Kreativ

ŠTÍTEK: film

Rekordně rychle vyprodané byly obě čtvrteční premiéry Kazmova filmu v hradišťské Hvězdě.

VIDEO: Kazmův film rekordně rychle vyprodal uherskohradišťské kino Hvězda

ANKETA/ Beznadějně vyprodané kino Hvězda v Uherském Hradišti. Zástupy diváků přicházely na podvečerní a večerní projekci filmu Onemanshow: The Movie. Takový zájem byl v metropoli Slovácka o premiérové promítání snímku Kamila Bartoška, alias Kazmy, jenž své filmové novince v uplynulých týdnech udělal obří promo.

Kazma a jeho film Onemanshow: The Movie v Kutné Hoře.

Kazma v Kutné Hoře: o lístky byl zájem už dopředu, kino je vyprodané

/VIDEO, FOTOGALERIE/ Po více než půlroční odmlce se na scénu vrací provokatér Kamil Bartošek, známý jako Kazma. Internetový fenomén, jehož videa mají miliony zhlédnutí, tentokrát přichází rovnou s celovečerním filmem Onemanshow: The Movie a do řady kin po celé zemi se podle očekávání hrnou davy lidí. Výjimkou není ani Kutná Hora. I tady je premiéra dlouho připravovaného a přísně utajovaného projektu, kterou promítá kino Modrý kříž od 19 hodin, do posledního místa vyprodaná.

Kazma v akci

Kazmova Onemanshow: The Movie disponuje nápady. Jako film ale nefunguje

Já radši realitu, hlásá Kamil Bartošek alias Kazma zkraje svého filmu Onemanshow: The Movie, který právě vstoupil do kin. Načež rozjede podívanou, kde se reálné od fikce odlišuje jen stěží. Ostatně výchozí koncept převzal osmatřicetiletý influencer od slavných Dannyho parťáků. Jen je na rozdíl od nich méně vtipný a svižný.

Kazma v akci

Kazmova Onemanshow: The Movie disponuje nápady. Jako film ale nefunguje

Já radši realitu, hlásá Kamil Bartošek alias Kazma zkraje svého filmu Onemanshow: The Movie, který právě vstoupil do kin. Načež rozjede podívanou, kde se reálné od fikce odlišuje jen stěží. Ostatně výchozí koncept převzal osmatřicetiletý influencer od slavných Dannyho parťáků. Jen je na rozdíl od nich méně vtipný a svižný.

Premiéra filmu Onemanshow: The Movie v Cinema City Liberec.

FOTO, VIDEO: Fronty na Kazmu. Návštěvníci vzali liberecké multikino útokem

Velká očekávání a zvědavost diváků provází čtvrteční premiérové projekce filmu Onemanshow: The Movie v libereckých kinech. Snímek pustil do světa mystifikátor Kamil Bartošek známý jako Kazma. Zájem o film je obrovský. Výjimkou není ani multikino Cinema City Liberec, kde nasadili rovnou osm projekcí.

Ve Slaném kvůli Kazmově filmu otevřelo i stálé kino. Čtvrteční promítání jsou všechna vyprodaná.

Kazma trhá na Kladně rekordy, ve Slaném kvůli jeho filmu otevřelo i stálé kino

/FOTOGALERIE, VIDEO/ Internetový fenomén a provokatér Kamil Bartošek, známý jako Kazma, jehož videa mají miliony zhlédnutí a vyvolávají kontroverzní přijetí, uvádí také na Kladensku v premiéru svého filmu. Dlouho připravovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali v nejpřísnějším utajení čtyři roky, se dočkal 17. srpna odhalení také v kinech v Kladně a Slaném. A zájem je obrovský.

Onemanshow: The Movie v olomouckém multikině Premiere Cinemas v OC Šantovka, 17. 8. 2023

Nával na Kazmu v Olomouci. Fronty a tisíce lístků, promítá se celý víkend

Zvědavost a velká očekávání diváků provázejí premiérové projekce filmu Onemanshow: The Movie v olomouckých kinech. Snímek teď pustil do světa mystifikátor Kamil Bartošek známý jako Kazma. Zájem o film je obrovský. Některá multikina mají až třináct projekcí za den a přesto jsou téměř všechny vstupenky vyprodané.

