Kreativ

ŠTÍTEK: Yo Yo Band

Ivan Mládek

Ozdobou dožínek bude Ivan Mládek a Yo Yo Band

Sychrov - Folklorní soubory, divadelní pohádky, dechové kapely, ale také rocková a populární hudba čeká návštěvníky sedmého ročníku Krajských dožínkových slavností. Dožínky hostí v sobotu 30. srpna obce Sychrov a Radimovice. Začínají zde v 9.00 hodin.

Gastronomické oslavy sv. Vavřince v Kladně

FOTO, VIDEO: Gastronomické oslavy sv. Vavřince pobavily

Kladno - Přesně v jedenáct hodiny byly v sobotu na kladenském náměstí Starosty Pavla zahájeny oslavy svátku sv. Vavřince, patrona všech kuchařů a cukrářů. Slavnostní úprůvod se pak přesunul do Zádušní ulice, kde mohli až do večerních hodin návštěvníci zavítat na gastronomické hody nabízejícíchutné dobroty. Součástí akce, jejímž mediálním partnerem byl také Kladenský deník, byla celářadasoutěží, hudební vystoupení či melounový festival.

Oslavy svatého Vavřince 2007.

Oslavy svatého Vavřince se v Kladně uskuteční již popáté

Kladno - Kladeňáci opět po roce přivítají oblíbenou akci - oslavy svatého Vavřince. Jedenáctý ročník oslav patrona kuchařů a cukrářů se koná v areálu kladenského zámku a přilehlém okolí již popáté. Akce, kterou spolupořádají Statutární město Kladno a pražská a středočeská pobočka Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, se uskuteční v sobotu 9. srpna. Jejím cílem je jak profesní a zábavné setkání kuchařů a cukrářů, tak propagace tohoto cechu směrem k široké, především kladenské veřejnosti.

Robert Křesťan.

Jedenáct koncertů za týden

Vysoké Mýto - Podeváté se příští týden uskuteční „Týden hudby“ na náměstí Přemysla Otakara II. Pořadatelé se také tentokrát drželi osvědčeného „mustru“, takže od pondělí do čtvrtka vystoupí vždy od 19 hodin v roli „předskokana“ některá kapela z města nebo okolí, pak začne hlavní koncert o půl deváté.

Lázně Poděbrady slaví sté výročí

Lázně Poděbrady slaví 100 let!

Poděbrady - Lázně slaví letos jubilejní stou sezónu. A ke kulatému výročí patří pořádné oslavy. Ty jsou na programu od čtvrtka do neděle na kolonádě.

Yo Yo Band

Yo Yo Band je plný nového elánu

Kamenice nad Lipou - Výrazná osobnost naší populární hudební scény, lídr kapely Yo Yo Band, zpěvák, tanečník a majitel nezaměnitelného hlasu. Tak by se dal charakterizovat autor několika megahitů Richard Tesařík.

Ivan Hlas

Hlasovo trio v Modrejch dveřích

České Budějovice - Nijak výrazně nahlas, nýbrž v akustickém Triu spolu s kytaristou Norbi Kovácsem a violoncellistou Jaroslavem Olinem Nejezchlebem vstoupí ve čtvrtek večer do českobudějovického klubu Modrý dveře rockový písničkář Ivan Hlas.

V Rybitví oslavili 630. výročí od první písemné zmínky

Rybitví proslavila píseň

RYBITVÍ - „Rybitví, Rybitví, Rybitví, ani tam to není špatný.“ Tak právě tento výňatek textu ze stejnojmenné písničky skupiny Yo Yo Band vedl k tomu, že se hudebníci bratři Tesaříkové stali v sobotu čestnými občany vesničky Rybitví. Vedle takových slavných rodáků, jakými jsou bratranci Veverkové – vynálezci ruchadla.

Devět finalistek Miss Zlatého moku 2007.

V porotě Miss zlatého moku zasedne Richard Tesařík

PRAHA, ŽATEC - Naplno probíhají přípravy jedinečné soutěže Miss zlatého moku ČR, jejíž letošní ročník vyvrcholí veřejným Galavečerem v žateckém divadle v pátek 31. 8. v rámci oslav Dočesné.

Yo Yo Band nezklamal. Co by dnes byla Úsobská muzikantská pouť bez skupiny Yo Yo Band? To je už téměř stoprocentní jistota. A lidé vědí, že právě tady oblíbenou skupinu najdou.

Úsobská muzikantská pouť je na spadnutí

ÚSOBÍ - Už dvanáct let drží Úsobí jednu tradici. Je jí Úsobská muzikantská pouť, kterou vždy na přelomu června a července přivede do nevelké obce stovky lidí. Letošní rok je o to slavnostnější, že si Úsobí připomíná a slaví 700 let od první zmínky o obci.

Yo Yo Band

Úsobská muzikantská pouť je na spadnutí

ÚSOBÍ - Už dvanáct let drží Úsobí jednu tradici. Je jí Úsobská muzikantská pouť, kterou vždy na přelomu června a července přivede do nevelké obce stovky lidí. Letošní rok je o to slavnostnější, že si Úsobí připomíná a slaví 700 let od první zmínky o obci.

Kolotoče půjdou o dům dál.

Kolotoče zmizí z centra města

ČESKÝ TĚŠÍN - Radikální změnu čeká už letos oslavy Svátku tří bratří. Oddechnou si hlavně obyvatelé ulic v centru, kteří vždy po dobu trvání oslav museli trpět hluk z lunaparkových atrakcí, které byly rozestavěny v úzkých ulicích mezi domy.

Atrakcí v okolí letního kina si užívaly především děti.

Dnům Karviné letos nepřálo počasí

KARVINÁ - Mraky, déšť a chladný vítr byly o uplynulém víkendu hlavním tématem hovorů těch, kteří se vydali užít si zábavu do karvinských ulic.