Kreativ

ŠTÍTEK: David Květoň

HC Oceláři Třinec – Rytíři Kladno

Hokejisté Třince udolali kladenské Rytíře

Třinec - Hokejisté Třince porazili v předehrávce 21. kola extraligy Kladno 4:3. O to, že Středočeši po čtyřech výhrách vyšli bodově naprázdno, se dvěma góly postaral především David Květoň. Jednu branku vítězů dal i nejlepší extraligový střelec Martin Růžička. Za Rytíře jednou skóroval Jaromír Jágr, který otevřel účet zápasu.

Hokejisté Chomutova (v modrém) proti Třinci.

Jak Piráti kalili třineckou ocel

Chomutov - V 18. kole hokejové extraligy Piráti znovu potvrdili, že dokážou otáčet zápasy a vyprovodili mistra extraligy z roku 2011 porážkou a na cestu mu přibalili pět gólů. Přesně po měsíci si opět připsali tři body a zvedli sebevědomí po nevýrazných výsledcích z posledních kol. 

Ilustrační foto

Květoň posunul hattrickem na Slavii Třinec do čela extraligy

Praha - Hokejisté Třince vyhráli ve 12. kole extraligy na ledě Slavie 6:5 po samostatných nájezdech a posunuli se do čela soutěže. Rozhodující trefu si připsal David Květoň, který tak dovršil hattrick. Slavia prohrála teprve druhý z posledních sedmi zápasů.

Extraliga: Karlovy Vary – Třinec 2:5.

Energie doma podlehla Třinci

Karlovy Vary – Hokejisté Třince zvítězili v 2. kole extraligy na ledě Karlových Varů 5:2 a dostali s plným počtem bodů díky nejlepšímu skóre do čela tabulky.

Vlevo Petr Čajánek, vpravo Peter Hamerlík.

Dovolenou beranům oddálil blafákem Köhler

Třinec – Naděje žije! Extraligoví hokejisté Zlína v neděli ve čtvrtém zápase předkola play off vyhráli až v samostatných nájezdech na ledě Třince a oddálili odchod na dovolenou. Zároveň od roku 2005 a dlouhých patnácti porážkách v řadě ve vyřazovacích bojích dokázali vyhrát na ledě soupeře.

Ilustrační foto.

Hokejoví mladší žáci Krnova stoprocentní

Krnov - O uplynulém víkendu sehráli krnovští hokejoví mladší žáci nestandardně dvě mistrovská utkání v Lize mladších žáků. V sobotu zavítali na led hokejového klubu z Olomouce a potvrdili rozdílné postavení obou týmů v tabulce. V neděli pak v Krnově přejeli soupeře ze Studénky.

Ilustrační foto

Mladíci HK Krnov v nadstavbě úspěšní

Krnov - Družstvo mladších žáků krnovského hokejového klubu vstoupilo po vánočních svátcích do nadstavbové části soutěže a ve všech třech doposud odehraných utkáních nenašlo přemožitele.

Ilustrační foto.

Derby nemělo vítěze

Krnov - Krnovští hokejoví mladší žáci se v sobotu v hornobenešovském azylu utkali s jedním s největších favoritů soutěže, přivítali opavský Slezan. V prvním vzájemném měření sil podlehli mladí Krnováci svému protivníkovi na opavském ledě vysoko 2:7. Tentokrát však střetnutí vypadalo úplně jinak.

Ilustrační foto

Povinná výhra malých hokejistů

Krnov - Hokejové družstvo krnovských mladších žáků odehrálo své mistrovské utkání proti poslednímu celku tabulky ligy HC Orlové na zimním stadionu v Horním Benešově. Před zápasem nebylo pochyb, kdo je favoritem. Krnovští před sebou měli jasný cíl, vyhrát.

Zázemí mají hasiči z Vrbna pod Pradědem ve zbrojnici poblíž hřbitova.

Na nehody jsou hasiči ve Vrbně připraveni

Vrbno pod Praděděm /FOTOGALERIE/ - Velitel vrbenské dobrovolné hasičské jednotky Ondřej Chalupa je zároveň bruntálským profesionálním hasičem. Záchranářství má v krvi odmala.

Ilustrační foto

O prohře Krnováků rozhodla první třetina

Krnov - Tým mladších žáků hokejového celku HK Krnov zavítal v neděli na led jednoho z favoritů soutěže HC Slezan Opava. Utkání se pro krnovské žáky nezačalo vyvíjet příznivě již od samého počátku.

Hokejisté navštívili lidi s postižením v Horním Žukově.

Hokejisté Třince udělali radost lidem s postižením

Třinec, Český Těšín – Domov pro lidi se zdravotním postižením Eben-Ezer v Horním Žukově přivítal v pondělí vzácné hosty. Obě letošní trofeje – pohár prezidenta ČSHL a pohár mistrů české extraligy – sem přijeli ukázat Bryan McGregor a David Květoň z hokejového týmu HC Oceláři Třinec.

Vítězové hokejové extraligy, David Květoň, odchovanec novojičínského hokeje, a Martin Adamský přijeli v pátek 13. května na náměstí v Novém Jičíně s pohárem pro vítěze extraligy i prezidentským pohárem, určeným pro vítěze základní části.

