Kreativ

ŠTÍTEK: tetování

Portrét pachatele, který v Rapotíně úmyslně srazil vozem ženu.

Neznáte ho? V Rapotíně úmyslně srazil ženu

Šumperk - Šumperští kriminalisté se zabývají zvlášť závažným zločinem a to pokusem těžkého ublížení na zdraví. O pomoc při hledání pachatele nyní žádají o pomoc veřejnost i když případ se stal již letos v březnu.

Hledaný Jiří J.

Policisté hledají muže s pavoukem na tváři

Praha - Zvláštní znamení, které lze jen těžko schovat a nedá se ani přehlédnout, má 26letý muž z Prahy-východ, po němž pátrají policisté. Jeho pravou tvář zdobí vytetovaný motiv pavouka. Muže, který má jako bydliště nahlášenou adresu radnice v obci Kunice, se kriminalistům zatím nepodařilo najít, a tak se obrátili na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání.

Vytetovaný penis na noze přinesl Stuartu Valentinovi nemalé problémy.

Nechal si vytetovat na stehno penis, manželka ho vyhodila z domu

Velká Británie – Čtyřiatřicetiletý Angličan Stuart Valentino z Hampshire, otec čtyř dětí, přišel o rodinu poté, co si nechal na stehno vytetovat patnácticentimetrový penis. Manželka jeho nápad neunesla a poté, co se vrátili z dovolené, kde se s ním styděla na veřejnosti koupat, ho vyhodila z domu.

 Ulrichovo náměstí v Hradci Králové ovládli sprejeři.

OBRAZEM: Tetování a hip hop. Sprejeři legálně řádili na náměstí

Hradec králové - Už podeváté se na Ulrichově náměstí v Hradci Králové legálně sešli sprejeři z okolí. Jednodenní preventivní akci pořádanou obecně prospěšnou společností Prosto Pro si ani letos nenechaly ujít desítky lidí. Kromě sprejování byl totiž pro příchozí připraven další doprovodný program.

 Ulrichovo náměstí v Hradci Králové ovládli sprejeři.

OBRAZEM: Tetování a hip hop. Sprejeři legálně řádili na náměstí

Hradec králové - Už podeváté se na Ulrichově náměstí v Hradci Králové legálně sešli sprejeři z okolí. Jednodenní preventivní akci pořádanou obecně prospěšnou společností Prosto Pro si ani letos nenechaly ujít desítky lidí. Kromě sprejování byl totiž pro příchozí připraven další doprovodný program.

Ilustrační foto.

Zdravý život miláčků rodiny něco stojí. Kolik jste ochotni dát?

Pro čtyřnohého kamaráda chce každý majitel jen to nejlepší. Životní podmínky, potravu, veterinární péči. Ale co pojištění? Vyplatí se vůbec? Co pojistka kryje a co ne? Začněme konstatováním, že pojištění psů nebo koček je v současnosti již běžné. Pojďme si zodpovědět vyřčené otázky a trochu lépe se v pojištění zvířat zorientovat.

Boris Rudý.

Boris Rudý by rád napichoval hříšníky na vidle

Ústí nad Labem /ROZHOVOR/ - Se známým ústeckým „čertem" i patriotem o skupování domů v ústeckém ghettu v Předlicích, televizní reality show a o údajných rvačkách se skinheady na tržnici.

Policie pátrá po totožnosti mrtvého.

Pomozte policii zjistit totožnost mrtvého

Ostrava - Policie žádá o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého mrtvého muže, který byl nalezen v pátek 10. srpna v lesním porostu v ulici Rajnochova v Ostravě-Kunčičkách.

Chovatelé v Liběchově uspořádali výstavu.

Liběchovskou sokolovnu zaplnila zvířata

Liběchov – Letošní výstava byla výjimečná tím, že chovatelé vystavili nejen sto dvacet králíků a šestadvacet voliér drůbeže, ale nově také čtyřicet holubů.

Pavol Dutko ve svém salonu.

