Kreativ

ŠTÍTEK: krystal

Krnovští junioři mají z aktuální čtvrté příčky výborně nakročeno k postupu do vyřazovací části.

Krnov doma vyhrál. V lize je už čtvrtý

Krnov - V Krystalu se vítězí! Krnovští hokejisté znovu vytěžili maximum z domácího stadionu a v 21. kole juniorské ligy smetli Žďár nad Sázavou hladce 5:2. Svěřenci trenéra Plánovského tak poskočili na čtvrtou příčku v ligové tabulce a míří za účastí ve vyřazovací části.

Antonín Plánovský (vlevo) a Jan Kostovský.

Přednost musí dostat junioři, řekl Plánovský

Krnov - Na dvou frontách bojuje o úspěchy krnovského hokeje trenér Antonín Plánovský. Momentálně však dává přednost juniorskému družstvu. To totiž zatím úspěšně aspiruje na postup do vyřazovací části první ligy.

Ve strhující podívanou se proměnilo sobotní utkání na krnovském ledě. Hostující Studénka vedla ještě ve druhé části bezpečným rozdílem o čtyři branky, ale domácí ukázali svou sílu a srovnali.

Drama na krnovském ledě skončilo remízou

Krnov - V soutěži hokejového krajského přeboru pokračoval krnovský tým sobotním utkáním na vlastním ledě se Studénkou. Po atraktivním utkání dokázal domácí celek zvrátit takřka ztracený zápas a v posledních vteřinách pak zachránil i zasloužený bod. Svěřenci trenérského tandemu Jiřího Pleváka a Antonína Plánovského neprohráli už podruhé v řadě a po sérii nepříznivých výsledků se ustálili na pátém místě soutěže.

Ilustrační foto.

Krnovští hokejisté v Krystalu prohráli

Krnov - Ani ve čtvrtém letošním utkání se krnovští hokejisté nedočkali vítězných ovací. Svěřenci trenérského tandemu Antonína Plánovského a Jana Kostovského podlehli v Krystal aréně Frýdku Místku smolně 3:5.

Ilustrační obrázek

Krnov dnes hraje doma o body

Krnov - Před zřejmě klíčovým zápasem sezony stojí trenér krnovských hokejistů Antonín Plánovský. Jeho svěřenci zatím marně bojují o premiérové vítězství v letošní sezoně.

Ilustrační foto

Mikroregion má hokejovou ligu

Krnovsko - Mikroregion Krnovsko není jen sdružením obcí, přes které členové získávají dotace, ale vede také společenský život. Od října do dubna se bude na zimním stadionu Krystal hrát Hokejová liga amatérů mirkoregionu Krnovsko.

Kouč Antonín Plánovský (na snímku vlevo) a jeho kolega Jan Kostovský zatím mají z výsledků radost.

Plánovský: Sestavu je potřeba doplnit o juniory

Krnov - Vůbec poprvé v dosavadním průběhu sezony se krnovští junioři v pátečním zápase nepředstaví na domácím ledě. 13. kolo ligové soutěže odehrají v Přerově, bez podpory krnovského publika a vítězného kouzla Krystal arény. „Přerov je zkušenější mužstvo, velmi silný soupeř, především když hraje doma. My ale samozřejmě jedeme získat minimálně bod,“ řekl v rozhovoru zatím spokojený trenér Antonín Plánovský.

Krnovští hokejisté doma válí. V Krystalu v neděli padlo i Uherské Hradiště po dramatické koncovce.

V Krystalu se už opět vyhrává

Krnov - Ty tam jsou obavy o záchranu. Krnovští hokejisté v nové sezoně juniorské ligy zatím válí. A především na domácím ledě. Na sílu mužstva trenéra Antonína Plánovského v Krystal aréně narazilo i Uherské Hradiště. Hosté hráli s Krnovem vyrovnanou partii až do závěrečné třetiny, kdy se během dvou minut trefili Pavlica a Slanina.

Ilustrační foto.

Kouzlo Krystalu v pátek padlo

Krnov - Kouzlo krnovské Krystal arény definitivně padlo. Po pěti zápasech bez porážky podlehli svěřenci trenéra Plánovského na domácím ledě favorizované Jihlavě 3:6. Lídr juniorské první ligy měl v utkání jen mírně navrch a v každé třetině vyhrál o jedinou branku.

Ilustrační foto.

Krnovští dnes hostí Jihlavu

Krnov - Doma se jim daří báječně. Pětkrát hráli mladí krnovští hokejisté v Krystalu, přičemž body ztratili pouze jednou, a to ještě za remízu. Famózní sérii ale dnes přijede do Krnova přetrhnout Jihlava.

Ilustrační foto.

Junioři už přetrhli venkovní sérii

Krnov - Konečně! Mladí krnovští hokejisté zlomili prokletí venkovních zápasů a v nedělním desátém kole juniorské první ligy porazili Kroměříž vysoko 6:1.

Ilustrační foto.

Krnov v Krystalu opět zvítězil

Krnov - Tradičně úspěšní byli krnovští hokejoví junioři v dalším utkání prvoligové soutěže na svém ledě. V domácím prostředí Krystal arény porazili Orlovou těsně 4:3.

