Kreativ

ŠTÍTEK: telefonní číslo

Ilustrační foto.

Blíží se další ročník Memoriálu Jana Míky

Dobříš – Konání tradičního Memoriálu Jana Míky ve futsalu, bylo vzhledem k rekonstrukci dobříšské sportovní haly nejasné. Nyní už víme, že rekonstrukce haly bude dokončena včas a turnaj se tak uskuteční o víkendu 9. a 10. prosince.

Ilustrační foto

Policie hledá svědky nehody ve Volarech

Volary - Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od 7 hodin v pátek 27. října do 15:00 hodin úterý 31. října na místní komunikaci, v ulici Česká ve Volarech.

Zadržený pachatel - ilustrační foto

Muž střílel do lamp veřejného osvětlení

Beroun - Strážníci v Berouně úspěšně pomohli státní policii. V poslední době se jim podařilo dopadnout několik pachatelů přímo při činu, a to ve spolupráci s občany města. Jeden takový případ se stal v Mánesově ulici v Závodí.  

Tomášek Pšenička se narodil Kláře Mikulcové z Děčína 24. října ve 23.17 v děčínské proodnici. Vážil 3,21 kg.

FOTO/ANKETA: Právě jsme se narodili!

Děčínsko - I tento týden probíhá anketa Děčínského deníku O nejroztomilejší miminko týdne. Hlasovat můžete do pátku do 12:00 hodin, a to každou půlhodinu. Výsledky se dozvíte vždy v sobotu ráno, kdy na našich webových stránkách naleznete nová miminka i anketu.

Policisté vyzývají lidi, kteří muže na snímku poznávají, aby se ozvali na linku 158.

Z účtů cizích firem vybral přes milion korun. Policisté po muži stále pátrají

Brno – Brněnští kriminalisté pátrají po muži, který si neobvyklým způsobem obstaral peníze na vánoční dárky. „Krátce před loňskými Vánocemi vybral ve dvou brněnských pobočkách bank přes milion korun ze dvou cizích firemních účtů,“ uvedl v pátek policejní mluvčí Pavel Šváb. Při podvodu se pomocí falešných dokladů vydával za jednatele daných společností. Při pokusu vybrat další milion korun neuspěl.

Ilustrační foto.

Tuny soli, sypače, traktory i radlice mají města v pohotovosti

Kladensko – Přestože na Kladensko ani v prvních listopadových dnech ještě zima nedorazila, místy už o sobě dává pomalu, ale jistě, vědět a první sněhové vločky by mohly region zasypat už v nejbližších dnech. Vloni jsme je zaznamenali například už v říjnu. I když bylo ještě včera odpoledne příjemné podzimní slunečné počasí a po zimě ani památky, technické služby města a krajská správa a údržba silnic už musí být nyní v plné zbroji, aby stroje a lidé vyrazili třeba z hodiny na hodinu do terénu.

Aplikace  Záchranka přijde vhod ve chvílích, kdy sami pořádně nevíte, kde jste.

Aplikace zachránila 600 lidí. Nic nestojí a může zachránit život

Liberecký kraj - Na výletě se něco pokazí. Po nehodě ležíte v příkopě a sotva pohnete rukou. Nikde nikdo, ale naštěstí dokážete aktivovat displej mobilu a jediným dotykem požádat o pomoc. Máte totiž na ploše aplikaci Záchranka. Ta odešle vaše GPS souřadnice na nejbližší stanici záchranné služby jako SMS zprávu.

Ilustrační foto.

Na kole srazil dívku a z místa nehody ujel.

Jičín - Dopravní policisté z Jičína v současné době šetří dopravní nehodu dvou cyklistů, ke které mělo dojít v úterý 5. září letošního roku kolem půl šesté navečer v Jičíně.

Ilustrační foto

Tradiční burza nabídne hračky i dětské knihy

Žďár nad Sázavou – Od středy 1. listopadu se již mohou hlásit prodávající o pořadové účastnické číslo v burze hraček a dětských knih, kterou pořádá Rodinné centrum Srdíčko ve Žďáře nad Sázavou.

Natálie Kerberová se narodila Gabriele a Josefovi Kerberovým z Království 16. října ve 20.12. Měřila 51cm a vážila 3,40 kg.

FOTO/ANKETA: Právě jsme se narodili!

Děčínsko - I tento týden probíhá anketa Děčínského deníku O nejroztomilejší miminko týdne. Hlasovat můžete do pátku do 12:00 hodin, a to každou půlhodinu. Výsledky se dozvíte vždy v sobotu ráno, kdy na našich webových stránkách naleznete nová miminka i anketu.

Ilustrační foto

Při couvání narazil do auta za sebou, z místa nehody ujel

Prachatice - Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo v době od čtvrtka 12. října od 17.40 hodin do pátku 13. října do 5.30 hodin komunikaci před domem v ulici Husova v Prachaticích.

