Kreativ

ŠTÍTEK: telefonní číslo

Policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala v noci už 28. října.

V Kladně na křižovatce přibyl další pomníček

Kladno /FOTOGALERIE/ - V Kladně na křižovatce u Kokosu se začaly z ničehož nic objevovat svíčky. Lidé se jeden druhého ptali, co že se zde stalo. Dotazy dorazily i do redakce Kladenského deníku.

Ilustrační foto.

Zárečná přichystala další ročník Rodinného pětiboje

Tachov – Šestý ročník akce nejen pro děti, ale i jejich rodinné příslušníky, pořádá tuto sobotu Základní škola Zárečná Tachov. Ta zve veřejnost v sobotu 25. listopadu na 6. ročník Rodinného pětiboje, který se uskuteční v rámci projektu Sazka Olympijský víceboj.

Ilustrační foto

Policisté řeší krádeže mědi. Staly se dvě během pár hodin

Rudná – Krádežím mědi neodzvonilo ani po zpřísnění podmínek pro výkup druhotných surovin (kdy už by nemělo být možné, aby někdo dostal peníze přímo na ruku, a to bez toho, že by ani nemusel vytáhnout doklady). Od sklonku minulého týdne šetří policisté z Prahy-venkov: Západ hned dva případy, k nimž došlo v Rudné. Za bílého dne i nejspíš za tmy, a to v rozmezí pouhých několika hodin. Oběma činům nezabránilo ani oplocení pozemků, připomněla v pondělí policistka Jana Dětská. 

Ilustrační fotografie.

HIV a žloutenku otestují anonymně a zdarma

Třebíč – Třebíčské charitní zařízení K-centrum NOE se přidá k Evropskému testovacímu týdnu HIV a od pondělí 20. listopadu po celý pracovní týden, tedy až do pátku 24. listopadu, nabídnou bezplatné a anonymní testování na HIV a žloutenku.

Ilustrační foto.

Motocyklista si ulevil kopnutím do auta

Další případ silniční agrese vyšetřují ostravští policisté. Proti sobě stanuli neznámý motorkář a řidička vozidla značky Audi A5. Vše naštěstí skončilo jen nadávkami a poškozeným nárazníkem automobilu.  

Adélka a Terezka Linhartovy Elisovy se narodily Šárce Linhartové z Dolních Habartic 12. listopadu v 8.08 a 8.11 v děčínské porodnici. Vážily 2,18 kg a 2,25 kg.

FOTO/ANKETA: Právě jsme se narodili!

Děčínsko - I tento týden probíhá anketa Děčínského deníku O nejroztomilejší miminko týdne. Hlasovat můžete do pátku do 12:00 hodin, a to každou půlhodinu. Výsledky se dozvíte vždy v sobotu ráno, kdy na našich webových stránkách naleznete nová miminka i anketu.

Turnaj ve scrabble se v Kynšperku konal i vloni.

Hrajete scrabble? Přijďte na turnaj

Kynšperk nad Ohří – Pokud si rádi hrajete se slovy, máte v oblibě hru scrabble, a navíc jste majiteli soutěživého ducha, co takhle zkusit štěstí na turnaji?

Posprejovaná Myší díra

Myší díru zhyzdil sprejer modrým nápisem

Chrudim - Průchod pod chrudimskými hradbami zvaný Myší díra nevydržel opravený dlouho. Vyhlédl si jej sprejer a čistou bílou zeď nyní hyzdí jeho oduševněné sdělení světu: „If you are reading this, this res too late,“ tedy v překladu: „Pokud toto čtete, je příliš pozdě,“ a následuje podpis SDR.

Ilustrační foto.

Vandal způsobil škodu za 110 tisíc

Tábor – Policisté vyhlásili pátrání po vandalovi, který mezi pondělní sedmou hodinou a úterní devátou hodinou vnikl do parkovacího stání v suterénu domu 3078 v Nerudově ulici v Táboře.

Ilustrační foto

Stomatologická služba na Trutnovsku je na dosah

Trutnovsko - Nejen nemocní pacienti s vysokými horečkami a urgentními potížemi všeho druhu, ale i lidé s bolestmi zubů potřebují často eufemisticky řečeno „vytrhnout trn z paty.“ 

Deník nám fandí

Ukažte klub v Rokycanském deníku

Rokycansko – Počínaje pondělkem bude každé pondělí v Rokycanském deníku vycházet v rámci projektu Deník nám fandí strana s fotografiemi sportovních týmů. Například kompletní družstvo a k tomu momentky ze zápasů!

