Kreativ

ŠTÍTEK: Matěj Ruppert

Ilustrační fotografie

Vyhrajte vstupenky na Mig 21

Fanoušci se v rámci dalšího ročníku Beskydského hudebního léta na koupališti Sluníčko v Ostravici můžou těšit na koncert kapely Mig 21, který se uskuteční v sobotu 11. srpna.

Tomáš Klus

Zpěvák Klus nebojuje sám. K bojkotu Babiše se připojili Macháček i Pazderková

Zpěvák Tomáš Klus nebude účinkovat na akcích, které jsou financované z peněz premiéra Andreje Babiše a jeho firem a neobjeví se ani v jím vlastněných médiích. K bojkotu, o kterém Klus minulý týden informoval na svém Instagramu, se nyní připojili i další umělci, mezi kterými nechybí herec a zpěvák Jiří Macháček, zpěvák Matěj Ruppert nebo herečka Iva Pazderková.

Oddělení vinylových desek v Neoluxoru

Retro žije. O kouzlu starých vinylů vědí i Češi

Queen, Pink Floyd i Bowie. V některých zemích se vrací vinylové desky a jejich popularita je srovnatelná s úrovní 80. let, kdy byly hlavním hudebním nosičem. Češi nejsou výjimkou. Žebříček TOP 10 LP desek největší knihkupecké sítě Luxor ukazuje, že čeští posluchači mají klasický vkus, ale nebojí se ani novinek.

Zpěvák Monkey Business Matěj Ruppert

„Pardubice rozevřely svou náruč pohostinnosti,“ říká Matěj Ruppert

Pardubice - „Děvčata mají své přirozené EET pokladničky a každý muž své DPH,“ filozofoval zpěvák populární skupiny Monkey Business Matěj Ruppert na pardubickém koncertě v hudebním klubu Žlutý pes. Ten byl součástí turné, které nese název Už jsi zaplatil daň z práva na život?

Kapelou Monkey Business: Matěj Ruppert a Tereza Černochová.

Monkey Business zahrají v sobotu v Domažlicích

Domažlice – V rámci podzimní části klubového turné „Už jsi zaplatil daň z práva na život“ odehraje skupina Monkey Business v sobotu 30. září od 20:00 svůj koncert ve velkém sále domažlického MKS.

Kolínské kulturní léto skončilo roztančeným podzimem

Kolínské kulturní léto skončilo roztančeným podzimem

Kolín /FOTOGALERIE/ – Pod zamračenou oblohou, ze které nakonec naštěstí spadlo jen pár kapek a v téměř podzimním chladu se na kolínském Karlově náměstí odehrál poslední bod letošní Kolínského kulturního léta. Roztančenou tečku za ním učinily kapely Sek jsi bombónky a Monkey Business. Už ta první, která přijela z Lysé nad Labem, se dvěma saxofony, trumpetou a dalšími nástroji roztančila první diváky skočným skáčkem.

Richard Krajčo vytrhl trn z paty organizátorům Porciunkule v Hostinném, která se ve městě tradičně koná již od roku 1667. Zaskočil za Monkey Business a nadchl plné náměstí.

Máme úžasného souseda, pochválila Richarda Krajča starostka

Hostinné - Stejně neodmyslitelně, jako dva obři na radniční věži, patří k Hostinnému tradiční Porciunkule. Má mimořádně historický význam, koná se s železnou pravidelností již od roku 1667! Letošní tradiční slavnost přilákala do města znovu velké davy, podle odhadů organizátorů se během třídenního pouťového programu objevilo ve městě 15 tisíc lidí, tedy trojnásobný počet obyvatel Hostinného.

Pirate Swing Band Jiřího Ševčíka na Koncertu pro Pardubice.

Na Koncertu pro Pardubice se představil i Krychlič

Pardubice – Nečekané vyvrcholení měl Koncert pro Pardubice, který se uskutečnil v sobotu. Na pódiu se totiž vedle Pirate Swing Bandu Jiřího Ševčíka objevil i Václav Kulhánek, jenž je v Pardubicích známý pod přezdívkou Krychlič.

Matěj Ruppert

Matěj Ruppert: Wabiho a Marty si vážíme, obdivujeme je

/ROZHOVOR, VIDEO/ Jarní část klubového turné „Už jsi zaplatil daň z práva na život?" završí Monkey Business, za které v rozhovoru mluví Matěj Ruppert, na narozeninovém koncertu v pražských Žlutých lázních. Open-air akce se uskuteční 25. května od 19 hodin.

Grébovka.

Grébovku zaplní láskyplný den

Praha - V pražském parku Grébovka to bude první květnový den pořádně vřít. Den zasvěcený hýčkání, kráse a lásce nese název Dermacol Love Day a za jeho organizací stojí televizní kanál Prima Love. Partnerem celodenního programu je i časopis Glanc.