Ilustrační foto.

Způsobil škodu a odjel

Českobudějovicko - Nezodpovědného řidiče hledají jihočeští dopravní policisté. Ten svou jízdou způsobil škodu na jiném vozidle, z místa ale odjel.

Policie šetří krádež tašky s doklady a finanční hotovostí.

Policie hledá svědka krádeže

Jičín - Jičínští policisté se v současné době zabývají případem krádeže tašky z jedné z místních prodejen v Jičíně, ke které došlo ve čtvrtek 31. srpna letošního roku v pozdních odpoledních hodinách.

Linda Benešová se narodila Lucii Pretschové a Radku Benešovi z Rumburku 12.10. ve 14.49. Měřila 46 cm a vážila 2,73 kg.

FOTO/ANKETA: Právě jsme se narodili!

Děčínsko - I tento týden probíhá anketa Děčínského deníku O nejroztomilejší miminko týdne. Hlasovat můžete do čtvrtka do 12:00 hodin, a to každou půlhodinu. Kvůli sobotnímu svátku vychází další miminka v Děčínském deníku o den dříve, v pátek 27. října. Výsledky se dozvíte vždy v sobotu ráno, kdy na našich webových stránkách naleznete nová miminka i anketu.

Kutnohorští policisté hledají muže z kamerového záznamu.

Kutnohorští policisté hledají muže z kamerového záznamu

Kutná Hora - Kutnohorští policisté pátrají po totožnosti muže z kamerového záznamu v Kutné Hoře. "Osoba na fotografii z kamerového záznamu může poskytnout informace k případu podvodného jednání, ke kterému došlo v uplynulých dnech v Kutné Hoře. Svým svědectvím může přispět k dopadení pachatele, či objasnění tohoto případu," uvedla policejní mluvčí Vendulka Marečková.

Ilustrační foto.

Ve vlaku hořelo. Okolnosti vyšetřuje policie

Policisté vyšetřují okolnosti požáru, který vypukl na toaletě železničního vozu vlakového spoje R 820 směřujícího z Bohumína do Brna. Stálo se tak 1. října kolem jedenadvacáté hodiny.

Ilustrační foto.

Sebral auto a pak ho dvakrát naboural

Po zloději aut, který neumí moc dobře řídit, pátrají už déle než měsíc dopravní policisté na Uherskohradišťsku. Pachatel v pátek večer 6. září v ulici Dolní v Ostrožské Nové Vsi ukradl u rodinného domu vozidlo značky Renault Chamade.

Poškozený železniční přejezd ve Vysokém Mýtě.

Neznámý řidič poškodil přejezd a ujel. Policisté po něm pátrají

Vysoké Mýto - Škoda 150 tisíc korun a velké štěstí, že se nikomu nic nestalo. To je výsledek jednání neznámého řidiče, který v pondělí ráno zřejmě narazil do zabezpečovacího zařízení železničního přejezdu ve Slepé ulici ve Vysokém Mýtě a z místa ujel, aniž by cokoli řešil.

Policisté pátrají po dvou mužích z kamerového záznamu.

Policisté pátrají po dvou mužích z kamerového záznamu

Kutná Hora - Kutnohorští policisté pátrají po totožnosti osob – dvou mužů z kamerového záznamu v Kutné Hoře. "Osoby na fotografiích z kamerového záznamu můžou poskytnout informace k případu poškození výherního automatu, ke kterému došlo v uplynulých dnech v Kutné Hoře. Svým svědectvím můžou přispět k dopadení pachatele, či objasnění tohoto případu," uvedla policejní mluvčí Vendulka Marečková.

Matyáš Jech se narodil Jaroslavě a Martinovi Jechovým z Dolních Habartic 3. října. Měřil 50 cm a vážil 3,25 kg.

FOTO/ANKETA: Právě jsme se narodili!

Děčínsko - I tento týden probíhá anketa Děčínského deníku O nejroztomilejší miminko týdne. Hlasovat můžete do pátku do 12:00 hodin, a to každou půlhodinu. Výsledky se dozvíte vždy v sobotu ráno, kdy na našich webových stránkách naleznete nová miminka i anketu.

Poznáte mladíky na snímku z bezpečnostní kamery?

Lupiči se zeptali na čas, pak zaútočili

Policie pátrá po třech násilnících ve věku dvacet až pětadvacet let, kteří před několika dny u nákupního střediska v centru Ostravy přepadli a oloupili dva mladíky (14, 15 let).

Pohřešovaný muž.

Viděli jste pohřešovaného muže?

Ostravští kriminalisté žádají o pomoc při pátrání po Františku Holubovi. „Hlášení o pohřešování jedenaosmdesátiletého muže policisté přijali koncem září.