Kreativ

ŠTÍTEK: Xaverov

Fotbalové utkání rezervy Baumitu. Ilustrační snímek.

Juniorka Baumitu vyráží na záchranářský boj

Jablonec nad Nisou – Rezerva fotbalistů Jablonce se v neděli vydá na těžký boj na půdu šestnácté Viktorie Žižkov B. Oba týmy sehrají těžký zápas o důležité body v sestupových vodách.

Ilustrační foto.

Slovan v premiéře neinkasoval, ale ani neskóroval

Varnsdorf – K jarní premiéře České fotbalové ligy zajížděli třetiligoví fotbalisté Slovanu Varnsdorf na hřiště s umělou trávou tréninkového centra Xaverov, kde se v neděli odpoledne střetli s rezervou Viktorie Žižkov.

Ilustrační foto

Viktorka Žižkov se s votickými fotbalisty nemazlila

Xaverov - Na umělé trávě v Xaverově inkasovali fotbalisté divizní Marily Votice pět branek od druholigové Viktorie Žižkov, když se o tři góly postaral Kalod. Domácím se generálka na jarní boje vyvedla, přestože prohrávali.

Ilustrační foto

Šumavský masokombinát ukončil výrobu

Klatovy - O práci v Klatovech přijde 130 lidí, ve firmě, která teď už jen rozprodává zásoby, zůstane osm až deset lidí. Počátkem března podá Šumavský masokombinát návrh na insolvenci, značka i výroby by ale měla být po reorganizaci zachována.

Ilustrační foto

Na dlažbě skončí 161 lidí z masokombinátu

Klatovy – Všichni zaměstnanci Šumavského masokombinátu Klatovy už mohou stejně jako kdysi vojáci stříhat metr. Zbývá jim jen měsíc, než se ocitnou na dlažbě. To bude s největší pravděpodobností znamenat i konec klatovského masokombinátu.

Trenér vyškovských fotbalistů Pavel Svoboda.

Fotbalový Rostex vyměnil trenéra

Vyškov - „Tradiční“ řešení našlo vedení fotbalového Rostexu Vyškov po špatných výsledcích v podzimní části fotbalové divize, v níž je poslední. Od mužstva byli odvoláni trenér Pavel Svoboda a asistent Lubomír Tilšer.

Ilustrační foto

Derby dvou Viktorií skončilo remízou

Plzeň - Fotbalisté juniorky Viktorie Plzeň si v sobotu připsali v České fotbalové lize další bod za remízu 1:1 v Xaverově s béčkem Žižkova. Sérii zápasů bez porážky tak prodloužili už na pět utkání.

Ilustrační foto.

Xaverov uvidí malé derby Viktorií, Plzně a Žižkova

Plzeň - Po domácích dvou výhrách po sobě nad Varnsdorfem a Českou Lípou čeká juniorku Viktorie Plzeň v České fotbalové lize zápas na hřišti soupeře. V neděli se představí na hřišti v Xaverově v ´malém´ derby Viktorií proti béčku Žižkova.

Viktoria Žižkov B - Sokol Ovčáry

Roman Veselý chválou na mužstvo Ovčár nešetřil

Horní Počernice - Ani na sedmý pokus nenašli fotbalisté Ovčár v ČFL přemožitele. Ve středečním vloženém 17. kole remízovali na Xaverově s béčkem Žižkova. Pražany přitom uchránilo od porážky zřejmě jen méně klidu na kopačkách hostí při zakončení.

Štěpán Vachoušek z Teplic pozoruje Karola Kisela, jak si zpracovává míč.

Životní chodník neměl zrovna zametený

Teplice - Rovných třicet bylo v neděli 26. července středopolaři žlutomodrých Štěpánovi Vachouškovi. Původně útočník a velký talent neměl životní chodník zrovna zametený.

DO PRAHY SE SJÍŽDĚJÍ VETERÁNI. Začíná tradiční Retro Prague, metropolí večer projedou dědečci a pradědečci dnešních vozů.

Kam za sportem o víkendu?

Praha - Spartu čeká již dnes předligová generálka, o víkendu budou hrát doma obě Bohemky. Na Štvanici vrcholí tenisový turnaj a městem projedou automobiloví veteráni.

Naposledy porazil Liberec B českobudějovickou rezervu 3:2.

V ČFL se hraje u soupeřů

Hlavice, Liberec - Zástupci Liberecka v České fotbalové lize budou chtít v neděli navázat na úspěšné výsledky z minulého kola. Tentokrát je však čekají utkání na hřištích soupeřů.

Varnsdorfští fotbaliusté se určitě dají do pořádku, za čtrnáct dní jim začíná mistrovská soutěž.