První máj. Ilustrační foto.

Zamilujte se v okouzlující Grébovce

Praha - Matěj Ruppert, či kapela G-Point Hunters. Vystoupením těchto oblíbených hudebníků vyvrcholí bohatý program, věnovaný dni lásky v parku Grébovka. Oslavu prvního máje s názvem Dermacol Love Day připravil kanál Prima LOVE ve spolupráci s časopisem GLANC. Akcí návštěvníky provedou moderátoři Miroslav Šimůnek a Eva Perkausová.

Jakub Kohák.

Ruppert s Kohákem pobaví Besedu

Moravské Budějovice - Skvělou zábavu a břicha bolavá od smíchu zaručí středeční talkshow v MKS Beseda, kam přijali pozvání zpěvák Matěj Ruppert a režisér Jakub Kohák.

Vojtěch Dyk se v Ústí ukázal jako elegán, skvělý citlivý zpěvák i vtipálek.

Vojtěch Dyk veze do DK Ústí nové album s bandem

Ústí nad Labem - Jistoty i překvapení nabídne posluchačům album „B-SIDE BAND 10 LET". Nahrávka má 17 skladeb, některá Dyk s kapelou zazpívá ve středu 22. března od 19.00 v DK Ústí.

Lukáš Hehejík s dílem pro Matěje Rupperta z Monkey Business a dalšími malbami v paneláku v Přívoze před odjezdem do Prahy.

Od čmárání po stěnách po obrazy pro celebrity

Jako správný potulný malíř se v polovině prosince stěhoval Lukáš Hehejík z Ostravy do Prahy. K jeho zavazadlům totiž patřilo zabalené a na provázku přes rameno zavěšené dílo namalované pro zpěváka Monkey Business Matěje Rupperta.

Richard Scheufler st.

Kocábovi pomohl s CD i Ústečan Richard Scheufler

Ústí nad Labem - Ještě než odehraje Pražský výběr obrovský koncert v pražské O2 Areně, je tu Michael Kocáb s novým albem „Abstract" (Warner Music). Natočit novinku pro lídra Výběru nebylo snadné, na skladbách pro nové album pracoval Michael Kocáb dlouhých 10 let.

Eva Pilarová

Ráda spolupracuji s mladými muzikanty

Praha - Zpěvačka Eva Pilarová se čím dál častěji objevuje po boku mladých hudebníků. S Matějem Ruppertem se prvně setkala na festivalu Trutnoff, další její oblíbený partner pro duety je Vojtěch Dyk. Oba zpěváci se také účastnili zpěvaččiných galakoncertů k 50 a 55 letům na scéně. Wohnout o ní nejprve napsali písničku a později ji oslovili, aby si s nimi zazpívala. Letos už je doprovázela na festivalech a oslaví s nimi i jejich dvacetiny.

Jakub Kohák

Originální a vtipní: Kohák a Ruppert v Krnově

Líbí se vám reklamy na Kofolu? Pak by se vám mohl líbit jejich režisér Jakub Kohák. 
V tom případě si nenechte ujít show Hvězdy, jak je neznáte, 
v níž Jakub Kohák vystoupí spolu s další hvězdou show byznysu Matějem Ruppertem.

Ilustrační foto.

Soutěž o vstupenky na cirkus v pohádkovém Jičíně

Jičín – Město pohádky už 7. září otevře své brány dětem i dospělým, aby je uvítalo na 26. pohádkování. Letošní festival Jičín – město pohádky, který se odehraje od 7. do 11. září, bude věnovaný takzvanému novému cirkusu.

Massive Attack

Rock for People po osmi letech opět zakončili Massive Attack

Hradec Králové- Britská skupina Massive Attack, která patří k předním představitelům trip hopu, v úterý stejně jako před osmi lety uzavřela program festivalu Rock for People. Letošní 22. ročník akce patřící v Česku k největším akcím svého druhu definitivně zakončili dýdžejové.

Massive Attack

Rock for People po osmi letech opět zakončili Massive Attack

Hradec Králové- Britská skupina Massive Attack, která patří k předním představitelům trip hopu, v úterý stejně jako před osmi lety uzavřela program festivalu Rock for People. Letošní 22. ročník akce patřící v Česku k největším akcím svého druhu definitivně zakončili dýdžejové.

Jiří Macháček z MIG 21

Páteční Majáles přiveze MIG 21

Ostrov - Jednou z významných akcí Majálesu jsou koncerty kapel v zámeckém parku. Loni první ročník přilákal 890 platících návštěvníků a akce sklízela samé pozitivní ohlasy. Letošní druhý ročník se koná v pátek 3. června od 15:00 opět v podzámčí.