Kreativ

ŠTÍTEK: Anna Polívková

Ženská na vrcholu v kině ve Volyni.

Ženská na vrcholu v kině ve Volyni

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena ( Anna Polívková ), odjíždí na popud své tety Ely ( Jana Krausová ) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému.

Ženská na vrcholu

Tip na 21. listopadu: Kino Národka: Ženská na vrcholu

Nový český film Ženská na vrcholu promítá ve čtvrtek 21. listopadu od 17 a od 19.30 hodin prachatické Kino Národka. Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková), odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému.

V novém filmu Ženská na vrcholu hraje rozmazlenou městskou slečinku.

Anna Polívková: Mám závislost na smíchu

S rozdáváním rozhovorů šetří, takže časopis Vlasta využil toho, že právě dotočila nový film Ženská na vrcholu a konečně se mu podařilo oblíbenou herečku Annu Polívkovou ulovit. Na zvěstech, že s ní není jednoduché pořízení, není ani nit pravdy. S Aničkou se skvěle povídá, mluví otevřeně a je nesmírně milá. Aktuální číslo magazínu Vlasta s Annou Polívkovou najdete ve vašich obchoddech a na stáncích.

Ženská na vrcholu v kině Oko ve Strakonicích.

Ženská na vrcholu v kině ve Strakonicích

Trochu svérázná svobodná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková) odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová ) s osmiletým synem Mikulášem strávit advent v klidu na horách.

Herečka Jana Preissová

Herečka Jana Preissová: Vnoučata mě drží při životě

Zatímco milovníci divadla se mohou na jevišti naší první scény setkávat s Janou Preissovou průběžně, před filmovou kameru se tato jedna z našich nejoblíbenějších hereček postavila po dlouhých letech. A to v zimní romantické komedii Ženská na vrcholu, kde si s Bolkem Polívkou a Annou Polívkovou zahrají rodinu. Film měl v kinech premiéru 7. listopadu a nejen o něm si s oblíbenou herečkou povídal časopis TV Magazín.

Film Ženská na vrcholu

Tip na čtvrtek 7. listopadu: Kino hraje Ženskou na vrcholu

Sotva znojemské kino dopromítalo poslední z letošní série letních komedii, začíná sezona jejich zimních protějšků. První na řadu přichází český film o svérázné kavárnici, která chce strávit advent na horách se svým synem.  

ilustrační foto

Tip Deníku: Film si vychutnají pod širým nebem

Hodonín - Charismatický cynik Karel Král je trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí. Jednoho dne ale dostane výpověď, neznámá žena mu nabourá auto a na jeho místo je dosazena pohledná mladá Leona. Karel si proto přeje, aby se stal ženou, protože „ženský to mají v životě mnohem jednodušší a on je na tom kvůli nim bídně.“

Film Ženská na vrcholu

Anna Polívková, žena na vrcholu

Svérázná, osamělá, s životem plným nečekaných situací. Taková je hrdinka komedie Ženská na vrcholu, kterou hraje Anna Polívková. Spoluautorkou scénáře (Hana Cielová) i režisérkou je Lenka Kny, která svůj film představí v kinech 7. listopadu.

Ukázka z filmu Po čem muži touží.

Tip Deníku na 5. srpna: Po čem muži touží

Komedii, v hlavních rolích s Jiřím Langmajerem a Annou Polívkovou, Po čem muži touží, bude promítat kinematograf bratří Čadíků v pondělí 5. srpna od 21 hodin v bývalém areálu ZZN Polabí v Českém Brodě.

Ilustrační foto.

KRÁTCE: Černoleskou ulici v Benešově zaberou na měsíc cestáři

Benešov - Do dvou etap je rozdělena oprava povrchu silnice třetí třídy číslo 1101, která vede Černoleskou ulicí. Po tu dobu bude platit dočasně zákaz zastavení a také zákaz vjezdu do oblasti prací. Zatímco pro obyvatel, kteří v Černoleské žijí bude platit zákaz zastavení, ostatní řidiči by tam vůbec neměli vjíždět. To se bude týkat prací při první etapě.

Památník Brána nenávratna - nádraží Bubny.

Bubnování pro Bubny připomene první židovský transport z Prahy

Pátý ročník akce Bubnování pro Bubny 16. října opět připomene první židovský transport vypravený v roce 1941 z Prahy do Lodže. Vzpomínání je ve formě veřejného happeningu v prostorách nádražní haly Bubny, který má "narušit ticho mlčící většiny". Setkání, na kterém bude zahájen i výstavní projekt Fotbal ve století faulů, bude uvádět herečka Anna Polívková.Za pořadatele o tom informovala Martina Reková.