Pavol Dutko: Někteří borci během tetování klidně i usnou

Příbram - Z kreslení na papír přešel Pavol Dutko až ke kreslení na lidskou kůži. Tetování se stalo jeho vášní, zábavou a zároveň povoláním. Jaký styl tetování je mu nejbližší a stane se, že lidé občas z tetovacího křesla utečou? To Pavol Dutko prozradil v následujícím rozhovoru.

Dvacetiletý Jakub Holec měří asi 185 cm, je štíhlé postavy. Má tmavé vlasy a hnědé oči, přes hrudník a prsa má tetování.

Rodiče pohřešují dvacetiletého syna, od července ho nikdo neviděl

Uherskohradišťsko – Uherskohradišťští policisté prosí širokou veřejnost o pomoc při hledání dvacetiletého mladíka Jakuba Holece, kterého jeho rodiče pohřešují od začátku července, od té doby o něm podle mluvčí hradišťských policistů nikdo nic neví. Mladík pochází ze slovenského Nového Mesta nad Váhom a živil se prací v pražském kasinu, kde byl také naposledy viděn.

Krást na stavbu šel s vlastním kolečkem.

Krást na stavbu šel s vlastním kolečkem

Praha /VIDEO/ – Příslovečnému nošení dříví do lesa se zdánlivě mohlo podobat počínání zloděje řádícího na stavbě ve Vinohradské ulici, po kterém už od počátku července pátrají policisté z pražského Jarova ve spolupráci s kriminalisty. Pachatel mířící krást nářadí si totiž v sobotu 4. července odpoledne přivezl na místo stavební kolečko. Dotyčný ale zjevně věděl, co dělá – kolečko si přistavil na odvoz kořisti.

Fotbalista Jakub Řezníček při online rozhovoru v redakci Brněnského deníku Rovnost.

Posila Řezníček odpovídal online: Chci aspoň 10 gólů, Brno mi doporučil Švanci

Brno – Na takového hráče brněnští fanoušci i fotbalisté dlouho čekali. Před startem nového ročníku nejvyšší české soutěže přivedlo vedení Zbrojovky Brno urostlého útočníka Jakuba Řezníčka. V jeho prvoligových statistikách se objevují údaje 167 utkání a 36 branek.Už v prvním zápase nové sezony ukázal bijec Řezníček svůj přínos, vyhrál nespočet útočných soubojů a pomohl k domácímu vítězství 2:1 nad Baníkem Ostrava.

Identikit podezřelého

Lupič měl na předloktí vytetované plameny

Policie pátrá po lupiči, který v neděli 12. července v Ostravě-Porubě vytrhl nákupní tašku jedenapadesátileté ženě. Stalo se tak 17.35 hodin v Jiřinkově ulici. Násilník získal peněženku s platební kartou a hotovostí, mobilní telefon, klíče od bytu a osobní doklady.

Tlačení auta, převracení těžkých pneumatik nebo přenášení obrovských nádob. I to mohli na vlastní oči vidět návštěvníci areálu Červená zahrada v Boskovicích. Na akci siláků s názvem Boskovický strongman.

OBRAZEM: V Boskovicích závodili silní muži

Boskovice /FOTOGALERIE/ – Parkoviště vedle zimního stadionu v Boskovicích je v neděli odpoledne plné vypracovaných mužských těl. Většina z nich má tetování a v obličeji drsný výraz. Desítky diváků obdivují jejich sílu, kterou svalnatí muži nabyli díky tvrdé dřině v posilovně. Již potřetí se tam koná akce s názvem Boskovický strongman.

V Želechovicích nad Dřevnicí se od pátku 17. do neděle 19. července 2015 konala Buell Party Morava 2015. Sjelo se na ni asi třicet účastníků.

