Kreativ

ŠTÍTEK: Cinestar

Sedačky. Kino. Ilustrační foto.

Filmové tipy. Na co vyrazit aktuálně do kina

Liberec – Ve spolupráci s multikinem CineStar Liberec přinášíme přehled premiér a filmů, které lze aktuálně zhlédnout. Premiéru si odbudou romantická komedie Který je ten pravý? s Reese Witherspoon v hlavní roli či akční film Americký zabiják. 

Sedačky. Kino. Ilustrační foto.

Filmové tipy. Na co vyrazit aktuálně do kina

Liberec – Ve spolupráci s multikinem CineStar Liberec přinášíme přehled premiér a filmů, které lze aktuálně zhlédnout. Premiéru si odbude film To natočený podle stejnojmenné knižní předlohy Stephena Kinga.

Zvětšené a modernější obchodní centrum na budějovické Pražské třídě se otevře koncem října.

V Budějovicích si brzy vyberete z 18 kinosálů

České Budějovice - Síť multikin CineStar se na podzim rozroste. V modernizovaném IGY na Pražské třídě v Českých Budějovicích se v listopadu divákům otevře nový multiplex. Ten současný v obchodním centru Čtyři Dvory přitom zůstane, provozovat ho bude i nadále řetězec CineStar.

Premiéra snímku Po strništi bos v Plzni

Jan Svěrák: Musím si dávat pozor na geny

Plzeň – Režisér Jan Svěrák potvrdil v pondělí večer v multiplexu CineStar v plzeňské Olympii, že jeho nejnovější film Po strništi bos je svým způsobem rodinnou kronikou.

Tereza Voříšková na snímku s Janem Svěrákem před ostravskou předpremiérou filmu Po strništi bos.

Herečka Tereza Voříšková: Ostraváci jsou nejlepší publikum

/ROZHOVOR/ Od malička chtěla být baletkou, ale ve svých sedmadvaceti letech je už známou a vyhledávanou herečkou doma i v zahraničí. Tereza Voříšková vytváří roli maminky ve filmu Zdeňka a Jana Svěrákových Po strništi bos, který má tento týden v našich kinech premiéru.

Premiéra snímku Po strništi bos v Plzni

FOTO: Jan Svěrák přivezl film Po strništi bos

Režisér Jan Svěrák přivezl včera spolu s herci Hynkem Čermákem, Terezou Voříškovou a Janem Třískou do plzeňského multiplexu CineStar v OC Olympie svůj nejnovější film Po strništi bos.

Tereza Voříšková a Jan Svěrák při představení filmu Po strništi bos 8. srpna 2017 v Ostravě.

Po strništi bos uvedl v Ostravě Jan Svěrák

Dlouho očekávaný snímek Po strništi bos scenáristy Zdeňka Svěráka, který režíroval jeho syn Jan, měl včera ostravskou předpremiéru ve zdejším CineStaru za účasti režiséra a jedné z hlavních protagonistek filmu, herečky Terezy Voříškové. 

Zpěvák Tomáš Klus.

KRÁTCE: Bezděz bude opět hostit Hrady.cz

Bezděz - Zatímco na hradě Točník u Berouna se festival České Hrady.cz odehraje už za dva týdny, na Bezděz, který bude jeho poslední letošní zastávkou, se vrátí o prvním zářijovém víkendu.

Kinematograf Bratří Čadíků.

KRÁTCE: Čadíci opět přivezou kino

Benátky nad Jizerou – O víkendu vyrazily na trasu první ze sedmi kočovných kinematografů bratří Čadíků, které budou až do prvního zářijového týdne křižovat Českou republiku.

Alice Hojsáková vyhrála celorepublikovou výtvarnou soutěž.

KRÁTCE: Dívka z MŠ ve Vlkavě vyhrála celorepublikovou výtvarnou soutěž

Vlkava - Obrázek Karkulky honící vlka, který do soutěže nakladatelství Raabe poslala Alice Hojsáková z Mateřské školky Vlkava, zaujal porotu natolik, že jej v kategorii předškolních dětí vyhodnotila jako nejlepší. Pětiletá autorka si tak v Praze z rukou herečky Marie Doležalové a tanečníka Marka Zelinky převzala pěkné dárky.

Zámek Stránov.

KRÁTCE: Zámek otevře i na noc

Jizerní Vtelno – V přítmí mihotavého svitu svící ožijí koncem týdne po setmění na zámku Stránov tajemné příběhy. Na návštěvníky budou v tmavých koutech čekat obyvatelé zámku z dob dávno minulých a budou bavit a možná i pouštět hrůzu.

Městské divadlo Mladá Boleslav.

KRÁTCE: Představí hereckou posilu

Mladá Boleslav – Hostem dnešního pořadu Hovory na scéně v městském divadle bude herečka Malvína Pachlová, jedna z nejnovějších posil boleslavského souboru, kterou bude zpovídat umělecký šéf divadla Petr Mikeska. Setkání v divadelním klubu začíná v 19 hodin.

Ilustrační foto.

KRÁTCE: Při trzích bude znít hudba

Mnichovo Hradiště – Sobotních farmářských trhů na Masarykově náměstí se 17. června nezúčastní jen prodejci čerstvé zeleniny, ovoce, sýrů, pečiva nebo řemeslných výrobků, ale tentokrát také čelákovická kapela ŠouflŠou, která do Hradiště přiveze svůj svérázný dixieland. Dekádami prověřená muzika společně se specifickou poetikou textů a neotřelým konferováním zazní náměstím úderem 10. hodiny.