Kreativ

ŠTÍTEK: Michal Trávníček

Vratislav Bílek se synkem a manželkou Eliškou.

Z porodu hned na zápas. TOP fanda Kozel viděl na vlastní oči 1 225 zápasů Vervy

Když na něj z legrace během rozhovoru vypálíte, že po porodu synka při návštěvě manželky Elišky v nemocnici musel stihnout další dva zápasy, tak se Vratislav Bílek zamyslí a řekne: „Jo, druhý den do Plzně a v neděli doma Vítkovice a v úterý doma Mladá Boleslav. Takže kecám, stihl jsem ještě tři zápasy po porodu,“ směje se Vratislav Bílek, jinak skalní fanda hokejového Litvínova, obrovský srdcař, statistik a borec, co s hokejovou Vervou procestoval hezkých pár tisíc kilometrů.

Vladimír Macholda starší, Ondřej Weissmann, Miloš Tarant, Miroslav Rykl, Ivo Prorok

Poznáte oceněné litvínovské legendy? Ze 48 osobností jich dorazilo 33

Páteční defilé litvínovských hokejových legend, které za nejpopulárnější severočeský klub odehrály 10 a více sezon, fanouškům představilo 33 osobností žhavé součanosti, dávné minulosti i hokejového pravěku. Poznali jste všechny tváře? Podívejte se do galerie, u jednotlivých hráčů jsou popisky. 

Zlaté dny litvínovské hokejové historie - duben 2015 a historický titul.

Hübl, Trávníček nebo Lukeš půjdou s fanoušky na pivo. Zazní historky

Byli u historického titulu Litvínova, byli nepostradatelnými oporami týmu. Na pivo s fanoušky přijdou hokejové legendy. Pod Krušnými horami bude mít veřejnost jedinečnou možnost popovídat si u piva s dlouholetým kapitánem Michalem Trávníčkem a rekordmanem Viktorem Hüblem. Chybět nebudou ani František Lukeš, Zdeněk Orct nebo Jan Klobouček. Za fotbalisty se přidá bývalá hvězda FK Teplice Jan Rezek.

V týmu hokejových veteránů by se měl objevit i Radek Duda.

Vrcholem oslav 30. let ve druhé lize bude hokejová exhibice

Hokejový svátek se blíží. V rámci oslav třicátého výročí postupu HC Děčín do II. ligy se pátek 10. listopadu odehraje exhibiční utkání mezi Děčínem a českou veteránskou reprezentací. Samotný zápas začne na děčínském zimním stadionu v 18 hodin a nabídne i několik dalších speciálních momentů. 

KRAJSKÉ DERBY rozhodl slávista Adam Novotný (v červeném).

Nováček dýchá na záda favoritům. Derby rozčísl střelec rozhodujících gólů

Předchozí venkovní vítězství 3:1 v Čáslavi dokázali fotbalisté hradecké Slavie potvrdit v domácí bitvě s regionálním rivalem z Trutnova. Výhru 1:0 zařídil čtvrt hodiny před koncem Adam Novotný, který v této sezoně rozhodl v závěru již několikátý duel. Sešívaní si tak v divizi C upevnili čtvrtou pozici a s mírným odstupem pronásledují silnou trojku Ústí nad Orlicí, Benátky nad Jizerou a Velké Hamry.

Michal Trávníček (vpravo) byl pro fotbalisty Trutnova v této sezoně velkou posilou a svými výkony dopomohl ke konečnému čtvrtému místu v divizní tabulce.

ČFL by diviznímu Trutnovu slušela. Postupové ambice nejsou sci-fi, ale fakta

Hrával za FC Hradec Králové, kde měl našlápnuto možná i do nejvyšší domácí soutěže. A kdo ví, možná by se Michal Trávníček v těchto dnech připravoval na svůj premiérový start na novém stadionu. Leč fotbalové sny zhatilo těžké zranění, po němž dnes pětadvacetiletý hráč před časem ukončil profesionální kariéru. Letos hrál divizi za Trutnov a restart se mu povedl na výbornou. „Když vidím stavbu, tak mě to fakt mrzí, protože už od malička to byl můj sen, zahrát si jednou na nově postaveném stadionu,“ prozradil mimo jiné v rozhovoru pro Krkonošský deník.

