Kreativ

ŠTÍTEK: Chodský Újezd

Z utkání Postřekova s Klenčím.

Postřekov má v baráži šanci postoupit

Horní Jadruž – První barážové utkání o postup do I. A třídy podstoupili ve středu v Horní Jadruži fotbalisté Postřekova. Soupeřem jim byl Chodský Újezd. Tomu jde o záchranu v soutěži, proto povolal jako posily i nejlepší hráče Chodové Plané, která je jeho farmou a která s jeho pomocí vyhrála I. B třídu a postoupila do I. A třídy díky jedinému gólu, o který měla s Postřekovem lepší bilanci.

Fotbal - Ilustrační foto.

Stod vyzve v baráži 
Zruč, Černice změří 
síly s Holýšovem

Plzeň – Divácky atraktivní zápasy baráží v soutěžích Plzeňského krajského fotbalového svazu jsou tady. Včerejší losovačka rozhodla o složení dvojic, které si to rozdají v boji o krajský přebor, I. A třídu a I. B třídu. A dopadlo to, jak se tušilo od neděle. Holýšov bude hájit příslušnost do krajské elity se silnými Černicemi, Postřekov čeká v boji o I. A třídu výběr Chodského Újezdu a Chodové Plané…

Fotbal - ilustrační snímek.

Tajenka fotbalových soutěží je vyřešena

Plzeňský kraj – Krajské fotbalové soutěže napsaly o víkendu definitivní tečku za letošní sezonou. Z krajského přeboru postupují do divize ze třetího místa Klatovy, suverénní Koloveč, která prošla sezonou jako nůž máslem a nepoznala hořkost porážky, stejně jako vloni účast odmítla. Taktéž se do čtvrté nejvyšší soutěže nehrne ani druhá Slavia Vejprnice.

Fotbal - Ilustrační foto.

Dynamo potvrdilo roli favorita

Horní Jadruž – V důležitém zápase 26. kola I. A třídy přivítal tým Chodského Újezda na svém trávníku aspiranta na postup, FC Dynamo Horšovský Týn. Oběma soupeřům šlo o hodně. Domácím hrozí sestup či baráž, hosté by naopak případnou výhrou nabrali kurs krajský přebor. Na podmáčeném terénu se proto zásluhou obou týmů hrál velmi dobrý fotbal. Domácí však nezvládli úvod a závěr.

Z utkání horšovskotýnských fotbalistů.

FC Dynamo je krůček od postupu

Horšovský Týn – Na podzim zvítězilo FC Dynamo na hřišti Chlumčan 1:5 a po osmibrankovém přídělu Mochtínu v předcházejícím kole se dala očekávat kanonáda i v tomto utkání. Hosté z Chlumčan však stále udržují naději na záchranu v baráži. V Horšovském Týně se představili jako houževnatý a bojovný soupeř.

Z utkání fotbalistů Postřekova s Chodovou Planou.

Obrazem: Postřekov nasázel Plané ´bůra´

Postřekov /FOTOGALERIE/ – Už při příjezdu výpravy z Chodové Plané do Postřekova bylo zřejmé, že se očekávaný šlágr 19. kola I. B třídy asi konat nebude. Postřekovští totiž takticky přeložili mač o první příčku z neděle na sobotu, tak aby se jejich souboj s Planou časově kryl s utkáním Chodského Újezdu. Hosté postoupit nechtějí, proto se do Postřekova přijeli ´jen zúčastnit´, zatímco výběr toho nejlepšího z Chodové Plané a Chodského Újezdu v rámci farmy cestoval do Spáleného Poříčí, kde Újezd hrál o záchranu v I. A třídě. V sestavě Slavoje, která nastoupila v Postřekově, tak chybělo šest hráčů ze základu včetně Chvala, na jehož souboj s domácí defenzivou a gólmanem Noskem se těšilo 150 diváků…

Fotbal - ilustrační snímek.

I. B třída: Dlouhý Újezd s novým trenérem

Dlouhý Újezd - Sparta Dlouhý Újezd, po podzimu třetí celek krajské I. B třídy, vstupuje do zimní přípravy. Hráče pod vedením Radka Sobotíka, který nahradil hrajícího trenéra Václava Zemana, čeká nepopulární část sezony.