Kreativ

ŠTÍTEK: Lenovo

Ilustrační foto

Otevřeným oknem sebral počítač

Česká Skalice - Po opravdu drzém pachateli krádeže pátrají od čtvrtka 12. 7. 2012 zdejší policisté. Přímo za bílého dne neváhal krást v kuchyni bytu, aniž věděl, zdali je někdo doma či není.

Ilustrační fotografie.

Dodávky počítačů na trh vzrostly. Nejvíce je objednávaly firmy

New York - Dodávky osobních počítačů na trh po celém světě v prvním čtvrtletí letošního roku vzrostly o 1,9 procenta na 89 milionů. Růst podpořila poptávka v Evropě, na Blízkém východě a v Africe. Vyplývá to z údajů, které zveřejnila výzkumná společnost Gartner.

Ilustrační fotografie.

Ceny počítačů mohou vzrůst až o desetinu

Praha - Ceny počítačů na českém trhu se mohou v příštím roce zvýšit až o desetinu. Důvodem je oslabování koruny vůči euru a dolaru i přetrvávající nedostatek pevných disků. Prodej by měl růst o jednotky procent. Vyplývá to z informací výrobců.

Prezentiáda.

Prezentiáduj se! A to na úrovni

Východní Čechy – Nenervuj… Nečmárej… Ne-ko-kok-tej… Prezentiáduj! Středoškoláci se učí prezentovat na špičkové úrovni.

Ilustrační foto

Prodej počítačů loni stoupl na 1,27 milionu PC

Praha – Prodej nových počítačů v ČR se loni zvýšil o 14,5 procenta na 1,27 milionu PC. Trh táhly notebooky s růstem o pětinu na 925.000 prodaných přístrojů. Prodej stolních PC rostl o dvě procenta na 341.000. Uvedla to analytická firma Gartner.

Ilustrační foto

Dell chce otevřít nové výrobní centrum v Číně

Seattle - Americký výrobce počítačů Dell plánuje v rámci další expanze na čínském trhu otevřít příští rok své druhé čínské výrobní centrum v Čcheng-tu, hlavním městě západočínské provincie S'-čchuan.

Ilustrační foto.

Krádeže nafty a opět podvodníci u seniorů

Jičínsko - Středa 3. března se nesla na Jičínsku v poklidném duchu. Policisty zaměstnali hlavně zlodějíčkové a podvodníci, kteří se zásadně zaměřují na naše nejstarší spoluobčany.

Ilustrační foto

Není značka jako značka

Dosloužil vám starý spotřebič a chystáte se pořídit si nový? V takovém případě jste postaveni před rozhodnutí, co si vybrat z pestré nabídky na trhu.

Ilustrační foto

Novinku přinese na český trh Lenovo

Česko - Nové notebooky od značky Lenovo dorazí na český trh co nevidět. Lenovo IdeaPad tak rozšíří nabídku osobních počítačů, které si mohou Češi u nás pořídit. Nový notebook slibuje především pohodlí pro uživatele. Je totiž malý, lehký, a tak snadno přenosný.

Na olympiádě se střetnou i firmy. O velké zisky

Praha - Na nadcházející letní olympiádě v čínském Pekingu se o zlato utkají nejenom sportovci, ale i světové firmy. Sponzorství na olympijských hrách je pro společnosti záruka obrovských příjmů a lítý boj mezi sebou svedou jak „tradiční“ rivalové, tak i méně známé podniky.

Na olympiádu se těší i firmy

Praha - Na nadcházející letní olympiádě v čínském Pekingu se o zlato utkají nejenom sportovci, ale i světové firmy. Sponzorství na olympijských hrách je pro společnosti záruka obrovských příjmů a lítý boj mezi sebou svedou jak „tradiční“ rivalové, tak i méně známé podniky.

Sídlo společnosti Nokia

Nejzelenější mobil? Nokia, říkají Greenpeace

AMSTERDAM/BRNO - Nejméně škodlivých chemikálií a nejlepší zpracování odpadu jsou důvodem, proč se v nejnovějším Průvodci zelenější elektronikou vydaném hnutím Greenpeace vrátila na první místo společnost Nokia.

Ilustrační foto

Lenovo chce podpořit prodej novou spotřebitelskou divizí

PEKING - Čínský výrobce počítačů Lenovo Group plánuje zřídit novou globální divizi, která by se měla zaměřit na podporu prodeje počítačů jednotlivcům a drobným podnikatelům. Nová divize by měla pomoci firmě zvýšit prodej na zahraničních trzích. Uvedl to dnes mluvčí firmy.

Číňané předstihli Nokii

PRAHA -Světoví výrobci elektroniky začínají stále více soupeřit o přízeň spotřebitelů šetrností svých výrobků k životnímu prostředí. V posledním přehledu „zelených“ firem se nejlépe umístil čínský výrobce počítačů Lenovo.