Kreativ

ŠTÍTEK: Michal Trávníček

Ilustrační foto

Vítáme vás

Strakonice -Děti narozené ve strakonické porodnici od 29. října do 4. listopadu.

V krásném prostředí zříceniny hradu Vikštejna u Radkova-Dubové se v sobotu uskutečnil v pořadí druhý open air happening nazvaný Vikštejn 2010.

Druhý open air happening na Vikštejně se vydařil

Radkov-Dubová /FOTOGALERIE/ - V krásném prostředí zříceniny hradu Vikštejna u Radkova-Dubové sev sobotu uskutečnil v pořadí druhý open air happening nazvaný Vikštejn 2010. Od 11 do 18 hodin se zde prezentovali literáti, výtvarníci i hudebníci z Opavska.

Mladí umělci z Opavy se opět potkají v prostředí zříceniny Vikštejn.

Zřícenina Vikštejn ožije kulturou

Radkov – V krásném prostředí zříceniny hradu Vikštejna v sobotu 5. června propukne open air happening nazvaný Vikštejn 2010. Od 11 do 18 hodin zde budou k vidění literáti, výtvarníci i hudebníci z Opavska. Jedná se o druhý ročník setkání mladých umělců z Opavska a okolí.

Ilustrační foto - fotbal

Bezměrov nevyhrál ani jedno ze čtyř posledních utkání

Kroměřížsko – Na pátých příčkách jsou ve skupině B a C fotbalisté Bezměrova a Troubek. Stejný bodový zisk, podobný osud. Oba týmy se zařadily hned za kandidáty postupu do finálové skupiny. Právě s nejlepšími ve svých skupinách oba týmy poztrácely nejvíc bodů.

Pavel Pelán ještě v pelhřimovském dresu.

Posila Pelán: Věřím, že na play-off máme

Břeclav /ROZHOVOR/ - Ještě před krátkým časem oblékal Pavel Pelán dres Pelhřimova, ale jak už to v životě hokejisty chodí, ze dne na den se stěhoval do Břeclavi. Se svým novým týmem se objevil i ve středeční předehrávce na Lapači a podílel se tak na překvapivém, ale zaslouženém vítězství hostí.

Robert Reichel.

Reichel: Nesmíme se bát hrát hokej

Litvínov - HC Benzina Litvínov je po šesti kolech extraligy na žalostném předposledním místě, dnes bojuje v Liberci. A nejspíš bez Jiřího Šlégra

Trenér litvínovských hokejistů Jaroslav Hübl před kabinou prvního mužstva.

Svatby a potomci hýbou litvínovským týmem

Litvínov - Sportovní život hokejisty není jen o trénincích, bruslích, ledu a gólech, ale i o tradicích. Jednou z nich je vedení hráčské kasy, do které hráči a trenéři přispívají, třeba když se jim narodí potomek nebo se ožení. V Litvínově je pokladníkem obránce Radim Skuhrovec.

Litvínov doma hostil Kladno.

Litvínov bez Šlégra zůstává mezi čtyřmi nejlepšími

Litvínov - Na Zimním stadionu v Litvínově se střetl domácí celek HC Litvínov se středočeským Kladnem. Oběma týmům šlo o hodně. Domácí nastoupili s cílem získat minimálně jeden bod a zůstat tak mezi nejlepší extraligovou čtyřkou. Hosty porazili 2:1.

Litvínov ubránil závěr utkání, a tak si z Karlových Varů odvezl tři body za vítězství 2:1.

Cheza ubránila vítězsví

Karlovy Vary — Energie se nedokázala prosadit v přesilových hrách a to bylo v pátečním derby rozhodující.

Ilustrační foto.

Cheza ubránila vítězsví

KARLOVY VARY - Energie se nedokázala prosadit vpřesilových hrách a to bylo ve včerejším derby rozhodující

Třinecký obránce Květoň úpí po ráně Kroupy.

Deset sekund rozhodlo o zápase

Litvínov/Třinec - V Litvínově se v patnáctém kole extraligy hokeje rozjela těžká jízda. Oceláři proti Chemikům a Benzinářům. Tvrdý boj o každou píď ledové plochy.

Exekuce nájemníka

Znojemsko vloni: přes osm tisíc exekucí

Znojmo - Téměř šest tisíc případů řešili vloni soukromí exekutoři na Znojemsku, v dalších dvou a půl tisících případů nařídil výkon exekučního rozhodnutí sám soud.

Tisíc fanoušků protestovalo proti vyřazení Vsetína z extraligy

VSETÍN - Na tisíc fanoušků dnes v ulicích Vsetína protestovalo proti vyřazení místního hokejového klubu z extraligy. Poklidný dav příznivců prošel nejrušnější vsetínskou Smetanovou ulicí od fotbalového k hokejovému stadionu na Lapači. Během stominutové akce se pak za řečnickým pultem vystřídali představitelé klubu i radnice, kteří ujistili, že vyvinou maximální úsilí pro to, aby klub znovu získal extraligovou licenci.