Kreativ

ŠTÍTEK: hračka

Tatra 148 opět dobývá dětská srdce.

Legendární hračka opět dobývá dětská srdce. Tatra 148 se rodí pod Ještědem

/VIDEO, FOTO/ Patřila mezi oblíbené hračky dětí od 50. až do 80. let minulého století. Převážela písek, autíčka či panenky a další dětské poklady. A nyní se může z tradiční plastové Tatry 148 radovat i současná generace. Letos uplynulo deset let od okamžiku, kdy tuto tradici obnovila česká firma Dino Toys a navázala spolupráci s rodinnou společností Novoplast Liberec, kde oblíbené hračce vdechují život.

Tatra 148 opět dobývá dětská srdce.

Legendární hračka opět dobývá dětská srdce. Tatra 148 se rodí pod Ještědem

/VIDEO, FOTO/ Patřila mezi oblíbené hračky dětí od 50. až do 80. let minulého století. Převážela písek, autíčka či panenky a další dětské poklady. A nyní se může z tradiční plastové Tatry 148 radovat i současná generace. Letos uplynulo deset let od okamžiku, kdy tuto tradici obnovila česká firma Dino Toys a navázala spolupráci s rodinnou společností Novoplast Liberec, kde oblíbené hračce vdechují život.

V  Chuchelně má jednu z provozoven česká společnost Kovap s  téměř osmdesátiletou tradicí výroby hraček.

Tradice plechových hraček ze Semilska žije. Hrají si s nimi až v Austrálii

Kouzelná beruška na klíček, která nikdy nespadne ze stolu, patří k ikonám českého hračkářství. Právě tento skvost vyrábějí v údolí plechových hraček, které leží v Chuchelně u Semil. Deník vám prozradí, jak legendární hračky vznikají a že v kurzu jsou například traktůrky.  

Jakub Kukačka, 3. dubna 2024, 2640 g, Cheb

Podívejte se na miminka narozená v Karlovarském kraji v 15. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Karlovarského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.

Štěpánka Bobková, 8. dubna 2024, 2780 g, 49 cm, Hněvotín.

Podívejte se na miminka narozená v Olomouckém kraji v 15. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Olomouckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.

Sophia Pechová, 7. dubna 2024, 2400 g, 44 cm, Krnov.

Podívejte se na miminka narozená v Moravskoslezském kraji v 15. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Moravskoslezského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.

Lukáš Čerešňák, 6.4.2024, 4180 g, 53 cm, Louka

Podívejte se na miminka narozená v Jihomoravském kraji v 15. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Jihomoravského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.

Nela Freudenreichová, 3.4.2024, 3460 g, 48 cm, Dlouhá Ves

Podívejte se na miminka narozená v kraji Vysočina v 15. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z kraje Vysočina. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.

Bruno Kavalír, 1. dubna 2024, 49 cm, 2860 g, Praha

Podívejte se na miminka narozená v Praze a Středočeském kraji v 15. týdnu 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Prahy a Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.

Laura Máslíková, 4. dubna 2024, 3390 g, 50 cm, Zákupy. Foto: se souhlasem rodiny

Podívejte se na miminka narozená v Libereckém kraji v 15. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Libereckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.

Markétka Šabouková, 5.4.2024, 2740 g, Bošice u Čkyně

Podívejte se na miminka narozená v Jihočeském kraji v 15. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Jihočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.

Martina Barešová, 4. dubna 2024, 3600 g, 51 cm, Dlouhoňovice.

Miminka narozená v Hradeckém a Pardubickém kraji v 15. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Královéhradeckého a Pardubického kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.

Dominik Hél, 1. dubna 2024, 3150 g, 49 cm, Topolná.

Podívejte se na miminka narozená ve Zlínském kraji v 15. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Zlínského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.

Jakub Večerka, 29. března 2024, 2870 g, 48 cm, Plzeň

Podívejte se na miminka narozená v Plzeňském kraji v 15. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Plzeňského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.

Alexandr Říha, 31. března 2024, 2570 g, Sedlčany

Podívejte se na miminka narozená ve Středočeském kraji v 15. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.

Sofie Tesařová, 7. dubna 2024, 3900 g, 51 cm, Teplice.

Podívejte se na miminka narozená v Ústeckém kraji v 15. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Ústeckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.

Karel Šimáček, 30. března 2024, 3270 g, Plzeň

Podívejte se na miminka narozená v Plzeňském kraji v 14. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Plzeňského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Štěpán Fischer, 29. března 2024, 3470 g, Mariánské Lázně, okres Cheb

Podívejte se na miminka narozená v Karlovarském kraji v 14. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Karlovarského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Ondřej Woth, 28. 3. 2024, 4170 g, 54 cm, Praha

Podívejte se na miminka narozená v Praze a Středočeském kraji v 14. týdnu 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Prahy a Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Sára Svobodová, 27.3.2024, 3260 g, 49 cm, Kamenice

Podívejte se na miminka narozená v kraji Vysočina v 14. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z kraje Vysočina. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Vendelín Salfický, 23. ledna 2024, 4700 g, 55 cm, Janovice.

