Přerovští studenti získali ocenění v kulinářské soutěži
Přerov /FOTOGALERIE/ - S několika cenami se vrátili ze soutěže cukrářských a kulinářských talentů s názvem Gastro Junior studenti Střední školy gastronomie a služeb v ulici Šířava v Přerově.
Přerov /FOTOGALERIE/ - S několika cenami se vrátili ze soutěže cukrářských a kulinářských talentů s názvem Gastro Junior studenti Střední školy gastronomie a služeb v ulici Šířava v Přerově.
Přerov /FOTOGALERIE/ - S několika cenami se vrátili ze soutěže cukrářských a kulinářských talentů s názvem Gastro Junior studenti Střední školy gastronomie a služeb v ulici Šířava v Přerově.
Brno /INFOGRAFIKA, FOTOGALERIE/ - Na hotelové restaurace lidé neprávem zapomínají. V Grandhotelu dostanou nejlepší pečivo, jídlo i deserty.
Recepty nepodléhají jen módě, zvykům a tradicím, ale i počasí. V sezoně ovoce přichází na řadu hlavně sladké dezerty a osvěžující nápoje.
Brno /FOTOGALERIE, INFOGRAFIKA/ - Slabou stránkou restaurace jsou dezerty. V povidlových taštičkách s mákem poznal šéfkuchař Ševčík zmrazený polotovar.
Brno - V Koishi se jedlík plného talíře nedočká, ale nabídka sushi a ryb, hlavních jídel i dezertů uspokojí jak chutí, tak kvalitou.
Ostrava – Studenti druhých ročníků oboru kuchařská práce ve středu předvedli své kulinářské umění na soutěži, kterou pořádala Střední škola odborná a speciální na Komenského ulici v Klimkovicích.
Klimkovice – Studenti druhých ročníků oboru kuchařská práce ve středu předvedli své kulinářské umění na soutěži, kterou pořádala Střední škola odborná a speciální na Komenského ulici v Klimkovicích.
Liberec - Přinášíme vám cenové srovnání, které jsme provedli v níže uvedených libereckých obchodech v úterý 17. března. Nejlevněji bylo v součtu v Hyper Albertu.
Brno - Restaurace v bývalém barokním zámečku v Medlánkách potěší hosty výbornou kuchyní. Kuchař si dává záležet i na dezertech.
Moderní vánoční stůl. Co je právě letos trendy? Taková slavnostní tabule je plná barev, květin, rozličných pokrmů, těch více i méně tradičních. Nechybí na něm ale ani připomínka vánočních tradic našich předků, hořící svíčky, ořechy, ovoce… Zkrátka tradice se snoubí s modernou. Jdou spolu ruku v ruce. Důležité je nepřehnat připomínky tradičních Vánoc a co nejvíce zjednodušit barevnost stolu.
Opava - Nakladatelství Perplex dalo život dalšímu literárnímu dílu. Jeho autorem je opavský umělec Jan Kunze.
KARLOVY VARY - Další fotbalový dezert připravili pro oko fanouška i během zimní přestávky představitelé třetiligových Buldoků.
DĚČÍN - Délka dezertu dosáhla neuvěřitelných sto čtrnácti metrů a sedmdesáti šesti centimetrů
DĚČÍN - Stávající zaznamenaný rekord v lepení dezertu je čtyřicet dva metrů