Kreativ

ŠTÍTEK: Chodský Újezd

Voliči si vybrali, že do druhého kola senátních voleb chtějí Miroslava Nenutila (ČSSD) a Jiřího Dufku (ANO 2011).

O Senát: Dufka versus Nenutil

Tachovsko, Chebsko – Voliči si vybrali, že do druhého kola senátních voleb chtějí Miroslava Nenutila (ČSSD) a Jiřího Dufku (ANO 2011). Učitele a senátora ze Stříbra, farmáře a fotbalového trenéra a funkcionáře z Chodského Újezdu.

Jiří Dufka

Bude senátor z Tachovska?

Tachovsko, Chebsko - Ing. Jiří Dufka je jedním z kandidátů do Senátu ČR. Pochází z Chodského Újezda, je mu 53 let a dlouhodobě podniká v zemědělství. Jeho volebním obvodem je Tachovsko a Chebsko.

V osmém kole 1. A třídy skončil zápas Chodského Újezdu se St. Luby bez branek.

Slivoně vychytal dva body

Horní Jadruž - Fotbal: V osmém kole 1. A třídy skončil zápas Chodského Újezdu se St. Luby bez branek.

Ilustrační foto.

Nejhorší silnici čeká oprava

Tachovsko – Začínat by se mělo brzy na jaře příštího roku a do pololetí má být silnice do Zadního Chodova jako nová.

Ilustrační foto

Sparta přivezla dva body

Tachovsko - Tachov vyhrál, Rozvadov porazil Bolevec, Chodský Újezd tým Staňkova a vyhrál i Baník. Okresní fotbal poznamenala průtrž.   

Ilustrační foto.

Fotbalistům Heřmanovy Huti chybí trenér

Heřmanova Huť – Na loňskou sezonu nemají fotbalisté Heřmanovy Hutě právě nejhezčí vzpomínky. Po neúspěšné derniéře v I. B třídě na hřišti Meclova (2:5) tým sestoupil do okresního přeboru.

Ilustrační snímek

Chtěli jsme se vyhnout baráži

Chodský Újezd - Předseda a trenér v jedné osobě Jiří Dufka může být spokojený, fotbalisté TJ Chodský Újezd se zachránili v 1. A třídě. 

Barážová odveta mezi Sokolem Postřekov a TJ Chodský Újezd.

Postřekov prohrál i v barážové odvetě

Postřekov /OHLASY, FOTOGALERIE/ – Už od dopoledního předzápasu Viktorie s Jiskrou se fanoušci Postřekova ´chystali´ na podvečerní rozhodující barážový duel svých hochů s Chodským Újezdem. Protože se jim stále vařila krev při vzpomínce na nepotrestaný faul soupeřova brankáře na Adama Poláka z 5. minuty prvního utkání, které skončilo po gólu z penalty v závěru výhrou Újezdu 4:2, bylo jasné, že stačí málo, aby měla odveta nefotbalovou dohru. Jen zásluhou respektovaných osobností Jaromíra Steinbergera, Jiřího Vavříka a Jiřího Duffka, kteří se vrhli mezi znesvářené houfy, nepřerostly drobné šarvátky po utkání v hromadnou bitku.