Kreativ

ŠTÍTEK: Radvanice

Osmý ročník závodů mopedů a fichtlů v Radslavicích - zraněný soutěžící

Při závodech mopedů v Radslavicích se zranili dva soutěžící

Radslavice – „Máme tady smutnou informaci. Z důvodu pádu a zranění ukončujeme dnešní soutěž v kategorii Moped speciál," zahlásil do mikrofonu moderátor osmého ročníku Žhavé rozety v Radslavicích Milan Markl. Tradiční závody mopedů a fichtlů v obci na Přerovsku orámovaly hned dvě nehody soutěžících, které vzápětí musela záchranka odvézt do nemocnice.

Výstava klobouků přilákala během víkendových hodů v Radvanicích pozornost přítomných dam.

Výstava klobouků v Radvanicích se setkala s velkým ohlasem

Radvanice – Na počátku bylo nesmělé prohlížení, ale za několik minut už šly vystavené exponáty z ruky do ruky. Výstava klobouků v Radvanicích, která byla součástí letošních hodů, ukázala, že elegance a krása jsou stále lákadlem pro ženy všech generací. A klobouky jsou jejím ztělesněním.

Ilustrační foto.

Zákazníci chtějí po pálenici 130 tisíc, čekají na soud

Ostrava - V destilátech radvanické pálenice loni na jaře hygienici zjistili nadlimitní množství látek, které se používají k denaturaci lihu. Ministerstvo zemědělství pak počátkem dubna 2013 zrušilo společnosti PP FAKR, spol. s r. o., povolení provozovat pěstitelské pálení.

Z hlasování zastupitelstva (Ilustrační foto).

Zastupitelstva obvodů nebudou měnit počty členů

Ostrava - Počty zastupitelů v ostravských obvodech se v příštím volebním období nezmění. Vyplývá to z jejich posledních jednání. Zatímco ve většině obvodů se schvalovalo, že se počty zastupitelů nezmění, například minulou středu se v Ostravě-Jihu dokonce uvažovalo o jejich snížení. Místostarosta Pavel Planka (ČSSD) navrhl, že by se počet zastupitelů měl o deset snížit na pětatřicet.

Ilustrační foto

Mikolajzykova palba: sedm kulek do sítě Chotěvic

Trutnovsko - Vedle okresní soutěže III. třídy se o víkendu zamotala situace i o patro níž. Bez bodu totiž dohráli svůj duel fotbalisté Hajnice. Výkon kola předvedl Petr Mikolajczyk, autor sedmi (!) gólů.

Ilustrační foto.

Ve III. třídě vrcholí honba za okresním přeborem

Trutnovsko - Stále nejasná situace panuje v okresní soutěži III. třídy. Na dvě postupová místa si „papírově" brousí zuby hned čtveřice mužstev, ani pátý tým tabulky se šestým navíc nejsou bez šance. Závěr sezony bude velice zajímavý. Zvlášť, když nejvýše postavené celky čeká řada vzájemných duelů.

Ilustrační foto.

Okresní soutěž III. třídy mužů je na čele tabulky nebývale vyrovnaná

Trutnovsko - Ohlédnutí za víkendem v okresních fotbalových soutěžích začínáme nedělní dohrávkou přeboru mužů. Zajímavost kola se udála v kategorii mladších přípravek, kde tým Žacléře vysoko přestřílel vedoucí celky tabulky. Hostinné i Podhůří zdolal s výsledným skóre 15:6!

Ilustrační foto

FOTBAL: Vyberte čtvrtého jarního Borce okresu

Trutnovsko - Fotbalová anketa pokračuje jarními koly. Až do páteční dvacáté hodiny máte možnost hlasovat pro krajského Borce tohoto týdne. V nabídce máte na výběr fotbalisty hrající trutnovský Okresní přebor, III. nebo IV. třídu!

Ilustrační foto.

Radvanice získaly skalp rezervy Lánova

Trutnovsko - Jarní část nižších okresních soutěží odstartovala hned jedním velkým překvapením. Rezerva Lánova ostře narazila v Radvanicích, kde domácí bojovníci otočili poločasový stav, když z 0:2 zvrátili duel na konečných 3:2 ve svůj prospěch. Hajnice tak na čele tabulky navýšila náskok na čtyři body.

Ilustrační foto

Všeho moc škodí. I mrazu

Trutnovsko - Nejnižší teploty se v Krkonoších pohybovaly kolem 16 stupňů pod nulou. K zasněžování je lepší o polovinu méně.

Ilustrační foto

Všeho moc škodí. I mrazu

Trutnovsko - Nejnižší teploty se v Krkonoších pohybovaly kolem 16 stupňů pod nulou. K zasněžování je lepší o polovinu méně.

Poslední víkend roku 2013 prožili Ostravané různě.

Jak prožili Ostravané poslední víkend starého roku?

/FOTOGALERIE/ Je pravda, že lidé nemyslí na nic jiného než na výprodeje a poslední víkend prožijí hlavně nakupováním v obchodních centrech? Jak Deník zjistil, Ostravanů, kteří se rozhodli využít volný čas jinak, je stále dost.