Na sraz buellů do Želechovic dorazili motorkáři až z Německa

Želechovice nad Dřevnicí – „Je to srdcová záležitost," shodují se příznivci motorek teď už několik let zrušené značky Buell. Jednou za rok se v Česku sjíždějí na svou tradiční party, přičemž letos se domluvili uspořádat ji na Moravě. Coby místo pro Buell Party Morava 2015 zvolili ranč u Želechovic nad Dřevnicí. Sjelo se tam na třicet motorek.

Vodní svět v podobě unikátního venkovního komplexu si mohly ve zkušebním provozu vyzkoušet tisíce dětí.

Zábavní park Mirakulum v Milovicích chystá slavnostní otevření Vodního světa

Milovice - Zlatým hřebem letošní sezony v milovickém zábavním parku Mirakulum v Milovicích na Nymbursku je zprovoznění nové, všemi očekávané atrakce - Vodního světa. Na jeho realizaci se pracovalo přes dva roky. Voda v této neobyčejné atrakci je poháněna a rozváděna technologiemi vyrobenými přímo na míru Mirakulu. Oáza už funguje ve zkušebním provozu a s nadšením si ji stihly užít tisíce dětí.

Petr Hynek z bystřické místní části Rychlov se už řadu let věnuje tetování.

Těhotenství dokáže tetování zlikvidovat

Rychlov – Práce a zábava v jednom. Tím je pro čtyřicetiletého Petra Hynka z Rychlova, což je místní část Bystřice pod Hostýnem, tetování. Věnuje se mu už řadu let a jak sám říká, dal se na něj tehdy v podstatě ze zdravotních důvodů. Sedmnáct let pracoval coby dělník v továrně. „Dělal jsem na fréze. Časem mi už ale začaly odcházet ruce, začínal jsem mít zdravotní problémy," vzpomíná pro Deník Petr Hynek.

Barvami proměňuje tváře dětí i dospělých

Barvami proměňuje tváře dětí i dospělých

Záhorovice – Až vás náhoda či jiná okolnost zavedou na dětský karneval, pouť, hody, party nebo jinou společenskou událost nejen v obcích a městech Slovácka, Valašska, do Brna, Prahy, Ostravy, případně na Slovensko, může se vám stát, že u stolečku s barvičkami a štětečky uvidíte sedět ženu, která maluje obrázek na dětský obličejíček.

Návštěva kasáren Hradní stráže a ceremoniál v Den ozbrojených sil.

Hradní stráž: dřina v parádní uniformě

Praha /FOTOGALERIE, ROZHOVOR/ - V rámci Dne ozbrojených sil proběhla na Pražském hradě přehlídková vystoupení jednotek Hradní stráže (HS). Deník měl jako jediný možnost podívat se do zákulisí nejen této akce, ale i fungování specializované vojenské jednotky určené zákonem k ostraze a obraně sídel prezidenta republiky.

Zvířata mohou chytit v zahraničí mnoho chorob, varuje Komora veterinárních lékařů ČR. Častá je například leishmanióza, kterou přenášejí savé mouchy a komáři, ale také srdeční dirofilarióza, neboli srdeční červivost psů.

Veterináři: Červy v srdci si může přivézt pes i z Chorvatska

Praha – Zvířata mohou chytit v zahraničí mnoho chorob, varuje Komora veterinárních lékařů ČR. Častá je například leishmanióza, kterou přenášejí savé mouchy a komáři, ale také srdeční dirofilarióza, neboli srdeční červivost psů. Tu způsobují vlasovité hlístice, které do těla zanesou komáři, řekla viceprezidentka komory Radka Vaňousová.

Ilustrační foto

Zbídačená fena v ulicích Břeclavi. Strážníci podezřívají majitele z týrání

Břeclav – Další podezření na týrání psa prověřují městští policisté v Břeclavi. V ulicích okresního města odchytili fenu, jejíž zdravotní stav zaskočil i vedoucí útulku. Pokud se viníkovi podaří týrání prokázat, může za mřížemi strávit až dva roky. V Břeclavi se podobných případů stane několik do roka. Ten z března, kdy dobrman skončil s proraženou hlavou, policie odložila.

