Fotbalisté divizního Slavičína.ilustrační foto

Divizní fotbalisty Slavičín srazila v Rýmařově jedna chyba

Slavičín – Divizní fotbalisté Slavičína zaváhali v 11. kole na půdě zachraňujícího Rýmařova, jemuž k úspěchu stačila jediná trefa. TVD tak po úspěších v derby odmítli udržet se na dostřel kvarteta nejlepších. „Zápas byl spíše o bojovnosti než o fotbalovosti. Remízové utkání tak rozhodla jediná šťastná dorážka," konstatoval trenér Slavičína Vladislav Straka.

Havířov - Kadaň 3:1.

WSM Liga: Oslabená Kadaň dlouho vzdorovala na ledě Havířova

Havířov/Kadaň – V opačné situaci se nacházely Havířov a Kadaň před sobotním utkáním WSM Ligy. Domácí byli posíleni o dvojici hráčů z extraligových Vítkovic, na ledě byli vidět Janové Káňa a Štencl, do branky se postavil olomoucký Vošvrda. Naopak Kadaň přijela oslabená marodkou, když jí chybělo šest hráčů. O osudu utkání rozhodovala závěrečná třetina, kde to bylo o tom, kdo vstřelí rozdílový gól. Dal ho Jan Káňa, který „měl prsty" ve všech třech brankách domácího týmu. Havířov si připsal třetí tříbodové vítězství, Kadaň ze šesti venkovních zápasů pátou porážku.

Severočeské derby mezi Mostem a Kadaní.

OBRAZEM: Marodkou zdecimovaný Most padl pošesté v řadě

Most - S virovým onemocněním v týmu se museli vypořádal hokejisté HC Most v severočeském derby s Kadaní. Domácím chybělo sedm hráčů základního kádru a Mostečané v souboji s Kadaňskými padli 1:2 až po samostatných nájezdech. Pro HC Most to byla šestá porážka v řadě. Tým je ve druhé nejvyšší soutěži poslední. 

Ilustrační foto.

Florbalisté Ústí dál kralují prvoligové soutěži

Ústí n. L. – Lepší start do nové prvoligové sezony si nemohli přát. Florbalisté Ústí nad Labem zvládli i další dva zápasy v soutěži, doma porazili Kladno 7:4 a následně uspěli v předehrávce 3. kola na palubovce Svitav 4:3. V tabulce tak mají plný počet bodů a skóre 23:10!

Ilustrační foto.

Jediná branka Chrpy v oslabení rozhodla o vítězství Kadaně

Kadaň – Gólmani Hanuljak a Klimeš dominovali sobotnímu utkání WSM Ligy Kadaň – Třebíč. Domácí brankář si připsal čisté konto, gólman Horácké Slavie inkasoval jen jednou, ale byla to rozhodující branka! Krátce po polovině zápasu se o ni postaral Jakub Chrpa, který se dostal do přečíslení a v oslabení skóroval! V letošní sezoně šlo už o třetí trefu Kadaně při přesilovce protivníka, tahle akce zajistila Sportovnímu klubu všechny tři body.

Ilustrační foto.

SK Kadaň: V rozhodujícím nájezdu zlomil Koblasa hůl

Praha/Kadaň – V rámci 5. kola WSM Ligy čekal na kadaňské hokejisty nelehký soupeř – pražská Slavia. Kadaňští ale v Edenu zabojovali, zanechali solidní dojem a odvezli si cenný bod za prohru 2:3 po samostatných nájezdech.

KOMPLETNÍ SESTAVA. Zleva Miroslav Imrich, Petr Soukup, Ivan Doležálek, Slávek Janda, Matěj Tabáčik, Eduard Štěpánek.

Kapela Abraxas: Začali jsme fungovat jako opravdová kapela, ne jako punk

Praha /ROZHOVOR/ – Loni skupina Abraxas zabodovala povedeným dvojalbem Tribute Abraxas. Právě dnes se její příznivci dočkají – po šesti letech od poslední řadovky Hlava v oblacích – nové studiové desky, která nabízí jedenáct písní a vychází u Supraphonu. Uskupení kolem skladatele a lídra Slávka Jandy, jemuž při rozhovoru sekunduje textař, manažer a pomyslný pátý člen kapely Petr Soukup, ji pojmenovalo Klid!

První utkání série play-out: HBC Ronal Jičín – Sokol HC Přerov.

Házenkářský favorit překvapení nedovolil

Jičín – Série play-out měla o víkendu na programu úvodní dva duely. Házenkáři jičínského Ronalu v ní přivítali poslední celek extraligové tabulky, HC Sokol Přerov.

Florbalisté Ústí (bílé dresy) jsou v play off na pokraji vyřazení.

Florbalisté jsou na kraji propasti, v Praze dvakrát padli

Ústí nad Labem – Ústečtí florbalisté jsou na pokraji vyřazení v play off první ligy. Na palubovce pražského Startu 98 sice odehráli dvě vyrovnané bitvy, v obou ale těsně padli a v sérii hrané na tři vítězství prohrávají 0:2.

Ilustrační foto.

Slovan doma vynuloval Kadaň a už je ve čtvrtfinále!

Ústí n. L. – „Už je to dokonáno, už je to hotovo!" Ústečtí hokejisté si mohou v klidu prozpěvovat známou českou písničku. Zvládli totiž předkolo play off prvoligové soutěže! Kadaň na domácím ledě ve čtvrté bitvě porazili 2:0 a celou sérii ovládli 3:1 na zápasy. Ve čtvrtfinále play off si tak zahrají s největším favoritem soutěže a odvěkým rivalem z Chomutova!

Ilustrační foto

Dnes musí Kadaň vyhrát! Jinak pro ni sezona skončila

Ústí n. L. – Jiná šance už pro hokejisty Kadaně neexistuje. Pokud si chtějí prodloužit sezonu, musí dnes na ledě Slovanu Ústí vyhrát, aby dostali sérii do pátého rozhodujícího utkání. To by se hrálo v neděli 15. února na kadaňském ledě. Čtvrtý zápas série se hraje dnes v Ústí nad Labem od 18.00 hodin.

Ústečtí hokejisté (modří) doma porazili Kadaň a v sérii předkola play off vedou 2:1.

FOTO: Slovan doma sestřelil Kadaň a má mečbol!

Ústí n. L. – Už jen jedno vítězství dělí hokejisty Ústí nad Labem od postupu do čtvrtfinále play off prvoligové soutěže. Partička kolem kouče Miroslava Macha zvládla klíčovou třetí bitvu předkola s Kadaní a regionálního rivala doma rozprášila rozdílem třídy 4:0. Slavit postup mohou hokejisté už v pátek, od 18 hodin je v Ústí nad Labem na programu čtvrtý zápas série.

Ilustrační foto.

Kadaň srovnala stav série, Slovan udolala 3:2

Kadaň – Co na plat, v sérii předkola play off první ligy mezi hokejisty Kadaně a Ústí nad Labem se bude začínat od začátku. Domácím hokejistům se totiž ve druhém klání povedlo zvítězit 3:2 a vyrovnat tak stav série na 1:1 na zápasy.

Fanoušci Kadaně.

Kadaň vstoupila do předkola prohrou! O jediný gól

Kadaň – Smolný vstup do předkola 1. hokejové ligy mají za sebou hráči SK Kadaň. Svěřenci Jaroslava Becka prohráli na domácím ledě s regionálním rivalem z Ústí nad Labem po tuhém boji fotbalovým výsledkem 0:1.

Ústečtí hokejisté (žlutí) zvítězili v Kadani 1:0.

FOTO: Skvěle! Slovan vstoupil do předkola vítězně

Kadaň – Senzační vstup do předkola 1. hokejové ligy mají za sebou hráči Slovanu Ústí. Svěřenci Miroslava Macha zvítězili na ledě regionálního rivala z Kadaně po tuhém boji fotbalovým výsledkem 1:0 a ujali se vedení v sérii.

Slovan Ústí - SK Kadaň 5:6PP

Bláznivý duel! Kadaň nakonec vybojovala v Ústí bonusový bod

Ústí n. L./Kadaň – Bláznivý zápas s radostným koncem prožili v pokračování 1. ligy kadaňští hokejisté. Přestože v severočeském derby na ledě Ústí nad Labem dvakrát prohrávali, odešli nakonec s vítězstvím 6:5 po prodloužení a v tabulce zůstávají bezpečně na osmém místě, které zaručuje předkolo play off.

Most versus Kadaň.

OBRAZEM: Most zastavil lavinu porážek! V derby přehrál tým Kadaně

Most - Devět porážek v řadě a dost! Mostečtí hokejisté v domácím severočeském derby přetlačili soupeře z Kadaně a slavili konečně vítězství 4:2. Dvěma brankami se v mosteckém dresu blýskl Tauš. Hosté se dokázali prosadit pouze v první třetině, pak jejich "hokejové pušky" utichly. 

Logo šumperského hokeje

Draci prohráli také v Kadani

Šumperk – Ani v sobotním prvoligovém utkání na ledě Kadaně se hokejistům Šumperku nepodařilo přerušit předlouhou šňůru neúspěchů na hřištích soupeřů. Draci bohužel neporušili tradici a zase prohráli.

Ilustrační foto.

Ústečtí hokejisté padli v derby na ledě Kadaně

Kadaň – Až ve třetím letošním vzájemném souboji se z výhry poprvé radovali domácí. Řeč je o derby regionálních rivalů z Kadaně a Ústí nad Labem. Vůbec poprvé v sezoně v něm uspěl domácí celek, Kadaň porazila Slovan 3:1.

Ilustrační foto

Kadaň prohrála po nájezdech, všechny branky inkasovala v oslabení

Kadaň – Jako na houpačce se měnilo skóre v utkání 1. ligy SK Kadaň – HC Rebel Havlíčkův Brod. Po rychlém vedení (2:0) se domácí uspokojili, čehož využili hosté a otočili na 2:3. Bod zachránil necelou sekundu před koncem druhé třetiny Nicolas Hlava. Třetí třetina ani prodloužení nerozhodly a tak přišly ke slovu samostatné nájezdy. V nich rozhodl ve čtvrté sérii Heřman o plusovém bodu pro hosty.