Kreativ

ŠTÍTEK: Kosice

Letní koupaliště Flošna v Hradci Králové, 7. června.

Písníky jsou zadarmo, koupaliště se službami

Královéhradecko – Hradecko nabízí nejen koupaliště, ale je tu pestrá škála písníků. Jmenujme například ty u Plačic, Kosic či Obědovic. Ty vás vyjdou relativně nejlevněji, protože tu neplatíte žádné vstupné.

Ilustrační foto

Na mariáš do Kosic přijely dokonce i ženy

Kosice – V sobotu se již po devětadvacáté sešli milovníci mariáše v Kosicích. Překvapivě se v této mužské hře objevují i ženy. Do kosického přeboru se také dvě zapojily.

Nádvoří pivovaru bude ještě do konce října 2010 rozkopané.

OBRAZEM: Uplynulý týden v našem regionu

Hradecko - Přinášíme vám to nejzajímavější, co se přihodilo v uplynulých sedmi dnech na poli zpravodajském, sportovním a kulturním - očima našich fotografů.

Východočeská hasičská liga: závod v Žernově v sobotu 26. června 2010.

Soutěžní klání pokračují, pauza končí

Kosice – Po prázdninové přestávce se v neděli 22. srpna opět rozjíždí Východočeská hasičská liga dalším soutěžním kláním, které se tentokrát odehraje v Kosicích na Hradecku.

Ilustrační foto.

Kam na víkend za kulturou

Hradecko - Nevíte, co podniknout o víkendu v nejbližším okolí? Hradecký deník vám přináší tipy.

Ilustrační foto.

Autokrosaři zvládli další pohárový závod v Humpolci

Nemyčeves – Čtvrtý závod Českého poháru autokrosařů Kosice Cup, který se jel v Humpolci, zástupcům okresu vyšel. Bojovalo se za úmorného vedra, ale obětaví pořadatelé všechny nástrahy počasí zvládli, zejména kropení trati si všichni pochvalovali.

Deváté kolo hasičské ligy v Havlovicích.

HASIČSKÁ LIGA: Tři kola před koncem

Havlovice – Už deváté soutěžní kolo mají za sebou účastníci Východočeské hasičské ligy. Tentokrát družstva mužů a žen bojovala o co nejlepší umístění v Havlovicích na Trutnovsku.

Ilustrační foto

Hasičské klání se stěhuje do Havlovic

Královéhradecko, Havlovice – Východočeská hasičská liga pokračuje dalším kolem soutěže v požárním útoku, které se uskuteční v Havlovicích. Deváté kolo klání dobrovolných hasičů začne v jednu hodinu odpoledne v areálu tamního sportoviště.

Z 8. kola Východočeské hasičské ligy.

Hasičské klání se stěhuje do Havlovic

Královéhradecký kraj – Východočeská hasičská liga pokračuje dalším kolem soutěže v požárním útoku, které se uskuteční v Havlovicích. Deváté kolo klání dobrovolných hasičů začne v jednu hodinu odpoledne v areálu tamního sportoviště.

RADOST AUTOKROSAŘŮ po závodě v Kosicích. Úspěšní jezdci, zleva Martin Babák, Václav Mládek, Jaroslav Šádek a Tomáš Havel.

Další trofeje z Kosice Cupu

Nová Paka – Týden po domácím šampionátu se sjedou do Štikovské rokle autokrosaři znovu. Tentokrát to budou „hobbíci“ na druhý závod seriálu Kosice Cup 2010.

Jak se vyrovnají s problémy Lenka Hatlová a Roman Bláha?

HABLEROVI: Tak a konečně máme razítko

Hradec Králové, Plzeň – /SERIÁL DENÍKU/ Určitě jste někdy byli na místě, kde mají Knihu návštěv, popřípadě něco podobného. Co většinou uděláte? Otevřete ji, začnete listovat a nějaké příspěvky i číst? Projíždíte očima vzkazy od tolika lidí a pomalu se rozmýšlíte, čím tuto knihu obohatíte vy?

Jak se vyrovnají s problémy Lenka Hatlová a Roman Bláha?

Tak máme razítko...

Plzeň - Určitě jste někdy byli na místě, kde mají Knihu návštěv, popřípadě něco podobného.

Ilustrační foto

Autokros v Humpolci už má svůj jízdní řád

Humpolec – Letošní autokrosová sezona bude mít opět dva vrcholy. Nebude chybět červnový třetí závod seriálu mezinárodního mistrovství České republiky v autokrosu a říjnový Bernard cup – setkání mistrů.

Z místa nehody.

Traktor se převrátil do příkopu

Královéhradecko - V pondělí 13. července 2009 osm minut po devatenácté hodině byla na operační středisko hasičů ohlášena dopravní nehoda traktoru na polní cestě u hřebčína mezi obcemi Písek a Kosice na Hradecku.

Příznivci autokrosu se těší do Štikovské rokle.

Další dvě autokrosové lahůdky

Dolní Bousov - Zatímco v areálu Rachvala se o víkendu odehraje další závod Timeseal mezinárodního mistrovství České republiky v autokrosu, novopačtí organizátoři finišují s přípravami letošního čtvrtého závodu mistrovství Evropy.

Bohumil Kužel.

Štikovská rokle hodnocena nejlépe

Nová Paka - Nová motoristická sezona už klepe na dveře, a tak na krátké zhodnocení té uplynulé a výhledy do letošní si našel čas předseda Autoklubu Nová Paka BOHUMIL KUŽEL.

Bohumil Kužel.

Štikovská rokle hodnocena nejlépe

Nová Paka - Nová motoristická sezona už klepe na dveře, a tak na krátké zhodnocení té uplynulé a výhledy do letošní si našel čas předseda Autoklubu Nová Paka BOHUMIL KUŽEL (na snímku).