Trutnovští fotbalisté budou mít po letošní sezoně rozhodně co slavit. Ve Fortuna Divizi C končí na skvělém čtvrtém místě.

Sezonu plnou rekordů vyšperkovali Trutnovští premiérovou výhrou nad Benátkami

Fotbalisty Trutnova zavedl los závěrečného 30. kola Fortuna Divize C na půdu silných Benátek nad Jizerou, tedy týmu, který měl už před zápasem jistotu, že v tabulce skončí na třetí příčce. To Východočeši živili naději na konečné čtvrté místo, jímž by o jednu pozici překonali nejlepší umístění v tomto tisíciletí. Ke všemu měli možnost navýšit také bodové maximum, které v sezoně 2014/2015 činilo 50 bodů.

Josef Zezula právě svou sedmou trefou v sezoně otevřel skóre zápasu mezi Trutnovem a Dobrovicí. Domácí nakonec vyhráli 3:0.

Tříbodový dárek pro trenéra. Trutnov přejel Dobrovici a pokukuje po třetí příčce

Trutnovský lodivod Vladimír Marks prožil vydařenou sobotu. Slavil totiž 38. narozeniny, ke kterým mu jeho svěřenci přichystali možná ten nejlepší dárek. Třemi góly přehráli soupeře ze středu tabulky a jedenáctou výhrou v sezoně se přiblížili medailovým pozicím. Dobrovici přitom Trutnov na domácím hřišti porazil po čtyřech předchozích nezdarech vůbec poprvé v divizní historii.

Jakub Slavík se stal doslova katem soupeře z Brandýsa nad Labem. Za stavu 2:2 Středočechům vsítil dvě branky a stal se Kanonýrem víkendu.

Dvacet branek pro Slavíka slušnou výzvou. V Trutnově kanonýrovi nic nechybí

Trutnovští fotbalisté si v sobotu poradili se soupeřem z Brandýsa nad Labem, když po poločasovém výsledku 0:2 otočili průběh na konečných 4:2. Domácí útočník Jakub Slavík hosty dorazil dvěma góly a v rozhovoru pro Krkonošský deník prozradil, kdo mu trefy připravil a jak branku na 3:2 okomentoval brankář Středočechů. O den později třiadvacetiletý forvard vyrazil fandit kamarádovi a nedávno ještě spoluhráči Marku Rajnochovi.

Michal Trávníček, kapitán děčínských hokejistů.

Střídavé starty? Velký problém, chtělo by to změnu, má jasno Trávníček

Hokejisté Děčína hrají stále o naději. O naději na předkolo play-off. Po základní části druhé ligy spadli do spodní nadstavbové skupiny, kde dohánějí manko na první dva týmy, které získají vstupenku na pokračování soutěže. Z jedenácti zápasů vyhráli v této fázi soutěže devětkrát, klíčové duely proti Písku a Benátkám na ně ještě čekají.

Vyrovnaný zápas v Chomutově rozhodlo až prodloužení.

Kamarádi a legendy hráli proti sobě! Radovali se Hübl a Lukeš

Třískly o sebe týmy, které ve svém středu mají borce, jimž fanoušci ještě nedávno tleskali v hokejové extralize. Veteráni teď rozdávají radost ve druhé hokejové lize a vidět byli také při derby Chomutova s Děčínem, kdy za Piráty asistovali u výhry 3:2 po prodloužení Viktor Hübl a František Lukeš a za Děčín se gólově prosadil pořád s chutí hrající Michal Trávníček. Představení sledovalo v chomutovské ROCKNET aréně parádních 1 942 diváků!

Rozlučka hokejových dvojčat Hübla a Lukeše v Litvínově

Pojďte s námi do kabiny litvínovských šampiónů! Vezmeme vás za hokejové kulisy

/FOTOGALERIE, VIDEA/ Mistr světa vedle olympijského vítěze či držitele Stanley Cupu, opodál slavný herec a ve druhé kabině extraligoví mistři a další klubové legendy. Za pár minut všichni vyjedou na led, nálada je výborná. Tak to vypadalo v sobotu v Litvínově, kde se s bohatou kariérou loučily dlouholeté opory Viktor Hübl a František Lukeš. Pojďte se podívat, jak to na zaplněném Zimním stadionu Ivana Hlinky vypadalo! 