Kazmův film Onemanshow

Kazma ve Vsetíně: zájem je srovnatelný s letním filmovým hitem Barbie

ANKETA/ Takový nástup by si přál snad každý světový trhák. Kamil Bartošek alias Kazma ukázal, že promo je jeho parketou. Ať už je film Onemanshow: The Movie jakýkoli, do kin se hrnou davy. To se potvrdilo i ve Vsetíně v kině Vatra, kde ve čtvrtek odpoledne na premiéru zbývaly poslední vstupenky.

Poznáte místo, kde se točil Hlídač č. 47?

Režisér Renč slaví narozeniny. Poznáte místo, kde natáčel film Hlídač č. 47?

/FOTOKVÍZ, FOTOGALERIE, VIDEO/ Requiem pro panenku, Rebelové, Lída Baarová nebo Hlídač č. 47. To je jen několik titulů z filmografie známého českého režiséra Filipa Renče, který dnes slaví 58. narozeniny. Právě poslední jmenovaný snímek natáčel Renč mimo jiné i v Kutné Hoře. Poznáte podle fotogalerie, kde vznikaly některé záběry pro film Hlídač č. 47?

Zlínské multikino v obležení. Kazma vyprodal 12 představení v jeden den

VIDEO: Nával na Kazmu ve Zlíně. Vyprodáno 12 představení v jeden den

ANKETA/ Kdy byl naposledy takový zájem, koupit si popcorn a jít do kina? Není to až tak dávná minulost. Loni o Vánocích zavládlo šílenství kolem druhého pokračování Avatara. Před tím bodoval například snímek Avengers: Endgame. Z českých filmů lze vzpomenout na Anděla Páně 2 nebo Ženy v běhu. Postcovidový Vyšehrad si vedl také výjimečně dobře. Aktuálně kinům dominuje Barbie, která má již půl milionu českých diváků.

Kazmův film Onemanshow: The Movie

Premiéra Kazmova filmu láká diváky i v jeho rodné Kroměříži

ANKETA/ Kina napříč celým Českem dnes zaplavila premiéra Kazmova filmu ONEMANSHOW: The Movie. O dlouho očekávaný snímek je velký zájem. Jinak tomu není ani v jeho rodné Kroměříži, kde film promítali ve čtvrtek hned dvakrát. A v obou případech bylo vyprodáno.

Předpreméra Kazmova filmu Onemanshow: The Movie na Chodově.

Kazmova Onemanshow míří do kin. Večerní promítání je v Praze téměř vyprodané

Ve čtvrtek večer se velká pražská kina s množstvím poboček jako je CineStar nebo Cinema City zaplní fanoušky Kamila Bartošky nebo-li Kazmy. Do kin vstoupí jeho očekávaný film Onemanshow: The Movie. Večerní promítací časy už jsou téměř, až na pár míst, vyprodané. Dopolední promítání nebo menší kina ještě místa mají.

Předpreméra Kazmova filmu Onemanshow: The Movie na Chodově.

Na Kazmu do berounského letňáku: v předprodeji mizí vstupenky na dnešní večer

/FOTO, VIDEO/ Co Kazma chystá v premiéře svého celovečerního snímku Onemanshow - The Movie, je zahaleno tajemstvím a vědí se jen střípky, které prosákly z pražské úterní předpremiéry. V Berouně si na čtvrtečníí večerní promítání v letním kině předplatilo vstupenky už asi 150 lidí, což je výrazně více než u jiných filmů. Kdo si chce koupit lístek až na místě, měl by přijít ve větším časovém předstihu.

Noční premiéra Kazmova filmu Onemanshow: The Movie v brněnském kině ve Velkém Špalíčku.

