Kreativ

ŠTÍTEK: Michal Trávníček

V posledním zápase play out hrál Litvínov proti Chomutovu.

Litvínov nasadil na Piráty nejmladšího kapitána v historii

Litvínov /FOTOGALERIE/ – Juniorský hokej sledovaly tři tisícovky diváků v posledním zápase play out mezi domácím Litvínovem a hosty z Chomutova. Piráti dohrávají sezonu s hodně mladým kádrem, protože zkušený tým postihly střevní potíže spojené se salmonelou. Před baráží Chomutov v Litvínově prohrál 2:4.

Litvínov v předposlední kole základní části hostil Plzeň.

Litvínov je pořád ve hře o play off. Doma zametl s Plzní

Litvínov /FOTOGALERIE/ - Litvínovští hokejisté mohou stále snít svůj sen o předkole play off. V předposledním zápase základní části doma zametli 5:1 se silnou Plzní. Zároveň Vervě zahrály do karet výsledky Sparty a Zlína, kdy Pražané rupli 3:7 v Brně a Zlín v Olomouci 1:3. Vše se tak rozhodne v posledním kole.

Nejúspěšnějším sportovcem Mostecka za rok 2018 je házenkářka Dominika Müllnerová.

Narvané divadlo tleskalo Dominice Müllnerové. Stala se NEJ sportovcem roku 2018

Most /FOTOGALERIE/ – K šesti českým titulům a dalším trofejím přidá teď mostecká házenkářka Dominika Müllnerová i titul Nejúspěšnější sportovec Mostecka za rok 2018. Na pomyslném trůnu vystřídá svou bývalou spoluhráčku Markétu Jeřábkovou, která anketu Mosteckého deníku ovládla v loňském roce.

Jaroslav Janus těsně před zápasem s Třincem. To ještě netušil, že se bude muset hodně otáčet a po čtyřech gólech odjede na střídačku.

Kritický kouč Vervy Razým: Poprvé v životě se stydím, co jsme předvedli

Litvínov - Hodně ostrá třinecká ocel se zařízla do litvínovského ledu. Hosté udrželi s Vervou plusovou bilanci, když zvítězili i v letošním čtvrtém vzájemném zápase. Stačilo jim deset minut od startovního buly a pohodlně vedli 3:0. Góly domácím nasypali za tři minuty. Trenér Krušnohorců byl po zápase rudý vzteky.

Hokejová extraliga: Mountfield HK - HC Verva Litvínov.

Januse zlomili za sedm minut

Hradec Králové /FOTO/ - Hokejová extraliga: Hradec potvrdil, že je doma velmi silný, porazil také Litvínov.

Litvínovský kapitán Michal Trávníček.

„Nejsem na tuhle statistiku zvyklý,“ chechtá se Trávníček svým trefám

Litvínov /ROZHOVOR/ – Litvínovský kapitán a útočník Michal Trávníček je především neunavný dříč a srdcař. Když k tomu přidá góly, tak je sám překvapený. Trefil se v posledních třech zápasech za sebou, na kontě má šest gólů a je pátým mužem klubové produktivity. „Abych pravdu řekl, tak vůbec tuhle statistiku nesleduji,“ chechtal se před novináři v narážce na to, že nepatří mezi vyhlášené snajpry jako například jeho spoluhráči Hübl s Lukešem.

Kanadský gólman Justin Peters v brance Pirátů (bílé dresy) dělal litvínovským hráčům starosti, když dlouho držel čisté konto.

Piráti Chomutov doma podlehli Vervě Litvínov až v prodloužení

Chomutov - Verva si z Chomutova odvezla dva body za výhru v prodloužení. Byl to boj. První třetina moc pohledný hokej nepřinesla. Poněkud aktivnější byl Verva, ale hodně jí k tomu pomohli domácí, když třikrát zahřívali trestnou lavici. Žádný gól však nepadl. Druhá tetina proběhla obdobně jako první a tak se dál čekalo na první gól. Toho se diváci dočkali hned v úvodu třetí části, jenže Verva za čtyři minuty srovnala. Víc gólů ale nepadlo a přišlo na řadu prodloužení. V něm byl úspěšnější Litvínov a získal i druhý bod.

Druhé letošní derby mezi Chomutovem a Litvínovem.