Děčínští hokejisté se už chystají na novou sezonu na ledě.

Medvědi už makají na ledě! Trávníček se připojí později

Děčínští hokejisté se od pondělí potí na ledě! Pod vedením trenérů Tomáše Mareše a Michala Oliveriuse vyjelo na kluziště celkem 27 hráčů a 3 brankáři. Ze zdravotních důvodů chyběl na prvním tréninku Michal Trávníček, který se k týmu připojí později. S děčínským A mužstvem se připravuje i Karel Kubát, někdejší obránce extraligového Litvínova nebo pražské Sparty, který přidá další sezónu v Rumunsku.

Viktor Hübl, Pavel Francouz a František Lukeš v mistrovské sezoně 2014/2015

Litvínov zažije hokejovou slávu. Lukeš s Hüblem se rozloučí, dorazí i Francouz

Velká hokejová událost se chystá na sobotu 6. srpna. Na litvínovském Zimním stadionu Ivana Hlinky se budou s žlutočerným dresem loučit hokejová dvojčata a klubové legendy František Lukeš a Viktor Hübl, kteří byli ústředními postavami chemiků při jejich spanilé jízdě za mistrovským titulem v roce 2015. Fanoušci uvidí řadu známých tváří, chybět nebude ani Pavel Francouz, další strůjce slavného triumfu.

Viktor Hübl, Pavel Francouz a František Lukeš v mistrovské sezoně 2014/2015

Litvínov zažije hokejovou slávu. Klubové legendy se rozloučí, dorazí i Francouz

Velká hokejová událost se chystá na sobotu 6. srpna. Na litvínovském Zimním stadionu Ivana Hlinky se budou s žlutočerným dresem loučit hokejová dvojčata a klubové legendy František Lukeš a Viktor Hübl, kteří byli ústředními postavami chemiků při jejich spanilé jízdě za mistrovským titulem v roce 2015. Fanoušci uvidí řadu známých tváří, chybět nebude ani Pavel Francouz, další strůjce slavného triumfu.

David Tůma.

Skvěle! Děčín hlásí další posilu s extraligovou minulostí

Slíbili zkvalitnění kádru, nyní přichází do děčínského hokejového klubu další zajímavé jméno. Medvědi ve svých řadách už přivítali zkušeného Michala Trávníčka, nyní klub oznámil angažování Davida Tůmy, dalšího děčínského odchovance.

Jan Havlíček.

Sestup Slovanu? Pro hokej špatná zpráva. Trávníčka zkusíme oslovit

Vypadá to, že druhá hokejová liga, konkrétně skupina Západ, bude nabitá týmy ze severu Čech. Bílina sice spadla do krajského přeboru, ovšem z druhé ligy sestoupilo Ústí nad Labem. Pokud z krajské ligy postoupí Chomutov, bude mít západní skupina silnou pětici ze severu. Ve druhé lize totiž působí Most, Jablonec a také Děčín.

Představení nových dresů HC Slovan Ústí. Uprostřed Michal Trávníček

Kapitán Slovanu Trávníček: Ještě nevím, jestli u hokeje po kariéře zůstanu

/ROZHOVOR/ Je legendou Litvínova, s nímž jako kapitán před šesti roky získal mistrovský titul. Loni byl Michal Trávníček ze severočeské bašty odejit, s hokejem ale neskončil, zamířil do Ústí nad Labem. Slovanu pomohl nejen nečekaně vysokým bodovým ziskem, ale i tím, jak se mu podařilo naladit kabinu. I v nastávající sezoně, která pro Ústí podle mnohých bude nesmírně těžká, se bude spoléhat na jeho zkušenosti. A dál? „Ještě nevím, jdu sezonu po sezoně. V tomhle věku můžete skončit kdykoliv," tvrdí 41letý rodák z Děčína.