Reakce lidí v Brně na Kazmův film? Fanoušci ho ocení i předvídatelné vyvrcholení

/VIDEO/ Davy lidí a velká očekávání. Tak vypadala situace před půlnoční premiérou hitu letošního roku, tajemného filmu Onemanshow: The Movie českého moderátora Kazmy Kazmitche. Byli jsme u toho, když premiéru snímku minutu po půlnoci v noci ze středy na čtvrtek 17. srpna promítalo brněnské kino ve Velkém Špalíčku. Jak vypadala situace na místě, jaký je děj filmu, co si o něm myslí diváci a jak se jim líbil?

Noční premiéra Kazmova filmu Onemanshow: The Movie v brněnském kině ve Velkém Špalíčku

Premiéra Kazmova filmu The Movie v Brně? Davy lidí a očekávání něčeho velkého

Davy lidí a velká očekávání. Tak vypadala situace před půlnoční premiérou hitu letošního roku, tajemného filmu Onemanshow: The Movie českého moderátora Kazmy Kazmitche. Byli jsme u toho, když premiéru snímku minutu po půlnoci v noci ze středy na čtvrtek 17. srpna promítalo brněnské kino ve Velkém Špalíčku. Jak vypadala situace na místě, jaký je děj filmu, co si o něm myslí diváci a jak se jim líbil?

Kamil Bartošek alias Kazma zítra vypouští svou „show“ do 280 kin

Vtipná akce, nebo reklamní trik? Kazmův film vstupuje do kin

Ještě pořád nás nezavřeli. S tímto provokativním heslem se už nějaký čas baví Kamil Bartošek, známý jako Kazma, který nyní přichází s projektem Onemanshow: The Movie. Jestli k tomu někdy dojde, nebo ne, záleží na míře překročení hranic, s nimiž léta koketuje. Pro osvěžení – falešný Jim Carrey na večeru Českých lvů, falešný postižený v pořadu Prostřeno, falešný Miloš Zeman, falešná Čína… Akční influencer a bývalý moderátor Kazma má zkrátka slabost pro blamáže a rád si střílí ze všeho a všech. 

Předpreméra Kazmova filmu Onemanshow: The Movie na Chodově.

Kazmův film míří na Litoměřicko. Lístky na snímek mizí obrovským tempem

/FOTO, VIDEO/ Kazmův film opravdu existuje, hlásají titulky po úterní předpremiéře očekávaného snímku Kamila Bartoška, alias Kazmy. Nikdo neví, o čem film známého provokatéra, mystifikátora, influencera a moderátora je, přesto láká do kin. Takový zájem česká kinematografie už dlouho nepamatuje. Do kin na Litoměřicku vtrhne Onemanshow: The Movie ve čtvrtek 17. srpna, řada představení už nyní hlásí vyprodáno nebo téměř plno, lístky rychle mizí.

Předpreméra Kazmova filmu Onemanshow: The Movie na Chodově.

Kazmův film míří na Chomutovsko. Lístky na snímek mizí obrovským tempem

/FOTO, VIDEO/ Kazmův film opravdu existuje, hlásají titulky po úterní předpremiéře očekávaného snímku Kamila Bartoška, alias Kazmy. Nikdo neví, o čem film známého provokatéra, mystifikátora, influencera a moderátora je, přesto láká do kin. Takový zájem česká kinematografie už dlouho nepamatuje. Do kin na Chomutovsku vtrhne Onemanshow: The Movie ve čtvrtek 17. srpna, řada představení už nyní hlásí vyprodáno nebo téměř plno, lístky rychle mizí.

Předpreméra Kazmova filmu Onemanshow: The Movie na Chodově.

Kazmův film míří na Lounsko a Žatecko. Lístky na snímek mizí obrovským tempem

/FOTO, VIDEO/ Kazmův film opravdu existuje, hlásají titulky po úterní předpremiéře očekávaného snímku Kamila Bartoška, alias Kazmy. Nikdo neví, o čem film známého provokatéra, mystifikátora, influencera a moderátora je, přesto láká do kin. Takový zájem česká kinematografie už dlouho nepamatuje. Do kin na Lounsku a Žatecku vtrhne Onemanshow: The Movie ve čtvrtek 17. srpna, řada představení už nyní hlásí vyprodáno nebo téměř plno, lístky rychle mizí.

Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek.

Je to tady. Kazmův biják Onemanshow The Movie vyprodává Teplice

Plno, plno a zase plno. Kdo si vzpomněl na poslední chvíli, že chce vidět film Onemanshow The Movie z dílny Kazmy Kazmitche v tajupné premiéře ve čtvrtek 17. srpna pár chvil po půlnoci v teplickém multikině Premiere Cinemas, tak měl smůlu. Vyprodáno do posledního místa. Zájem o film je v Galerii, kde sídlí multikino, i v dalších promítacích dnech. Zájem ale hlásí také z kina Květen v Teplicích. Jsou ale také přidaná představení, kde ještě volná místa jsou.  

Andělská hora (Engelsburg), mystické místo, kde se natáčeli legendární filmy české kinematografie, a kam za zdravím jezdili významné osobnosti.

Na mystické Andělské Hoře se natáčela Balada pro banditu

Zřícenina hradu Andělská Hora nedaleko Karlových Varů láká k návštěvě mnoho turistů a milovníků historie. Magické místo je podle mnohých nabité pozitivní energií, patří dokonce v tomto ohledu mezi 70 nejsilnějších lokalit světa. A svou roli sehrála Andělská Hora i v české kinematografii. Natáčel se tu například legendární český film "Balada pro banditu" s hvězdným obsazením. Ve filmu si zahráli slavní čeští herci v čele s Miroslavem Donutilem a Bolkem Polívkou.

Zámek Bzí na Českobudějovicku dlouhodobě chátral, teď se mu blýská na lepší časy.

Zlatí úhoři i Svatba upírů. Zámek Bzí na Budějovicku čeká na další životní roli

Bzí – Malá obec na Českobudějovicku má jednu historickou perlu. Zámek ze 14. století, který bohužel dlouhá léta chátral, ale teď se mu blýská na lepší časy. Stal se kulisou filmů Zlatí úhoři (1979) a Svatba upírů (1993). Nyní mu architekti a projektanti z renomované kanceláře Loxia chtějí navrátit zašlý lesk a slávu. Podívejte s námi dovnitř i do zákulisí natáčení.

Během válečných konfliktů byly v nemocnici umístěny tisíce zraněných vojáků. Po roce 1968 byla obsazena rudou armádou. Nyní jíž přes dvě dekády chátrá. Město marně hledá její využití. Po odchodu armády v roce 1991 budovu několikrát využily filmové štáby.

Zdravotnická pýcha monarchie v Josefově čeká na využití. Nyní se tam točí filmy

/FOTO, VIDEO/ Velká šedivá vrata s červeným zdravotnickým křížem se po odemknutí zámku otevírají překvapivě tiše. U vstupu do vojenské nemocnice v Jaroměři každého ohromí obří propagandistické mozaiky připomínající někdejší vládu sovětských vojsk. Vytlučená okna, vyvrácené dveře a prostorné nádvoří připomínající bujný les - sláva zdravotnického zařízení, které v době jeho postavení v roce 1789 budilo velký ohlas, je ale ta tam. Dnes je hojně vyhledávaná filmaři.

Lesní vila v Liberci.

Filmový štáb i řádění vraha. Lesní vila v Liberci má za sebou bohatou historii

Lesní vila v Liberci byla od svého vzniku na počátku 20. století svědkem řady událostí a vystřídala několik funkcí: Od letního sídla přes zotavovnu, župní středisko NSDAP a Wolkerovo plicní sanatorium až po dětskou psychiatrii. Mimo jiné upoutala pozornost filmového štábu a stala se součástí filmu „Krev zmizelého“, který se natáčel v roce 2005 podle námětu Vladimíra Körnera. Vzhledem k tomu, že se dramatický příběh odehrává v Sudetech, bylo právě Liberecko jasnou volbou filmařů.