Derby rozhodl Mikúš. Litvínov veze z Chomutova dva body

Chomutov /FOTOGALERIE/ - Podruhé v sezoně na sebe v severočeském derby narazili hokejisté Litvínova a Chomutova. V první zářijové bitvě doma slavila Verva jasně 4:1, druhé měření sil už tak jasný průběh nemělo.

Litvínov hrál televizní duel na ledě Zlína.

Kubiš s Fořtem rozebrali Litvínov. Berani přehráli Vervu 5:2

Zlín – Tohle byl zápas dvou mužů. Bohužel pro hokejový Litvínov měli oba zlínský dres. V úterním kole Krušnohorci padli na ledě Zlína 2:5. Forvard Beranů Pavel Kubiš nastřílel hattrick, Tomáš Fořt zase zaznamenal čtyři asistence. Tahle dvojka měla zkrátka kolty nabité ostrými.

Duel Fortuna národní ligy mezi MFK Chrudim (v červenočerném) a FC Hradec Králové (v bílém) na sta

Zdecimovaný Hradec vyzve Třinec

Hradec Králové - Fotbalisté Hradce Králové jdou do nedělního (16) střetu s Třincem pomlácení. Zaprvé prohrou v Chrudimi, zadruhé s nedobrým zdravotním stavem.

Litvínov poprvé v nové sezoně prohrál.

Bodová jízda skončila! Litvínov po sedmi zápasech padl s Třincem

Litvínov /FOTOGALERIE/ - Litvínovští hokejisté našli přemožitele. Poprvé v nové sezoně parta trenéra Milana Razýma kapitulovala, když doma podlehla 0:2 týmu Třince. Oceláři přijeli do Litvínova jako předposlední tým tabulky, ale tvrdou a obětavou hrou si zajistili vítězství.

Ilustrační fotografie.

Úkol pro boj s malou Spartou: Odevzdej Hradci 100 procent

Hradec Králové - Sparta, nyní sice churavá, ale pořád ta největší, si z ní udělala druholigovou farmu. Místo, kde mají dorůstat naděje pražského gigantu. Druhá liga je pro to ideální soutěž. Díky podpoře z Letné může hrát Vlašim fotbalovou FORTUNA:NÁRODNÍ LIGU. V jejím 7. kole se v neděli od 15 hodin ukáže v Hradci.

Start Mlékojedy - Botafogo Mělník (4:0); 21. kolo III. třídy; 10. května 2015

Posílené Mlékojedy odehrají první domácí zápas u sousedů

Mlékojedy – Pažit fotbalistů Startu Mlékojedy dlouhodobě patřil mezi ty kvalitnější na okrese, aby tomu tak bylo i nadále, rozhodli se v klubu zřídit novou závlahu. Právě kvůli jejímu vybudování odehraje tým svůj první domácí zápas po sestupu do čtvrté třídy v Lobkovicích. Úžice tam nastoupí v neděli od 10.30 hodin.

Focení fotbalistů FC Hradec Králové.

18, 20, 20. Jak Plašil vidí „svoje děti“ v obraně

Hradec Králové - Dostal za úkol uklidňovat, povzbudit, usměrňovat. Ale také vytknout chybu, pomoci, aby se příště neopakovala. Marek Plašil šéfoval v prvním zápase FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY supermladé obraně. Hradecký trenér Zdenko Frťala do ní postavil tři zelenáče.

Focení fotbalistů FC Hradec Králové.

Kluci z plakátu. I Votroci se zvěčnili

Hradec Králové /FOTO/ - Tři dny po startu FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY se fotbalisté Hradce Králové ve středu dodatečně fotili na týmový plakát. Počasí přálo, tak už se stačilo jen poskládat na lavičky, nasadit úsměv… a fotka byla na světě.

Trénink fotbalistů FC Hradec Králové.

Dva dědci, tři bažanti. A jde to

Hradec Králové - Berte to s nadsázkou, ale mateřská školka prostě potřebuje dohled. Tak to je. Fotbalový Hradec to poznal hned v prvním kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Na hřišti vždy kousavého Táborska vyhrál 1:0, byť jeho obranná formace nastoupila v tak trochu riskantním složení.

Michal Trávníček.

Trávníček a Hunkes pokračují v hokejovém Litvínově

Litvínov - Kapitán Michal Trávníček dál povede hokejový Litvínov. Vedle něj bude působit i šikovný obránce Jiří Hunkes. Oba se s klubem dohodli na nových kontraktech. Litvínov uzavřel smlouvu s útočníkem Michalem Trávníčkem (1 rok) a Jiřím Hunkesem (2 roky + 1 rok opce).

