Kreativ

ŠTÍTEK: Michal Trávníček

Litvínovský Kamil Piroš v zápase s Hradcem.

Verva překonala rekord. Ani jsem to nevěděl, smál se kapitán Trávníček

Litvínov – Parádní sezona navíc korunovaná rekordem. Litvínovští hokejisté se udržují v příjemných vodách pro blížící se play off a přepisují klubovou historii. Po poslední výhře nad Hradcem Králové 5:2 stanovili nové bodové maximum získané v základní části (při tříbodovém systému). Dosud to bylo 86 bodů, Verva už jich má 87.

Tomáš Frolo z Litvínova (vlevo) a Rostislav Olesz z Vítkovic.

Další vítězství! Francouz zabetonoval branku a Vítkovice dostaly "bůra"

Ostrava - Litvínovští hokejisté jsou opět na vítězné vlně. Po slabém rozjedu po vánočních svátcích znovu válí. Na ledě Vítkovic si Severočeši připsali tři body za vysokou výhru 5:0. Skvěle zápas vyšel obránci Tomáši Frolovi, který jednu branku dal a na další přihrál. Zápas sledovalo sedm tisíc lidí. Potvrdila se tak slova kapitána Michala Trávníčka, že blok z moravských týmů je pryč.

Další soupeřem Vervy (ve žlutém Zeman) budou Vítkovice. Na severu Moravy se hraje v pátek.

Další moravská konfrontace. Verva bude hrát ve Vítkovicích

Litvínov – Po třech výhrách v řadě se HC Verva Litvínov představí v pátečním 36. kole extraligy ve Vítkovicích. HC Verva upevnila očekávaným vítězstvím nad Olomoucí (4:2) průběžné druhé místo tabulky a v pátek jí čeká další „moravská konfrontace."

Jakub Petružálek při dopoledním tréninku s Litvínovem.

Má formu. Užívám si to, řekl Petružálek o angažmá doma v Litvínově

Mladá Boleslav - Jakub Petružálek si užívá vydařený začátek angažmá v extraligovém Litvínově. Člen hokejové reprezentace se domů - do mateřského klubu - vrátil na konci listopadu z ruského Jekatěrinburgu a v dosavadních šesti zápasech nasbíral deset kanadských bodů za pět branek a stejný počet asistencí.

Mezinárodní horolezecký filmový festival

Lákaly nejen horolezecké filmy, ale i nakupování a besedy

Teplice nad Metují - Hlavní cenu 31. ročníku Mezinárodního horolezeckého festivalu v Teplicích nad Metují získal britský snímek Horolezec pastevcem režiséra Aluna Hughese. Nejlepším horolezeckým filmem byl vyhlášen film Ostré děvče, který natočil americký režisér Peter Mortimer, ocenění za nejlepší dokument porota přiřkla polskému snímku Dva na K2 Dariusze Załuského. Informovala o tom ředitelka přehlídky Marie Jirmannová. Cenu diváků dostal český film Hvězdy a pruhy Jana Šimánka.

Hokejisté Vervy se začali potit v letní přípravě.

Vervě začal dril. Těšíme se, shodli se hokejisté na prvním tréninku

Litvínov – Extraligoví hokejisté HC Verva Litvínov zahájili letní přípravu před novou sezonou. Trenéři Radim Rulík a Miloslav Hořava mužstvo rozdělili do dvou skupin. První skupina už brzy ráno na zimním stadionu, kde je položené plocha pro inline, polykala první tréninkové dávky.

POSILA Bílých Tygrů. Útočník Martin Bartek

Bartek po hattricku: Důležitější než góly je postavení týmu

Liberec - Liberecký útočník Martin Bartek potvrdil v nedělním zápase proti Hradci Králové svou střeleckou produktivitu a hattrickem se podílel na výhře domácích hokejistů 5:2. Na kontě má 24 přesných zásahů a v pořadí střelců je druhý za Petrem Tonem ze Sparty.

Litvínov - Vítkovice.