Předpreméra Kazmova filmu Onemanshow: The Movie na Chodově.

Kazma na předpremiéře představil svůj utajovaný film Onemanshow: The Movie

/VIDEO, FOTO/ Influencer, internetový producent a modrátor Kamil Bartošek alias Kazma v úterý 15. srpna na předpremiéře v pražském kině Cinema City na Chodově vybraným hostům představil svůj dlouho utajovaný film Onemanshow: The Movie. Na projekci přišli vybrané české celebrity a influenceři. 

Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek a jeho ONE MAN SHOW. Ilustrační foto.

Kazmův film na Vysočině vyprodává jedno kino za druhým. I v Pelhřimově

Jediný film, který skončí v realitě. Nejnovější počin českého moderátora Kazmy je opředen tajemstvím a vyprodává kina. Na čtvrteční premiéru filmu s názvem ONEMANSHOW: The Movie nachystalo multikino v Jihlavě celkem třináct promítání. Zato ve Žďáře nad Sázavou ho diváci zhlédnou až v neděli.

Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek a jeho ONE MAN SHOW v Ostravě. Ilustrační foto.

Kazmův film působí v jihomoravských kinech poprask. Jen Tišnov raději vyčkává

/VIDEO/ Nikdo neví o čem bude, přesto láká do kin nový film českého moderátora Kazmy davy lidí. Uvedou ho téměř všechna kina na jižní Moravě, některá dokonce na čtvrteční premiéru chystají promítání hned v několika časech. Tajuplná atmosféra, kterou Kazma kolem filmu s názvem ONEMANSHOW: The Movie vyvolal, vzbudila v lidech zvědavost. Zcela vyprodáno je ale málokde.

Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek.

Kazmův biják Onemanshow The Movie vyprodává kinosály v Liberci

Plno nebo téměř plno. Kdo si teď vzpomněl, že chce vidět film Onemanshow The Movie z dílny Kazmy Kazmitche v premiéře ve čtvrtek 17. srpna v některém z kin v Liberci, tak má poslední šanci. Většina volných míst je pryč. Našlapané jsou i další promítací dny.

Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek.

Kazmův biják Onemanshow The Movie vyprodal českolipské kino Crystal

Plno. Kdo si teď vzpomněl, že chce vidět film Onemanshow The Movie z dílny Kazmy Kazmitche v premiéře ve čtvrtek 17. srpna v českolipském Kině Crystal, tak má smůlu. Všechna místa jsou prodána nebo zarezervována. Našlapaný je i druhý promítací den, od soboty je už ale volněji.

Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek.

Do kin na Hradecku vtrhne Kazmův film Onemanshow. Multikino má téměř vyprodáno

Kdo si teď vzpomněl, že chce vidět film Onemanshow: The Movie z dílny Kazmy Kazmitche v premiéře ve čtvrtek 17. srpna, měl by si pospíšit, o tento snímek je v kinech nebývalý zájem. Hradecké multikino má téměř vyprodáno. Hradečáci ovšem mají štěstí, pokud jim nevadí vidět film v letním kině, téměř určitě se na ně dostane.

Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek.

Kazmův film Onemanshow The Movie míří do kin. V Pardubicích je téměř vyprodáno

/ANKETA, KAM DO KINA/ Kazmův film Onemanshow The Movie bude očividně trhák. Multikina přidávají termíny a ty zase vyprodané, rychle mizí. A jinak tomu není ani v menších okresních kinech. Multikina v Pardubicích hlásí vyprodané časy, vyprodáno je i ve Svitavách nebo v Žamberku a jinak tomu do čtvrtka nebude ani v dalších kinech v kraji. 

Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek.

Do kin na Rychnovsku vtrhne Onemanshow The Movie. Kazmův utajovaný projekt

Kdo si teď vzpomněl, že chce vidět film Onemanshow The Movie z dílny Kazmy Kazmitche v premiéře ve čtvrtek 17. srpna v rychnovském kině, měl by si pospíšit. Zbývají poslední lístky. O tento snímek je v kinech nebývalý zájem. Náklady na něj se podle producentů vyšplhaly na 72 milionů korun a tvůrci slibují unikátní podívanou, jakou tahle země v kinech ještě nezažila.