Ilustrační foto

Blíží se největší příbramský turnaj ve futsale

Příbram – Závěr podzimní fotbalové sezony už je za dveřmi a blíží se zimní halová sezona. Není proto divu, že už se pomalu rozbíhají přípravy na zimní futsalové turnaje. Jeden takový se uskuteční také v Příbrami.

Antonín Hortík se narodil Janě Hortíkové z Dolního Podluží 26. října v 17.03. Měřil 47 cm a vážil 2,59 kg.

FOTO/ANKETA: Právě jsme se narodili!

Děčínsko - I tento týden probíhá anketa Děčínského deníku O nejroztomilejší miminko týdne. Hlasovat můžete do pátku do 12:00 hodin, a to každou půlhodinu. Výsledky se dozvíte vždy v sobotu ráno, kdy na našich webových stránkách naleznete nová miminka i anketu.

Ilustrační foto

Zájemci o účast na besídce se mohou hlásit již nyní

Žďár nad Sázavou – Již od 13. listopadu se mohou hlásit zájemci o účast na tradiční akci Možná přijde Mikuláš, kterou opět organizuje žďárské Rodinné centrum Srdíčko. Přihláška předem je nutná především z toho důvodu, že prostory centra mají jenom omezenou kapacitu a zájem veřejnosti o besídku bývá obvykle velmi velký.

FK Neratovice-Byškovice

Neratovický fotbal hledá nové trenéry mládeže

Neratovice – Větší počet dětí vyžaduje větší počet trenérů. Fotbalový klub Neratovice-Byškovice pořádá do svých řad nábor trenérů, za účelem zkvalitnění výchovy mladých a začínajících hráčů.

Z třicátého ročníku turnaje v malé kopané Kevin cup (zima 2016)

Oblíbený turnaj Kevin cup napíše už jednatřicátý díl

Poděbrady – Podzimní fotbalová sezona se sice přiblížila ke svému konci, ale fotbalisté nemusí zahálet ani potom a mohou si svoji sezonu prodloužit. Výbornou příležitost mají v sobotu 2. prosince, kdy FCS Red Horses Poděbrady pořádá turnaj v minikopané Kevin cup 2017. Ten napíše už své jednatřicáté pokračování. 

Ztracený pejsek je střední velikosti. Na krku má černý obojek.

Hledá se majitel ztraceného psa, křížence

Vlašim - Ztraceného psa zajistila městská policie z Vlašimi u vlašimského letiště. Pohyboval se tam 4. listopadu, několik dní před tím téhož psa viděli svědci mezi Načeradcem a Vlašimí. Podle svědků, ale v té době nešel chytit.  

Ilustrační foto.

Vandal udělal rýhy po celém obvodu karoserie

Větřní - V ulici Šumavské ve Větřní někdo poškrábal karoserii osobního auta. Vandal auto poničil někdy v době od 3. do 5. listopadu poblíž domu 285 v ulici Šumavská.

Pokud poznáte muže na snímcích, volejte policii.

Policie hledá zloděje bot

Lysá nad Labem – Policisté z obvodního oddělení Milovice řeší od 25. října krádež bot, která se stala v čekárně u ordinace lékařky sídlící na adrese Okrsek 87/34.

Policisté zveřejnili podobu neznámého muže zachyceného na kamerových záběrech a žádají veřejnost o pomoc.

Pomohou záběry z kamer k objasnění krádeže?

Čelákovice – Dva měsíce se už policisté z Čelákovic na Praze-východ snaží přijít na to, kdo v místní prodejně okradl 67letou ženu. Ta 9. září hodinu před polednem přišla o peněženku, kterou měla v kabelce odložené na nákupním vozíku. Rázem tak přišla o několik tisíc korun a bankovní kartu – a následně ještě o více než deset tisíc. Tyhle peníze vydal bankomat v Brandýse nad Labem, ve kterém byla již krátce po krádeži zneužita odcizená karta.

Dasty na procházce.

Znáte majitele čivavy?

Lanškroun - Psí útulek hledá majitele křížence čivavy (snímek uvnitř článku), který byl odchycen v České Třebové u Bily.