Litvínov zachránil alespoň jeden bod až v čase 59:27

Severní Čechy – Pouhých 33 sekund dělilo hokejisty Litvínova od druhé nuly v kolonce bodů i vstřelených gólů během tří dnů. Domácí zápas s Vítkovicemi zachránil Trávníček až v čase 59:27. Verva ale obrat nedokonala a prohrála 1:2 po nájezdech, když zápletku rozsekl Kolouch. Přesto vyválčila bod, který se jí v honbě za play off může ještě hodit.

Michal Trávníček (ve žlutém) oslavil v zápase s Brnem sedmistý start v litvínovském dresu.

Trávníček: Můj první zápas? Dal jsem dva góly Opavě

Litvínov – Má na kontě přesně 702 zápasů v litvínovském hokejovém dresu. Kapitán Vervy Michal Trávníček zřejmě letos překoná klubového rekordmana Vojtěch Kubinčáka (716 duelů za Litvínov), který teď hraje extraligu v dresu chomutovských Pirátů. Bojovník Trávníček hledá motivaci do hry u své rodiny a zároveň přiznává, že s přibývajícími odehranými duely se neuklidnil. „Pořád se nechám vytočit, jako bych jich odehrál dvě stě," říká.

Kapitán Vervy Michal Trávníček.

Výtiska natiskl na mantinel. Teď si Trávníček pět zápasů nezahraje

Litvínov – Kapitán litvínovské hokejové Vervy Michal Trávníček si pět zápasů nezahraje. Vysloužil si totiž trest za nedělní zákrok v duelu s Libercem na domácího Jana Výtiska, kterého tvrdě dohrál, přirazil na mantinel a následně za zásah do oblasti hlavy a krku vyfasoval Trávníček trest pět minut plus do konce zápasu.

Kapitán Vervy Michal Trávníček.

Hříšník sezony: Kapitán Litvínova Trávníček dostal pětizápasový trest

Praha - Hokejový útočník Michal Trávníček bude v nejbližších pěti zápasech nuceně chybět v sestavě extraligového Litvínova. Disciplinární komise soutěže kapitánovi týmu dnes zastavila činnost za faul v nedělním utkání proti Liberci, kdy u mantinelu nebezpečně atakoval obránce Jana Výtiska. ČTK o tom informoval tiskový mluvčí Českého svazu ledního hokeje Zdeněk Zikmund.

Kapitán Vervy Michal Trávníček.

Litvínovský kapitán Michal Trávníček spoléhá na bojovnost

Litvínov – Když týden před startem extraligy opouštěli domácí led po projeté generálce s Mladou Boleslaví (1:2), nebylo jim příliš do řeči. „Žádná sláva," kroutil hlavou trenér hokejistů Litvínova Petr Rosol. „Celá příprava nestála za nic. Je to alarmující!"

Kapitán Vervy Michal Trávníček.

Plzeň je hratelná, máme šanci, věří kapitán Litvínova Trávníček

Litvínov - Před rokem se pachtil s extraligovou záchranou v play out. Letos Michal Trávníček potáhne litvínovské hokejisty s kapitánským „céčkem" na hrudi do bitvy o mistrovský titul. „Pořád jsme tu loňskou sezonu měli v hlavách, nechtěli jsme, aby se to opakovalo. To se povedlo! Dopadlo to výborně, ale sezona ještě nekončí. Dnes to teprve vypukne," řekl populární útočník před třaskavou čtvrtfinálovou bitvou s Plzní.

Jiří Šlégr.

Nekonečný příběh pokračuje, Kysela dopsal na soupisku Šlégra

Litvínov /ROZHOVOR/ - Před rokem pomáhal hokejistům Litvínova zachránit extraligu v play out, letos by si mohl v dresu Vervy zahrát ve vyřazovacích bojích. Jiří Šlégr chystá v 41 letech další comeback! Bývalý bek a nyní poslanec je připraven odložit oblek s kravatou a v případě nutnosti naskočit na led.

