Kreativ

ŠTÍTEK: restaurace

Restaurace Panorama

Rychnov nad Kněžnou -V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem22 -Restaurace Panorama.

Restaurace a penzion Podloubí

Opočno -V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem24 - Restaurace a penzion Podloubí.

Hotel Havel

Rychnov nad Kněžnou -V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem23 - Hotel Havel.

Restaurace U Zlatého soudku

Kvasiny - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem21 -Restaurace U Zlatého soudku.

Restaurace Střelnice

Broumov - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 25 - Restaurace Střelnice.

Restaurace U Trunečků

Nové Město nad Metují- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 24 - Restaurace U Trunečků.

Hostinec U Desatera

Dolní Ředice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 25 - Hostinec U Desatera

Restaurace La Cabaňa

Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 24 - Restaurace La Cabaňa

Hostinec Radnice

Dašice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 23 - Hostinec Radnice

Restaurace Pivovarka

Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 22 - Restaurace Pivovarka

Restaurace Cartellone

Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 21 - Restaurace Cartellone

Hotel Nová Amerika

Jaroměř- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 23 - Hotel Nová Amerika.

Restaurace Na koupališti

Náchod- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 22 - Restaurace Na koupališti.

Pizzerie Malecí

Nové Město nad Metují- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 21 - Pizzerie Malecí.

Prázdniny jim zkazily reparáty

Děčínsko – Prakticky na každé střední škole a učilišti v děčínském regionu se musí propadlíci připravovat na opravné zkoušky.

Císař: Do hospody v šest? Nesmysl

Břeclav /AKTUALIZOVÁNO/ - Ve všední dny do deseti večer, v pátek a v sobotu do půlnoci. To je obsahem vyhlášky, která možná bude platit v Břeclavi pro restaurační zařízení a herny.

Šéfkuchař: Divím se, jak všichni milují svíčkovou

Brno /ROZHOVOR, ANKETA/ - Už jako dítě obdivoval, jak jeho matka uměla téměř z ničeho vykouzlit slavnostní večeři. A možná to předurčilo jeho budoucí profesi. Novozélanďan Liam Claringbold je totiž šéfkuchař. Nyní vede Restaurant Palazzo v hotelu Comsa Brno Palace, ale za sebou má práci v nejlepších restauracích světa. Rád vymýšlí vlastní originální recepty.

Do hospody v šest? Nesmysl

Břeclav – Ve všední dny do deseti večer, v pátek a v sobotu do půlnoci. To je obsahem vyhlášky, která začne brzy platit v Břeclavi pro restaurační zařízení a herny. Má ale spoustu kritiků, hlavně z řad provozovatelů podniků tohoto typu. Jedním z nich je Jiří Císař, který má několik hospod.

Novomanželé měli veselý vstup do života

Trhanov /VIDEO/ - Náš Deník se náhodou ´přimotal´ před restaurací U Svatého Jána v Trhanově k ´zatahování´, které tradičně připravují novomanželům jejich přátelé či spolupracovníci.

Na Jíváku našel chatař mrtvolu muže

Jívák -Zřejmě alkohol se stal osudným muži, který nad ránem odjel z místní restaurace. V neděli ráno po osmé hodině ho našel místní chatař utonulého na kraji rybníka Jívák

Šéfkuchař: Divím se tomu, jak všichni milují svíčkovou

Brno /ROZHOVOR, ANKETA/ - Už jako dítě obdivoval, jak jeho matka uměla téměř z ničeho vykouzlit slavnostní večeři. A možná to předurčilo jeho budoucí profesi. Novozélanďan Liam Claringbold je totiž šéfkuchař. Nyní vede Restaurant Palazzo v hotelu Comsa Brno Palace, ale za sebou má práci v nejlepších restauracích světa. Rád vymýšlí vlastní originální recepty.

Děti připravily rodičům raut

Domažlice – Kluci a holky v akci, tak se jmenoval příměstský prázdninový tábor, který pro děti uspořádal Dům dětí a mládeže Domino v Domažlicích.

Kemp zapsali do 'top' listiny

Seč – Autokemp Pláž připravil pro rekreanty bohatou nabídku restauračních a jiných služeb, sportovního a kulturního vyžití.

1. kolo: Fotosoutěž Deníku o NEJ svatební pár roku 2011

Uherské Hradiště /FOTOGALERIE/- Vážení, čtenáři, čtenářky, na letní měsíce jsme pro vás připravili soutěž Svatební pár Deníku. Pochlubte se svými krásnými svatebními fotografiemi v našich denících a vyhrajte atraktivní ceny.

Prázdniny oživí promítání letních kin

Brno /PROGRAM/ – Chroust v pivě nebo pár kapek deště. Tyto drobné nepříjemnosti neodrazují filmové fanoušky od návštěv letních kin. O letošních prázdninách jsou v Brně v provozu tři.

Pivní láhví pořezala ženě ucho

Třinec - Kuriózní zákrok čekal na třinecké policisty v jedné z místních restaurací. Jedna žena tam druhou udeřila pivní láhví tak razantně, že ji střepem pořezala ucho.

Na Ostravici chtějí v sobotu nastartovat novou tradici

Ostravice – Pořádně živo bude tuto sobotu v Ostravici. Vedení obce připravilo pro obyvatele, ale i návštěvníky a turisty premiérový Den obce Ostravice. Akce vypukne ve 14 hodin v areálu fotbalového hřiště TJ Sokol.