Kreativ

ŠTÍTEK: David Květoň

Utkání 33. kola O2 extraligy ledního hokeje mezi celky HC Energie Karlovy Vary a HC Oceláři Třinec

Energie prohrála i s Třincem

Karlovy Vary– Ve 33.kole hokejové 02extraligy se vlázeňské metropoli představili třinečtí Oceláři. Zbojovného zápasu plného střetů si nakonec odnesli hosté tři body za vítězství4:2.

Hokej Třinec vs. Karlovy Vary 4:2

FOTO: Energie počtvrté v řadě prohrála

Třinec, Karlovy Vary - Čtvrtá prohra v řadě. Hokejisté karlovarské Energie se ve 20. kole představili na ledě Werk arény a nakonec si z Třince odvezli porážku 2:4.

Snímek z utkání KHL Chomutov s týmem z HC Kometa Brno.

Hokej: Semifinále je stále otevřené

Chomutov - Napínavá semifinálová série první hokejové ligy mezi KLH Chomutov a Kometou Brno má za sebou čtyři zápasy. Oba z týmů dokázali jednou vyhrát doma i na ledě soupeře, takže platí stav 2:2 na zápasy.

Ilustrační snímek ze sobotního hokejového zápasu Plzeň vs. Třinec.

Oceláři bojovali, bylo to však marné

Plzeň - Hokejisté Třince si poprvé od roku 2005 nezahrají čtvrtfinále play off. Stopku jim vystavila Plzeň, která v sobotu na domácím ledě vyhrála rozhodující pátý zápas předkola.

Svěřenci trenéra Pleváka porazili na domácím ledě Kopřivnici vysoko 5:1.

VIDEO: Rvačka Davida Květoně

Krnov - (+ FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ) Sotva vyrazil z trestné lavice, rychle převzal Kubíkovu přihrávku, objel si gólmana a blafákem přesně zavěsil.

V akci Petr Jurečka

Zase plichta? Nikdo nechce v derby prohrát, říká vítkovický obránce Petr Jurečka

Třinec - Také třetí derby této extraligové sezony dospělo do prodloužení. To první rozhodl gólem třinecký David Květoň, ve Vítkovicích se po nekonečné sérii nájezdů radovali díky trefě Róberta Petrovického v jedenácté sérii také domácí. Pravidlo domácího prostředí ale včera zlomil Petr Jurečka, který ranou od modré prostřelil Martina Vojtka a rozhodl o první výhře hostujícího týmu, i když i potřetí stejným skóre 3:2.

Z utkání Třince a Vítkovic. barinka v souboji s Květoněm.

Dvakrát se prosadil, přesto radostí neoplýval

Třinec - Střílí jeden gól za druhým. Ve včerejším derby proti Vítkovicím dal David Květoň obě branky svého Třince. Na víc, než na bod to však na domácím ledě nestačilo. Obě mužstva se v letošní sezoně střetla třikrát a pokaždé skončilo utkání nerozhodně 2:2. V prodloužení tentokrát rozhodl vítkovický Jurečka.

V akci Petr Jurečka

Zase remíza? Nikdo nechce v derby prohrát, míní Jurečka

Třinec - Také třetí derby této extraligové sezony dospělo do prodloužení. To první rozhodl gólem třinecký David Květoň, ve Vítkovicích se po nekonečné sérii nájezdů radovali díky trefě Róberta Petrovického v jedenácté sérii také domácí.

Ze zápasu extraligy Třinec - Vítkovice.

Třinec uvidí derby odvěkých rivalů

Třinec, Ostrava - Dělí je od sebe jen padesát kilometrů. V extraligové tabulce čtyři místa a devět bodů. Jejich zápasy mají vždy velký náboj, nechybí jim dramatičnost a jsou pravidelně ozdobou hokejové extraligy.

Lukáš Krenželok z Vítkovic v souboji s třineckým Janem Výtiskem.