Podívejte se na miminka narozená v Libereckém kraji ve 14. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Libereckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Oliver Beneš, 2.3.2024, 3330 g, 51 cm, Nenkovice

Podívejte se na miminka narozená v Jihomoravském kraji v 14. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Jihomoravského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Tereza Jandáková,  23. března 2024, 3710 g, 51 cm, Karviná.

Podívejte se na miminka narozená v Moravskoslezském kraji ve 14. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Moravskoslezského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Viktorie Vajo, 2.4.2024, 3280 g, 50 cm, Český Krumlov

Podívejte se na miminka narozená v Jihočeském kraji v 14. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Jihočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Vojtěch Doležal, 30. března 2024, 4240 g, 51 cm, Mistřice.

Podívejte se na miminka narozená ve Zlínském kraji ve 14. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Zlínského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

David Streit, 28. března 2024, Jeseník.

Podívejte se na miminka narozená v Olomouckém kraji v 14. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Olomouckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Kryštof Jordán, 31. března 2024, 3780 g, 50 cm, Jičín.

Podívejte se na miminka narozená v Královéhradeckém kraji ve 14. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Královéhradeckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Viktorie Zelená, 21.3.2024, 3040 g, 48 cm, Kutná Hora

Podívejte se na miminka narozená ve Středočeském kraji v 14. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Izabela Lainová, 1. dubna 2024, 4200 g, 50 cm, Žalany.

Podívejte se na miminka narozená v Ústeckém kraji v 14. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Ústeckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Aleš Sklenář, 1. dubna 2024, 3180 g, 48 cm, Kameničná.

Podívejte se na miminka narozená v Pardubickém kraji ve 14. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Pardubického kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Dominik Kepka, 15. března 2024, 3550 g, Vochov, okres Plzeň-sever

Podívejte se na miminka narozená v Karlovarském kraji v 13. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Karlovarského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Valerie Skácelová, 24. března 2024, 3620 g, 50 cm, Libina.

Podívejte se na miminka narozená v Olomouckém kraji v 13. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Olomouckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Šimon Petr, 22. března 2024, 2460 g, 46 cm, Česká Lípa.

Podívejte se na miminka narozená v Libereckém kraji v 13. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Libereckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

František Brath, 24.3.2024, 3540 g, Vimperk

Podívejte se na miminka narozená v Jihočeském kraji v 13. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Jihočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Florentina Šperlová, 13. března 2024, 3470 g, Praha

Podívejte se na miminka narozená v Praze a Středočeském kraji v 13. týdnu 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Prahy a Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Maya Berková, 20. března 2024, 3070 g, 50 cm, Uherské Hradiště. Foto: Julie Anna Miklová

Podívejte se na miminka narozená ve Zlínském kraji v 13. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Zlínského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Kryštof Maxera, 25.3.2024, 3670 g, 51 cm, Adamov, okres Blansko

Podívejte se na miminka narozená v Jihomoravském kraji v 13. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Jihomoravského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Viktorie Neubauerová, 22.3.2024, 3770 g, 50 cm, Vepřová

Podívejte se na miminka narozená v kraji Vysočina v 13. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z kraje Vysočina. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Miroslav Beran, 17. března 2024, 3125 g, 48 cm, Poděbrady

Podívejte se na miminka narozená ve Středočeském kraji v 13. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Matěj Rychetský, 26. března 2024, 3160 g, 49 cm, Velký Třebešov.

Podívejte se na miminka narozená v Královéhradeckém kraji v 13. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Královéhradeckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Lukáš Janoušek, 20. března 2024, 50 cm, 3640 g, Klatovy

Podívejte se na miminka narozená v Plzeňském kraji v 13. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Plzeňského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Kryštof Kačer, 26. března 2024, 3400 g, 50 cm, Domaslavice. Foto: Zdeněk Traxler

Podívejte se na miminka narozená v Ústeckém kraji v 13. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Ústeckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Martin Šikl, 15. března 2024, 1930 g, 45 cm a Petr Šikl, 15. března 2024, 2030 g, 45 cm, Ostrov u Lanškrouna.

Podívejte se na miminka narozená v Pardubickém kraji v 13. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Pardubického kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. 

Valerie Sližová, 22. března 2024, 3030 g, 49 cm, Třinec.

Podívejte se na miminka narozená v Moravskoslezském kraji v 13. týdnu roku 2024

/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Moravskoslezského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu.