Kreativ

ŠTÍTEK: Nebanice

Den otevřených dveří v Domu na půl cesty v Nebanicích.

V domech na půl cesty vládne rodinná atmosféra, říkají klienti

Domáckou a příjemnou atmosféru se snaží vytvářet pro své klienty pracovníci domů na půl cesty v Nebanicích a Kynšperku nad Ohří na Sokolovsku. Mladí lidé zpravidla do 26 let věku zde nacházejí zázemí a hlavně podporu při začleňování do běžného společenského a pracovního života.

Ilustrační foto

Rychlík srazil v Nebanicích u Chebu koně

Nebanice - Rozespalí cestující ve vlaku mířícím z Chebu do Karlových Varů se jistě vbrzku probrali. Chvíli před sedmou hodinou ranní totiž jejich spoj srazil koně, který se vydal na kolejiště. Střet vlaku se zvířetem není na Chebsku běžnou záležitostí.

Den otevřených dveří v Domu na půl cesty v Nebanicích.

V domech na půl cesty vládne rodinná atmosféra, říkají klienti

Sokolovsko - Domáckou a příjemnou atmosféru se snaží vytvářet pro své klienty pracovníci domů na půl cesty v Nebanicích a Kynšperku nad Ohří na Sokolovsku. Mladí lidé zpravidla do 26 let věku zde nacházejí zázemí a hlavně podporu při začleňování do běžného společenského a pracovního života.

Ilustrační foto.

Rizikově loni hospodařilo 84 obcí, nejvíce za 11 let

Praha – Rizikové hospodaření ke konci roli 2011 vykázalo 84 obcí z celkového počtu 6246 obcí a měst. Jde tak o nejvyšší počet za posledních 11 let. Vyplývá to ze studie, kterou dnes zveřejnila agentura ČEKIA. Nejhorší situace je ve Zlínském, Pardubickém a Karlovarském kraji, naopak nejlepší v Královehradec­kém kraji.

Ilustrační foto.

Dětský den v Nebanicích chystá překvapení

Nebanice - Mnoho lidí z regionu se chystá vyrazit na dětský den do Nebanic, který se bude konat 2. června od 13 hodin na fotbalovém hřišti v Nebanicích. Na své si přijdou nejen děti, ale i dospělí. Svátek dětí se totiž bude letos konat zároveň s oblíbenými koňskými závody

ŠEDESÁT kanystrů s neznámou látkou zaměstnalo hasiče na poli u Nebanic.

Hasiče zaměstnal požár asi 60 kanystrů s neznámou látkou

Chebsko - Asi šest desítek hořících kanystrů s neznámou látkou na poli u Nebanic na Cehsbku zaměstnalo před půl sedmou ráno hasiče i policisty. Na místo muselo vyjíždět také protichemické vozidlo. Požáru si všimli cestující v autobuse, který projížděl kolem.

Ilustrační fotografie.

Nejlepším střelcem se stal Jan Jirák z LTB

Skalná - Ve sportovní hale ve Skalné se uskutečnil futsalový turnaj U kata Cup. Původně přislíbilo účast osm týmů, ale pak se omluvilo mužstvo Nebanic, čímž celý hrací plán hodně narušilo a přidělalo tak hlavnímu organizátorovi klání Romanu Nováčkovi nemalé starosti

Veřejnost nahlédla do Domu na půl cesty

Veřejnost nahlédla do Domu na půl cesty

Nebanice – Přiblížit veřejnosti sociální služby, oddémonizovat ji a prezentovat sebe a své výrobky, to bylo hlavním cílem Dne otevřených dveří Domu na půl cesty v Nebanicích.

Ilustrační foto

Dům na půl cesty otevře své dveře

Nebanice - Den otevřených dveří Domu na půl cesty se chystá v Nebanicích. Akce, která se uskuteční v sobotu 17. září od 10 hodin, bude spojená se setkáním francouzských buldočků a jejich chovatelů.

Ilustrační foto.

Kynšperský pohár odstartoval

Sokolov – Ve 14. ročníku se o celkové prvenství utká celkem šest mužstev. Vedle Kynšperku, Frenzelitu, áčka a béčka Libavského Údolí a Lemigasu (který je nástupcem Nebanic), nebude chybět ani zástupce Chebska, a to tým HCH Cheb.

Ilustrační foto

Kynšperský pohár odstartován

Sokolov – Nejstarší soutěž neregistrovaných hokejistů o Kynšperský pohár je znovu zahájena. Ve 14. ročníku se o celkové prvenství utká celkem šest mužstev. Vedle Kynšperku, Frenzelitu, áčka a béčka Libavského Údolí a Lemigasu (který je nástupcem Nebanic) nebude chybět ani zástupce Chebska, a to tým HCH Cheb.

Tradiční turnaj v malé kopané Phoenix Cup 2010 se stal o víkendu kořistí Bílého baletu z Lubů.

Kováři na čtvrtý titul v řadě nedosáhli

Odrava u Chebu – Celkem šestnáct fotbalových týmů se sjelo do Odravy, aby bojovalo o pohár a další ceny, které připravil pořádající tým Phoenix. Nejlepší čtyři celky postupovaly do dalších bojů, kde se už hrálo K.O. systémem.

JANA ELLA ŠŮSOVÁ bude mít v rodném listě datum narození pondělí 12. července ve 20.55 hodin. Při narození vážila 3520 gramů a měřila 51 centimetrů. Doma v Hazlově se z malé Janičky radují sestřičky Kristínka a Bářinka, maminka Jana spolu s tatínkem Jarkem

FOTO: Miminka z chebského regionu

Chebsko - Rodičům novorozenců gratulujeme a malým človíčkům přejeme do života jen vše dobré. Hlasujte v anketě O nejkrásnější miminko. Pro nyní představená miminka můžete hlasovat až do pátku 23.července 16 hodin.

Vítězka přehlídky na Svržně, klisna Queen Bonny chovatelky a majitelky P. Vrané.

Královnou krásy tříletých teplokrevných klisnen je Queen Bonny

Svržno – Vysoké teploty uplynulé dekády lákaly spíše k návštěvě koupališť a farmáři spěchali, aby využili každý teplý letní den ke sklizni sena. Přesto si chovatelé a milovníci koní o prodlouženém výkendu nenechali ujít akce pořádané Svazem chovatelů koní – západní Čechy.