Motorkářské odpoledne v Centru 83 v Mladé Boleslavi

Drsní motorkáři propůjčili silné stroje nadšeným klientům z Centra 83

Mladá Boleslav /FOTOGALERIE/ - Dunění motorů a rachot provázel příjezd čtyřiceti motorkářů na zahradu Centra 83 v Mladé Boleslavi. Nešlo o nepovolený sjezd motorkářů, naopak o plánové zábavné odpoledne pro klienty, jehož hlavní úlohu v něm hráli právě členové středočeské sekce motorkářského klubu Southern Cruisers Riding Club.

Motorkářské odpoledne v Centru 83 v Mladé Boleslavi

Drsní motorkáři propůjčili své silné stroje nadšeným klientům z Centra 83

Mladá Boleslav - Dunění motorů a rachot provázel příjezd čtyřiceti motorkářů na zahradu Centra 83 v Mladé Boleslavi. Nešlo o nepovolený sjezd motorkářů, naopak o plánové zábavné odpoledne pro klienty, jehož hlavní úlohu v něm hráli právě členové středočeské sekce motorkářského klubu Southern Cruisers Riding Club.

Stanislav Jedlička.

Pomozte policii v pátrání po muži z Orlové

Pohřešovaný muž odešel z domova v sobotu 13. června vdobě před 9. ranní hodinou. Ještě ten den ho kontaktovala hlídka orlovské městské policie, ale domů se nevrátil ani od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu.

Streetball a dětský den byl již po patnácté

Den pro děti i Streetball Cup se uskutečnily dešti navzdory

Kolín – Již po patnácté se  uskutečnil na ploše před kolínským Vodním světem turnaj v basketbalu nazvaný Streetball Cup Kolín a paralelně s ním především v prostorách přilehlého dopravního hřiště Den pro děti 2015, obojí konané navzdory chladnému a deštivému počasí.

Jana Veselá se pere s tureckou přesilou.

Co to mají pod dresem? České basketbalistky propadly kouzlu tetování

Debrecín - Že jsou české basketbalistky bojovnice, to dokazují četné modřiny po bitvách s protihráčkami. Bolesti se však hráčky často nebojí ani mimo palubovku a řada z nich si nechává zkrášlovat těla tetováním. Pro některé to má hlubší osobní význam, pro jiné jde hlavně o estetickou stránku a pro další důkaz přátelství.

Jan Kramer, pacient na útěku

Z psychiatrické léčebny utekl nebezpečný deviant

Kosmonosy - Policisté pátrají po dvacetiletém mladíkovi Janu Kramerovi, který ve čtvrtek utekl z Psychiatrické nemocnice v Kosmonosích na Mladoboleslavsku. Pozor, je nebezpečný. "Dle sdělení nemocnice se jedná o pacienta, který má uloženou ochrannou ústavní sexuologickou léčbu a může být svému okolí nebezpečný," sdělil mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.

Ilustrační foto.

Cestujete se psem do zahraničí? Očkování je základ!

Vzít, či nevzít svého čtyřnohého kamaráda k moři? Pokud se rozhodnete pro první variantu, připravte se na to opravdu včas. Vy máte zabaleno za deset minut, ale víte, co všechno je potřeba zařídit svému psovi? Jaká očkování musí mít před vstupem do Itálie a stačí mu obyčejné tetování jako identifikace?

Ilustrační foto

Čipování psů v Prostějově po pěti letech. Nejednotný registr i vrácení nalezenci

Prostějov – Čipování a tetování psů majitelů žijících na území Prostějova je povinné od roku 2009. Od té doby systém pomáhá například městské policii, která díky němu dokáže vyhledat páníčky zatoulaných psů. Příkladem může být konec května. Strážníci tehdy na sídlišti našli zatoulaného psa čau čau. „Pes měl čip. Tímto bylo snazší uvědomit jeho chovatele, aby si mohl co nejdříve svého čtyřnohého kamaráda vyzvednout," sdělila mluvčí městské policie Jana Adámková.