Kamil Bartošek alias Kazma

Kazma opět zasahuje. Kina na Nymbursku jsou ve čtvrtek už téměř vyprodaná

/FOTO/ Ve čtvrtek 17. srpna večer patrně vypukne jedna z nejočekávanějších akcí letošních prázdnin. Kina v Nymburce, Poděbradech i Lysé nad Labem jsou na tento večer už řadu dnů předem z velké části vyprodaná. Stejně jako v dalších městech po celé zemi. Promítat se má očekávaná premiéra filmu z dílny známého mystifikátorka a recesisty Kamila Bartoška alias Kazmy s názvem Onemanshow – The Movie.

Oppenheimer (2023)

RECENZE: Brilantní zpracování, přepálená stopáž. Nolanův Oppenheimer jedině v ki

Novinka Christophera Nolana si již stihla vydobýt status pravděpodobně nejočekávanějšího filmu roku a získat nadšené ohlasy od předních světových kritiků i filmařů. Nyní nastal čas ji adekvátně zhodnotit. Dokáže výsledek oslnit i jinak než jen dokonale zvládnutou technikou a hereckými výkony? Zrodil se opravdu velký film či rozpačitě stravitelná podívaná, jíž předcházel mediální boom spojený s legendou o „otci atomové bomby?“

Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek.

„Kazmašílenství“ propadl i Přerov, lístky jdou na dračku. Zájem je i v Hranicích

Divácky úspěšné filmy, které vtrhly v létě do českých kin, boří zavedené stereotypy. Největšímu zájmu návštěvníků přerovského kina se dnes těší filmy Barbie a Oppenheimer, které se staly doslova kasovními trháky. Téměř vyprodaná je i večerní premiéra Kazmova snímku Onemanshow: The Movie. Distributor přidá i půlnoční projekci. V Hranicích se žádné velké šílenství nekoná, zájem ale je.

Hlavní role ve filmu Barbie hrají Margot Robbie a Ryan Gosling.

Fenomén „Barbieheimer“ mění dramaturgii přerovského kina

Divácky úspěšné filmy, které vtrhly v létě do českých kin, boří zavedené stereotypy. Přerovské kino Hvězda se kvůli obrovskému zájmu o návštěvnicky atraktivní tituly - filmy Barbie a Oppenheimer, které plní sály, rozhodlo do budoucna změnit stávající dramaturgii. Promítat se budou přednostně tituly, které „frčí“ a program pro diváky se bude plánovat jen na dva týdny.

Lesní vila v Liberci sloužila NSDAP i nemocným dětem. Objevila se ve filmu Krev zmizelého.

Proslavili je filmaři, dnes často chátrají. Deník mapuje opuštěné stavby

V seriálu Příběhy opuštěných budov vás provedeme po více než 140 zajímavých objektech v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Každé úterý můžete listovat v přehledu vybraných opuštěných domů podle tématu týdne, ve středu přijde na řadu reportáž z vybrané budovy ve vašem okolí, kam se vypravili reportéři Deníku. V šestém dílu Deník mapuje objekty, které se proslavily díky filmovým a televizním kamerám.

Kazma Kazmitch, vlastním jménem Kamil Bartošek.

Kazmův biják Onemanshow The Movie vyprodal ústecké multikino

Plno, plno a zase plno. Kdo si teď vzpomněl, že chce vidět film Onemanshow The Movie z dílny Kazmy Kazmitche v premiéře ve čtvrtek 17. srpna v ústeckém multikině Cinema City v OC Forum, tak má smůlu. Podobně našlapaný je i druhý promítací den, od soboty je už ale volněji. Takové lístkové tsunami v kině nečekali. Náklady na film se podle producentů vyšplhaly na 72 milionů korun a tvůrci slibují unikátní podívanou, jakou tahle země v kinech ještě nezažila.