OBRAZEM: Autogramiáda vítězů extraligy

Nový Jičín - Vítězové hokejové extraligy, David Květoň, odchovanec novojičínského hokeje, a Martin Adamský, který prošel mládežnickými týmy zdejšího hokejového klubu, přijeli v pátek 13. května na náměstí v Novém Jičíně.

Hokejoví fanoušci Třince vyrazili po skončení zápasu s Vítkovicemi slavit mistrovský titul.

V Třinci se zastavil čas. Oceláři jsou mistři

Třinec /FOTOGALERIE, ROZHOVOR/ – Nic netrvá věčně. Ani čekání Třince na historicky první mistrovský titul v hokejové extralize. Oceláři přepsali svou dvaaomsdesátiletou historii v úterý 12.dubna 2011.

Utkání HC Vítkovice Steel - HC Oceláři Třinec

Třinec je krůček od premiérového titulu

Ostrava /FOTOGALERIE/ – Hokejisté Třince zvítězili ve třetím finálovém utkání na ledě Vítkovic 4:1, přestože od 11. minuty prohrávali, a jediná výhra je dělí od zisku historicky premiérového mistrovského titulu.

Třinec dokonal obrat. Je ve finále play off. Rozhodl Zíb.

Třinec dokonal obrat. Rozhodl Zíb

Třinec /FOTOGALERIE/ - Sezona nekončí, jede se dál. Třinec čeká moravskoslezské derby! Ve finále play off se střetne s Vítkovicemi.

Ilustrační foto.

Třinec žije, řádil v přesilovkách

Třinec /AKTUALIZOVÁNO, FOTOGALERIE/ - Sezona jim nekončí, sen o zlatu žijí dál. Hokejisté Třince doma rozdrtili v 5. semifinálovém utkání Slavii 6:1 a snížili stav série na 2:3. Vítězství zajistil Ocelářům snajpr Růžička, který se trefil čtyřikrát. Vítěz základní části řádil v přesilovkách, když pět zužitkoval.

Hokej extraliga: Třinec - Slavia Praha. Na snímku radující se Růžička.

Třinec žije, řádil v přesilovkách

Třinec /AKTUALIZOVÁNO, FOTOGALERIE/ - Sezona jim nekončí, sen o zlatu žijí dál. Hokejisté Třince doma rozdrtili v 5. semifinálovém utkání Slavii 6:1 a snížili stav série na 2:3. Vítězství zajistil Ocelářům snajpr Růžička, který se trefil čtyřikrát. Vítěz základní části řádil v přesilovkách, když pět zužitkoval.

Ilustrační foto.

Plyšácká přestřelka pro Oceláře

Třinec – Hokejisté Třinci přestříleli v utkání 40. kola extraligy Brno 6:4 a po více než měsíci se vrátili díky klopýtnutí Vítkovic do čela tabulky. Jihomoravanům nepomohl z hluboké krize ani hattrick Radima Hrušky. Na druhé straně si vítěznou trefu připsal David Květoň.

Ilustrační foto.

Ostuda: Vítkovice dostaly v Třinci šestku

Třinec, Ostrava – Hokejisté Třince si ve 39. kole extraligy snadno poradili s Vítkovicemi 6:1 a po třetí čtvrtině základní části stáhli náskok regionálního rivala na jediný bod. Na konci článku čtěte ohlasy třineckého útočníka Vojtěcha Poláka a vítkovického brankáře Filipa Šindeláře.

Gólman Třince Tomáš Duba

Duba si zašel se Zíbem před Kladnem na golf

Třinec – Každý relaxuje před zápasem jinak. Někdo si zajde do kina, jiný vyrazí během sezony na ryby, další si přečte zajímavou knížku. Hokejový brankář Třince Tomáš Duba nabíjí baterky na golfu a v týmu Ocelářů není rozhodně sám, koho tento sport očaroval.

Ilustrační foto.

Oceláři pokračují v lednové jízdě

Třinec – Trápení pražské Slavie pokračuje, zato hokejisté Třince se vezou dále na vítězné vlně. Družina Vladimíra Růžička včera podala na ledě Ocelářů sympatický výkon, ale na body to přesto nestačilo. Slezané zvítězili i ve čtvrtém utkání v novém roce, naopak pro Pražany to byla osmá porážka z posledních devíti zápasů.

Utkání 33. kola O2 extraligy ledního hokeje mezi celky HC Energie Karlovy Vary a HC Oceláři Třinec

Energie prohrála i s Třincem

Karlovy Vary– Ve 33.kole hokejové 02extraligy se vlázeňské metropoli představili třinečtí Oceláři. Zbojovného zápasu, plného střetů si nakonec odnesli hosté tři body za vítězství4:2.

Utkání 33. kola O2 extraligy ledního hokeje mezi celky HC Energie Karlovy Vary a HC Oceláři Třinec

Energie prohrála i s Třincem

Karlovy Vary– Ve 33.kole hokejové 02extraligy se vlázeňské metropoli představili třinečtí Oceláři. Zbojovného zápasu, plného střetů si nakonec odnesli hosté tři body za vítězství4:2.