HC Škoda Plzeň - HC Verva Litvínov

Nemyslím si, že je Litvínov nahoře díky mně, směje se kapitán Trávníček

Litvínov – Vždy býval v týmu hlavně na černou práci, letos však obstarává i góly. Bojovník a neúnavný dříč Michal Trávníček má zaděláno na nejlepší sezonu ve své extraligové kariéře. S kapitánským „céčkem" na hrudi bodově táhne hokejisty z Krušných hor za postupem do play off. „Je příjemné vědět, že jsem týmu něco platný," říká v rozhovoru pro Deník dvaatřicetiletý útočník Vervy.

Litvínov vyhrál v Chomutově. V oslabení rozhodl Trávníček!

Chomutov – Role si severočeští rivalové vyměnili, zatímco premiérové derby po 38 letech vyhráli v hokejové extralize v Litvínově chomutovští Piráti, ve včerejší odvetě se radovala hostující HC Verva. Ostře sledované derby vyhrál ve vyprodané chomutovské hale Litvínov 2:1.

Smutek na konec, Jágr zavinil rozhodující gól, marně stíhal Trávníčka.

Jsme v krizi, ale musíme si s tím poradit, přiznal Jágr

Litvínov – Hvězdný tým Kladna je v krizi. Jaromír Jágr a spol. prohráli pět z posledních šesti utkání a po nezdaru v Litvínově se mužstvo s trenéry na dlouhé minuty zavřelo do kabiny, aby si vše vyříkali. Přestože se nejednalo i nic dramatického, podle hlavní hvězdy a majitele klubu to bylo nutné.

Litvínovský kapitán Michal Trávníček.

Kapitán Vervy Michal Trávníček odehrál za Severočechy už 650 zápasů

Litvínov - Litvínovský kapitán Michal Trávníček odehrál v úterý večer 650. zápas za litvínovský hokejový klub. Trávníček je tak momentálně na třetím místě v klubovém pořadí za Vojtěchem Kubinčákem, který v týmu také hraje a Robertem Kyselou, jenž pracuje v managementu severočeské Vervy.

Kouč Verva Vladimír Jeřábek.

Kouč Vervy Jeřábek: Chválím mužstvo za kolektivní výkon

Litvínov – Sázkaři trhali tikety. Většině z nich udělali hokejisté Litvínova, kteří v dohrávce 15. kola překvapili extraligu a po čtyřech porážkách v řadě senzačně vyhráli v Českých Budějovicích 3:0, čáru přes rozpočet.

Rezerva Hanácké Slavie si doma poradila se Zlobicemi.

Topič byl opět k nezastavení

Kroměřížsko – V předehrávaném 15. kole fotbalové III. třídy znovu řádil kanonýr Rajnochovic Topič. V Kostelci u Holešova vstřelil šest ze sedmi branek svého týmu.

Robert Kysela.

Hokejový Litvínov kosí zranění. Plány má Verva velké!

Litvínov – Výkonný ředitel Robert Kysela sní o přímé účasti v extraligovém čtvrtfinále a play off podle něj musí být pro HC Verva Litvínov samozřejmostí. Trenéři Vladimír Jeřábek, Petr Rosol i nově představený kapitán -  útočník Michal Trávníček, však byli na předsezonní tiskové konferenci, kterou klub pořádal v pravé poledne na stadionu Ivana Hlinky, podstatně opatrnější. Za úspěch by shodně považovali i účast v předkole play off.

Jiří Bubla jako sportovní manažer v Litvínově skončil

Litvínov začne misi v play out, manažer Bubla u Vervy končí...

Litvínov – Série dvanácti zápasů rozhodne, zda se litvínovská hokejová bašta udrží i nadále mezi elitou. V extralize v pátek zvedá oponu skupina play out, poslední čtyři kluby budou hrát o udržení, o to, aby se vyhnuly baráži. Prolínací soutěž sehraje poslední tým nejvyšší soutěže s vítězem první ligy. Záchranářská mise začíná!

Upadlá římsa hyzdila kostel v Uherském Hradišti více než jeden rok

Za římsu zaplatili 1,42 milionu

Uherské Hradiště – Farář Ján Turko má důvod ke spokojenosti. Doslova zakletá kamenná římsa upadlá z kostela sv. Františka Xaverského v Uherském Hradišti zamotala hlavu zástupcům tamní farnosti.