Slovan začíná jaro doma s béčkem Liberce

Děčínsko - Zahájení jarních bojů v mistrovských fotbalových soutěžích, ve kterých má zastoupení i děčínský region se nezadržitelně blíží a my vám začněme dneškem počínaje přinášet jízdní řády jednotlivých týmů a posléze i okresních soutěží.

Ilustrační foto

Vezmou si dovolenou a vyrukují na Spartu

Kladno - Skutečně našlapaný program má divizní rezerva fotbalistů SK Kladno. Od minulé středy do této neděle odehraje pět utkání! Nejtěžší soupeř ji čeká v úterý v 11 hodin, kdy na kladenské umělce otestuje výkonnost béčka pražské Sparty, předposledního celku druholigové tabulky.

Brankář Václav Winter.

Třetí postup v řadě je velká výzva, tvrdí Winter

Jihlava/Praha - Ještě před týdnem se připravoval s prvoligovými Bohemians Praha, ale poté přišla, jak blesk z čistého nebe, nabídka FC Vysočina. Dvaatřicetiletý zkušený gólman ji přijal a už se chystá na jarní odvety na Vysočině.

Ilustrační foto

Z ubytovny se nestěhují

Klatovy — Díky prodloužení pracovních smluv nemusí zaměstnanci klatovského masokombinátu hledat nové bydlení.

Zápasy na 16. Kevin cupu měli dobrou úroveň.

Lumeni vykopali zlatý pohár

Poděbrady/ Lumeni se stali vítězi 16. Kevin cupu v malé kopané, když nejtěsnějším poměrem porazili ve finále mužstvo Voslové. Letošního ročníku se zůčastnilo dvanáct celků, které byly rozděleny do dvou skupin.

 Jednání klatovských zastupitelů, kteří měli rozhodnout o tom, zda se lokalita, kde se nachází ubytovna masokombinátu, změní na smíšenou zónu, si nenechala ujít většina tamních nájemníků.

Přišli o práci, teď i o bydlení

Klatovy /AKTUALIZOVÁNO/ - Obyvatelé ubytovny masokombinátu si chtěli koupit byty do osobního vlastnictví. Změnu územního plánu zastupitelé zamítli

Ilustrační foto

Masokombinát: 180 zaměstnanců dostalo výpověď

Klatovy - Tři roky pracuje pan Jaroslav v klatovském masokombinátu. Teď si ale musí hledat jiné zaměstnání. Stejně jako on dostalo poslední listopadový den výpověď 180 zaměstnanců této firmy, která patří k největším zpracovatelům masa v regionu.

V exhibičním zápase bývalých čs. reprezentantů ve Zdíkově dal Ondra (vlevo v souboji s domácím Turkem) výběru Šumavy tři branky. Bývalí reprezentanti vyhráli i díky tomu 5:3.

Favorita překvapili

Xaverov - V sobotní fotbalové přípravě budějovičtí mladíci prvoligového soupeře zaskočili a vezli si domů velice cenný skalp. Viktoria Žižkov – Dynamo ČB B 2:3 (0:0)

Také Michal Pliška přechází z dorostu do juniorky Dynama, na středečním srazu pro zranění ale chyběl.

Jak juniorka na Žižkově?

České Budějovice - Ve středu odpoledne začali přípravu na novou sezonu také fotbalisté třetiligové juniorky Dynama Č. Budějovice.

DVĚ BARVY, DVA KLUBY. Vypadá to, že to tak zůstane i v nastávající sezóně.

O sloučení Bohemek nadále jednáme, tvrdí Kapr

Horní Počernice– Fotbalisté Bohemians Praha se v pondělí začali připravovat na nadcházející prvoligovou sezonu. Kromě sportovních záležitostí vedení klub řeší také otázku, jak se bude odvíjet jeho budoucnost.

Sparťanští fanoušci očekávají na Letné příznivce ostravského Baníku, policisté budou opět v pohotovosti.

Kam za sportem

Praha - Šlágr sportovního víkendu v Praze budou provázet policejní manévry.

Zatímco Edin Džeko (vpředu) přestoupil z Teplic do Wolfsburgu a tam září, Marian Farbák, který ho tady atakuje, prožívá  jinou změnu. Ač v Kladně podepsal nedávno smlouvu, v áčku s ním trenéři nepočítají a pomáhá pouze rezervě.

V magnetu kola narazí na šéfa

Kladno - Magnetem 22. kola fotbalové divize B bude bezesporu sobotní dopolední utkání třetího SK Kladno B, které na stadionu Kabla Kročehlavy přivítá od 10.15 hodin vedoucí celek tabulky – Viktorii Jirny.