Nekonečné nájezdy rozhodl kapitán Petrovický

Ostrava/Třinec /AKTUALIZOVÁNO/ - Vypjaté derby potěšilo oko diváka, i když jich do ostravské ČEZ Arény opět nepřišlo nijak hodně. Ti, kteří dorazili, ale neprohloupili. Drama vrcholilo až v nekonečných nájezdech. Teprve úspěšná penalta v podání Róberta Petrovického rozhodla o vítězství domácích Vítkovic nad Třincem.

Róbert Petrovický

Nekonečné nájezdy rozhodl kapitán Petrovický

Ostrava - Až úspěšná penalta v podání Róberta Petrovického rozhodla o vítězství domácích Vítkovic nad třineckým rivalem. Než k nájezdům došlo, rozehrály oba týmy vynikající partii.

David Moravec

Moravskoslezské derby hostí Vítkovice

Ostrava/Třinec - Po nedělní výhře nad Plzní bodoval v domácím prostředí Třinec už podesáté v řadě, čímž se vyhoupl na 8. místo tabulky. Venku se však Ocelářům nedaří. A Vítkovice se nechtějí nechat podruhé sesadit.

Oceláři včera přerušili nelichotivou bilanci a po dvou dlouhých letech se mohli zase těšit z vítězství.

Hokejisté Třince rozhodli v přesilovkách

Třinec - Předešlých šest zápasů proti Českým Budějovicím nezískali ani bod. Oceláři včera přerušili nelichotivou bilanci a po dvou dlouhých letech se mohli zase těšit zvítězství. Slezané doma nakonec porazili Jihočechy vzápase, ve kterém se třikrát zkoumalo video, vysoko6:1.

Kladno vyhrálo v Třinci 4:3 v prodloužení.

Třinec přišel o výhru během pěti minut

Třinec - V polovině zápasu vedl Třinec 2:0, nakonec odcházeli jeho hráči z ledu jako poražení. Rozhodující úder si přichystalo Kladno před letošní nejnižší domácí návštěvou (2114 diváků) na přelom druhé a třetí třetiny, kdy během necelých pěti minut otočilo skóre utkání.

Oceláři vs. Plzeň

Oceláři podlehli Plzni

Plzeň/Třinec - Dalším utkáním pokračovala v pondělí hokejová extraliga. Plzeň na domácím ledě porazila Třinec.

Ilustrační foto

Plzeň porazila Třinec 7:3

PLZEŇ - Dalším utkáním pokračovala v pondělí hokejová extraliga. Plzeň na domácím ledě porazila Třinec.

Ilustrační foto

Krnovští hokejisté mají premiéru

Krnov - Hokejová sezona začíná! Zatímco juniorské družstvo krnovského klubu hraje dva zápasy do týdne, muži zatím jen trénovali. To se změní již dnes. Svěřenci trenéra Antonína Plánovského vstoupí do nového ročníku krajského přeboru dnešním utkáním s Karvinou. A očekávání jsou velká, byť na postup zatím nemyslí.

Třinecký kapitán Jan Peterek v akci. Ilustrační foto.

Jan Peterek: Ve Znojmě bude záležet hlavně na gólmanech

Třinec - Svou sedmou sezonu v dresu třineckých Ocelářů a sedmnáctou v extralize načne v úterý ve Znojmě zkušený útočník Jan Peterek. Bývalý hráč Vítkovic, Havířova, finského Pori či ruské Jaroslavle, se kterou slavil dvakrát mistrovský titul, věří i přes nelichotivé prognózy expertů, že se tým do play off prokouše.

Ilustrační foto - hokej.

První letošní derby jasně pro Třinec

Ostrava - Pro jednoho sen, pro druhého noční můra. Start do sezony vítkovickým hokejistům vůbec nevyšel. Včera hostili ve 2.kole letního Tipsport Hockey Cupu rivala zTřince a zledu po šedesáti minutách odcházeli se sklopenými hlavami po vysoké porážce1:6.

Talentovaný útočník David Květoň v akci.

Do soubojů se musí chodit naplno!

Třinec - Dvacetiletý útočník Třince David Květoň šel v polovině týdne vytahovat drátky z operovaného ramene a těšil se, až bude moci na led a zahrát si s Třincem v play off.