Kapitán Michal Trávníček s malou dcerkou v ruce děkuje fanouškům po záchraně extraligy.

Baráž? Přinesla mi nejsilnější hokejový moment, říká kapitán Trávníček

Litvínov /ROZHOVOR/ – Byla na něm vidět obrovská úleva. Kapitán Litvínova Michal Trávníček po posledním barážovém zápase s Kladnem, který Verva vyhrála 5:2 a slavila záchranu extraligy, mluvil o tom, že by si nedokázal představit sestup. „To bych jako kapitán selhal,“ uvědomoval si Trávníček kritický moment, který byl pro Litvínov letos neskutečně blízko. Verva ale stále drží extraligovou příslušnost.

V posledním zápase dostali možnost mladíci Kladna. Tady s litvínovským Lukešem bojuje Štěpán Bláha.

Litvínov slaví záchranu! Rytíři z Kladna na Vervu nestačili

Litvínov - V posledním barážovém utkání přivítala litvínovská Verva kladenské Rytíře. Hostům již o nic nešlo a motivaci do utkání hledali pouze těžko. Oproti tomu domácí Litvínov pro udržení v extralize potřeboval tříbodové vítězství. Po většinu utkání byl tak rozdíl v nasazení obou týmů propastný.

Litvínov prohrál v Třinci.

Mocný finiš nestačil. Litvínov prohrál potřinácté v řadě

Třinec – Třetí hostil posledního. Třinečtí Oceláři doma přivítali trápící se Litvínov a šňůru jeho proher vítězstvím 4:3 natáhli už na hrůzostrašných třináct v řadě. Litvínovští trenéři určili jako elitní útok trojku Marek Růžička – Mikúš – Hanzl, ale ani tato změna úspěch nepřinesla. I když v Třinci se servírovalo v závěru drama.

Předposlední Litvínov doma hostil poslední Jihlavu.

Pád na dno! Litvínov nestačil na Duklu i se třemi posilami...

Litvínov – Může to být ještě horší? Bohužel, může… Hokejisté Litvínova nedokázali doma porazit ani Jihlavu a po deváté porážce v řadě klesli až na úplné dno. Víru v odvrácení baráže už ztrácejí fanoušci. Na litvínovskou bídu se přišlo podívat jen 2 847 diváků.

Zimní fotbalová Tipsport liga: FC Vysočina Jihlava - FC Hradec Králové 2:2.

Votroci otestují sílu Liberce. Ale juniorky

Hradec Králové - Po úvodní remíze s Jihlavou je tu další test. Fotbalisté Hradce Králové se v sobotu v Horních Počernicích v rámci zimní Tisport ligy poměří s Libercem. Jenže podle všeho nebude soupeřem týmu kouče Karla Havlíčka první mužstvo Slovanu.

Litvínov versus Pardubice.

Tichý budíček Vervu neprobral. Dynamo slavilo 2:1

Litvínov – Prvních deset minut zápasu Litvínova s Pardubicemi to na litvínovském zimáku vypadalo jako v divadelní hře – aktéři hráli, publikum bylo ticho. Litvínovští fanoušci chtěli svým nefandícím protestem vyjádřit nespokojenost s výkony A týmu. Zlepšení nepřišlo. Pardubické Dynamo vyhrálo pod Krušnými horami 2:1.

Norský obránce Vervy Sörvik v pěstní potyčce s libereckým Jelínkem.

Tohle derby bavilo: Pěsti, krev a Baránkův parádní hit

Litvínov – Tohle derby mělo říz! Pěsti, krev, drsné hity. Co víc si může hokejový fanoušek na začátku sezony přát. A navíc – tři body doma. Litvínovští hokejisté v domácí premiéře nové sezony přehráli 2:0 Tygry z Liberce.

Jedinou branku Litvínov dal v Hradci Martin Hanzl (vpravo). Přihrál mu na ní Jakub Černý (uprostřed).

