Kreativ

ŠTÍTEK: Nebanice

Ilustrační foto.

Úřední zprávy Okresního fotbalového svazu

Cheb - TK upozorňuje oddíly hrající OP st. řípravek o 1.-8.místo , že družstvo Sokola Drmoul se odhlásilo ze soutěže. Výsledky prvního mistrovského turnaje se družstvu Sokola Drmoul anulují. Podle RS OFS Cheb se trestá oddíl Sokola Drmoul pořádkovou pokutou ve výši 5 000,- Kč.

Ilustrační snímek.

Úřední zprávy OFS Cheb

Chebsko -DK potrestala hráčeMilana Zimmela z oddílu SK Křižovatka nepodmíněným zastavením závodní činnosti na tři mistrovská utkání od 28.4.

Jezdeckou sezonu zahájil jezdecký oddíl TJ Agro Cheb na kolbišti v Nebanicích  veřejným tréninkem pro začínající jezdce.

Jezdecká sezóna už zahájila

Nebanice – Jezdeckou sezonu zahájil jezdecký oddíl TJ Agro Cheb na kolbišti v Nebanicích veřejným tréninkem pro začínající jezdce.

Fotbalista Pavel Nedvěd v podání karikaturisty Jana Vávry.

Karikaturista Jan Vávra poprvé vystavuje na Karlovarsku

Karlovarský kraj – Svou první výstavu na Karlovarsku zahájí dnes v karlovarské prodejně Gazza Sport v Moskevské ulici karikaturista Jan Vávra. Vernisáž začíná v 18 hodin. Ještě předtím nám Jan Vávra, který žije v Nebanicích u Chebu, poskytl rozhovor.

Více než sedmdesát dobrovolníků se podílelo na čištění zvoleného úseku řeky Ohře.

Vodáci čistili řeku Ohři od nepořádku

Karlovarský kraj – Řada vodáků si uvědomuje, že je potřeba se o řeky i starat. Proto se koncem dubna konala akce, která měla za úkol vyčistit zvolený úsek řeky Ohře.