Výtisk má zlomený prst

Třinec - Odložené utkání 45. kola hokejové extraligy ve Zlíně dnes dohrávají třinečtí hokejisté. Pokud uspějí, dotáhnou se bodově na sedmou Plzeň, která má o dvě utkání více. Nad startem řízného obránce ve Zlíně visí velký otazník.

Talentovaný útočník David Květoň v akci.

David Květoň: Snad si v této sezoně ještě zahraju

Pardubice - Obrovskou smůlu má třinecký útočník David Květoň. Na šampionátu do 20let odehrál deset minut. Od té doby je zporaněným ramenem mimo hru. Nyní už definitivně. „Vprvní třetině zápasu proti Kanadě jsem se střetl se Stamkosem a následně narazil do mantinelu. Zkusil jsem ještě jedno střídání, ovšem hned jsem dostal další pecku," popsal situaci Květoň.

Bývalí trenéři české hokejové reprezentace do 20 let Miloslav Hořava (vlevo) a Radim Rulík se znovu sejdou na lavičce Plzně.

Kouč Hořava mluví jazykem hráčů

Pardubice - Musíme zlepšit úplně všechno,“ konstatuje po dvou odehraných zápasech (Kanada 0:3, Dánsko 5:2) stavitel české juniorské reprezentace Miloslav Hořava. Co zatím jeho mladíci předvedli? S nadupanými Kanaďany sehráli parádní, leč nulovou partii. Dány v první třetině ničili moderním hokejem, ale pak v jejich hře zavládl individualismus a málem z toho byl průšvih.

Situace před brankou Dánska

Dánského nováčka umravnil kapitán Frolík

Pardubice - Čeští hokejoví junioři zvládli duel s nováčkem elitní skupiny MS. Po první třetině to vypadalo na lehoučké zahubení bojácných Dánů, jenže Seveřané nakonec podali proti domácímu favoritovi sympatický výkon. Ovšem hodně jim k tomu pomohl liknavou hrou od stavu 4:0 samotný český tým. Režii utkání vzal na sebe vůdce Hořavova souboru kapitán Michael Frolík, jenž již po čtrnácti minutách zkompletoval hattrick.

Jiří Burger v akci

Třinec doma poprvé padl, smály se Vítkovice

TŘINEC - Třineckou domácí neporazitelnost v základní hrací době ukončili včera hokejisté Vítkovic. Ti se letos venku poprvé výrazněji rozstříleli a uštědřili Třinci krutou porážku.

Hokejisté Třince

Třineckou ocel nezkalila ani Slavie

TŘINEC - Také druhý pražský tým v Třinci pohořel. Po Spartě se s nulou na svém střeleckém kontě vracela do hlavního města i Slavie. Spršku střel opět ustál gólman Martin Vojtek.

Hokejisté Třince

Třineckou ocel nezkalila ani Slavie

TŘINEC - Také druhý pražský tým v Třinci pohořel. Po Spartě se s nulou na svém střeleckém kontě vracela do hlavního města i Slavie. Spršku střel opět ustál gólman Martin Vojtek.

Róbert Tomík

Ocelová vlna smetla i Karlovy Vary

TŘINEC - Třinečtí Oceláři pokračují v parádních výkonech. V úterý na svém ledě pokořili ve velkém stylu i nebezpečné Karlovy Vary. Dvakrát se domácí prosadili v přesilové hře.

Róbert Tomík

Ocelová vlna smetla i Karlovy Vary

TŘINEC - Třinečtí Oceláři pokračují v parádních výkonech. V úterý na svém ledě pokořili ve velkém stylu i nebezpečné Karlovy Vary. Dvakrát se domácí prosadili v přesilové hře.

Talentovaný útočník David Květoň v akci.

Hokejisty Třince posílil útočník David Květoň

TŘINEC - Rozpadající se Vsetín opustil další hráč, talentovaný hokejista reprezentační dvacítky David Květoň přestoupil do Třince. Devatenáctiletý útočník už naskočil do nedělního zápasů Ocelářů v Karlových Varech, ale definitivně byl jeho příchod do slezského klubu uzavřen dnes.