'Netrefil bych ani fotbalovou branku,' hlesl Martin Hanzl po prohře

Litvínov, Hradec Králové - Hokejisté Litvínova měli poprvé ve čtvrtfinálové sérii proti Hradci Králové více střel, přesto s Východočechy potřetí za sebou prohráli (1:2). Brankáře Mountfieldu Patrika Rybára dokázali překonat jen jednou. Při sérii proher skórovali jen dvakrát, i proto jsou krok od vyřazení a konce sezony.

41. kolo Zlín - Litvínov

Litvínovská kletba trvá. Ve Zlíně nevyhrál už sedm let

Zlín – Sedla na ně kletba a sedm let nedokázali vyhrát na ledě Zimního stadionu Luďka Čajky. Hokejisté PSG Zlín doma porazili Litvínov i po čtrnácté za sebou, dnes tentokrát 3:1. V tabulce poskočili už na deváté místo s náskokem tří bodů na jedenáctou Mladou Boleslav.

Litvínov (ve žlutém Robin Hanzl) prohrál ve Zlíně.

Litvínov ztratil zápas ve Zlíně v posledních minutách, prohrál 1:3

Zlín - Litvínov se vydal do Zlína, odkud se body často nevozí a nepovedlo se mu to ani tentokrát. Prohrál 1:3… Dál tak trvá nepříznivá litvínovská série na zlínském ledě, která tak už čítá čtrnáct prohraných zápasů v řadě. Litvínov nevyhrál ve Zlíně už sedm let. Naposledy přesně na den 22. ledna 2010.

Kapitán Vervy Michal Trávníček po zápase s Plzní a děkovačce s fanoušky.

Hlavní úkol? Neuspokojit se, burcuje kapitán Litvínova Trávníček

Litvínov /ROZHOVOR/ - Doma drží skvostnou sérii jedenácti výher v řadě. Pravda, naposledy to nebylo úplně ono, sházela lehkost, zápas se změnil v boj. Doma je ale Verva zatím prostě neporazitelná. "Užíváme si to. Na tabulku nekoukám, ale jedno je jisté – hlavní úkol bude se neuspokojit," říká zkušený kapitán žlutočerného komanda Michal Trávníček. Naposledy jeho družina přetlačila 2:0 mužstvo Plzně.

Kapitán Vervy Michal Trávníček po zápase s Plzní a děkovačce s fanoušky.

Hlavní úkol? Neuspokojit se, burcuje kapitán Litvínova Trávníček

Litvínov – Doma drží skvostnou sérii jedenácti výher v řadě. Pravda, naposledy to nebylo úplně ono, sházela lehkost, zápas se změnil v boj. Doma je ale Verva zatím prostě neporazitelná. "Užíváme si to. Na tabulku nekoukám, ale jedno je jisté – hlavní úkol bude se neuspokojit," říká zkušený kapitán žlutočerného komanda Michal Trávníček. Naposledy jeho družina přetlačila 2:0 mužstvo Plzně.

Litvínovský gólman Jaroslav Janus zlikvidoval všechny šance Plzně.

Slovenská zeď. Brankář Jaroslav Janus vymazal Indiány

Litvínov – Do Litvínova dorazila Plzeň, která na hraně předkola play off honí každý bod. Na Krušnohorcích si ale Indiáni vylámali zuby. Přesněji řečeno na Janusovi. Gólman Vervy začaroval svou svatyni a po výhře 2:0 si připsal už čtvrtou nulu v sezoně.

Michal Trávníček z Litvínova (vlevo) a Richard Diviš z Jihlavy.

Deset procent z platu dolů. Trávníček pyká za nafilmovaný pád

Praha /VIDEO/ - Hokejový útočník Michal Trávníček z Litvínova dostal od disciplinární komise extraligy pokutu za nafilmovaný pád. Kapitán Severočechů přijde za prohřešek v úterní předehrávce 32. kola soutěže o deset procent platu. Informoval o tom tiskový mluvčí Českého svazu ledního hokeje Zdeněk Zikmund.

Litvínov doma hostil liberecké Tygry.

Litvínovská mašina nejde zastavit. Máme natrénováno, tvrdí hráči

Litvínov - Na téhle vlně se skvěle surfuje. Vítězná vlna litvínovských hokejistů čítá už šest výher v řadě. A Krušnohorci se ne a ne pustit prkna. Naposledy doma přetlačili ve vyrovnaném zápase pardubické Dynamo, kdy rozhodla branka Jakuba Černého. Verva v tabulce poskočila na třetí místo. Jaký rozdíl proti minulému ročníku…