Kreativ

ŠTÍTEK: Wels

Ilustrační foto

Soupeř z Welsu? Velká neznámá...

KARLOVY VARY - V prvním kole základní skupiny Středoevropské ligy přivítají basketbalistky karlovarské Lokomotivy ve své hale v Tuhnicích rakouský BC Powerbasket Tigers Wels.

Ilustrační foto

Karlovy Vary : Začínají s Welsem

KARLOVY VARY - Basketbalistky karlovarské Lokomotivy si musely poopravit soupeře v základní skupině CEWL (Central European Women League) Středoevropské lize.

Velký úspěch.

Olejník získal na turnaji Pro Tour bronz ve čtyřhře

ZLÍN - Významného úspěchu dosáhl na turnaji Pro Tour v rakouském Welsu zlínský stolní tenista Martin Olejník. Zástupce Avexu společně s Richardem Výborným prošli ve čtyřhře až do semifinále, v němž podlehli singapurské dvojici Kao Ning, Jang C', která jim nepovolila ani set.

Den železnice

Vlaky jsou mojí vášní, říká Januška

Vlaky byly odmalička jeho vášní. Výběr budoucího povolání byl tedy jednoduchý – strojvůdce. Při studiu na střední dopravní škole v Břeclavi se začal věnovat i natáčení filmů o železnici. Řeč je o Filipu Januškovi.

Václav Šejbl

Běžec Šejbl dostal diváky do varu

TRUTNOV - Čtyři starty, čtyři medaile. K vítězství na 400 a 800 metrů přidal třetí místo na stovku a v dálce. Trutnovský atlet VÁCLAV ŠEJBL se stal hvězdou mezinárodní mistrovství Maďarska na dráze. „Opravdu jsem si to vychutnal,“ užíval si chvilky slávy 62letý běžec, kterých se mu dostálo o víkendu v Tatě.

Kouč Meteoru ČB Milan Pancíř

Ženy Meteoru ČB zahájily ligové jaro na Vyšehradu

VYŠEHRAD - Českobudějovický Meteor v extralize žen vstoupil do jarní části výhrou na Vyšehradě. Střelecky se prosadila zkušenost: dvě branky dala Staňková, která se vrátila z hostování v Rakousku, jednu Majerová.