Roman Tichý zastává funkci generálního manažera a rovněž za krnovské mužstvo hraje na postu útočníka.

Roman Tichý: Chceme bojovat o přední místa

Krnov - Do sezony plné novinek vstupuje krnovský hokej. Zimní stadion Krystal konečně dostal kompletní jižní tribunu, generalita klubu doznala značné obměny a rovněž hlavní mužstvo přivítalo několik nových tváří. Jedním z pilířů týmu je rovněž Roman Tichý, jenž mimo jiné zastává roli generálního manažera. Jednou z prvních aktivit nového vedení byla nedávná hokejová exhibice v Krystalu.

Ilustrační foto

Krnovští hokejisté mají premiéru

Krnov - Hokejová sezona začíná! Zatímco juniorské družstvo krnovského klubu hraje dva zápasy do týdne, muži zatím jen trénovali. To se změní již dnes. Svěřenci trenéra Antonína Plánovského vstoupí do nového ročníku krajského přeboru dnešním utkáním s Karvinou. A očekávání jsou velká, byť na postup zatím nemyslí.

Ilustrační foto.

Krnovští potvrdili domácí sílu

Krnov - Další domácí utkání, další výborný zápas. Mladí krnovští hokejisté znovu potvrdili, že v Krystalu na podzim body neztrácí. V pátečním sedmém kole juniorské ligy porazili Prostějov 5:2. Vyrovnané utkání rozhodli svěřenci trenéra Plánovského až v závěrečné třetině. Krnovští vyhráli již počtvrté v sezoně a znovu se vyhoupli do horních pater soutěže.

Takhle se nechali zvěčnit mladí krnovští hokejisté po klíčovém vítězství nad Kopřivnicí. Svěřenci trenéra Plánovského na domácím ledě vybojovali definitivní záchranu v juniorské první lize.

Tichý: Chceme nalákat více publika

Krnov - Atraktivní program nabídne dnešní otevření zimního stadionu Krystal. Na krnovském ledě od 17. hodiny změří síly bývalí reprezentanti a hráči Vítkovic s kádrem domácích hokejistů.

Ondřej Miškov.

Ondřej Miškov: Doma se musí určitě vyhrávat

Krnov - Krystal jako nedobytná pevnost, i tak lze charakterizovat krnovskou zimní halu. Juniorští hokejisté před domácím publikem v sezoně ještě neprohráli. Výborná bilance těší i Ondřeje Miškova, jednu z opor trenéra Planovského. Jeho svěřenci dnes hrají doma s Prostějovem.

Ilustrační foto.

Krnov doma znovu nezklamal

Krnov - Svěřenci trenéra Plánovského válí. V pátém kole juniorské ligy porazili Nový Jičín 2:0 zásluhou Miškova a Hudečky. Díky třetímu vítězství v sezoně se tak posunuli na čtvrtou příčku v soutěži. Od samotného čela, kdy nyní figuruje suverénní Havlíčkův Brod, je dělí pouhý bod.

Junioři na domácím ledě ztratili pouze jeden bod. Dnes se ale utkají s Novým Jičínem, který je podle krnovského kouče Antonína Plánovského favoritem.

Krnov dnes přivítá Nový Jičín

Krnov - Rychlý spád nabrala první juniorská liga. Sotva uběhly dva týdny od nedávné premiéry, sehrají dnes krnovští hokejisté již páté utkání sezony.

Ilustrační foto.

Tošenovjan hatrickem vystřílel tři body krnovským hokejistům

Krnov, Šternberk - Jako na houpačce. Tak se zřejmě cítí krnovští hokejisté po úvodním kvartetu kol první juniorské ligy. Domácí premiéru proměnili ve vítězství, následoval debakl na ledě suverénního Havlíčkova Brodu, první remíza v Krystalu a až ve čtvrtém kole se svěřenci Antonína Plánovského radovali z druhé výhry.

Ilustrační foto

Krnovští doma jen remizovali

Krnov - Všechny možné výsledky si během úvodních třech kol první juniorské ligy vyzkoušeli krnovští hokejisté. Svěřenci trenéra Antonína Plánovského po předchozím vítězství a porážce v pátek remizovali 4:4 s brněnskou Kometou. Ve druhé třetině domácí vedli o dva góly, publikum v Krystalu ale dvakrát vidělo vyrovnání hostů.

Ilustrační foto.

Krnovští junioři dnes hostí Brno

Krnov - Junioři v pátek 12. září na domácím ledě přivítají brněnskou Kometu. Svěřenci trenéra Plánovského chtějí odčinit debakl.

Takhle se nechali zvěčnit mladí krnovští hokejisté po klíčovém vítězství nad Kopřivnicí. Svěřenci trenéra Plánovského na domácím ledě vybojovali definitivní záchranu v juniorské první lize.

Plánovský: Hlavně musíme zachovat juniorskou ligu

Krnov - Již dnes si kouč Antonín Plánovský odbyde svou premiéru v nové sezoně. Stejně jako jeho svěřenci z juniorského mužstva. Krnovští hokejisté přivítají v domácí aréně Krystal nováčka první juniorské ligy Techniku Brno.