Kreativ

ŠTÍTEK: komedie

Králíček Jojo

Tip na 23. ledna: Novinky v kině dnes pobaví i dojmou

Jako každý čtvrtek Multikino Cinestar i dnes zařazuje do svého programu několik novinek. Tentokrát jsou 2 a jsou jimi válečná komedie z nacistického Německa Králíček Jojo a česká romantická komedie Příliš osobní známost.

Z uvedení české komedie Případ mrtvého nebožtíka v kolínském Kině 99.

Novou českou komedii uvedli v kině režisér a kameraman

/FOTOGALERIE/ Nasvícený automobil známé značky zaparkovaný v sobotní podvečer před kolínským Kinem 99 naznačoval, že se děje něco mimořádného. Což potvrdil do posledního místa vyprodaný velký sál očekávající projekci nové české komedie, parodie na současnou módu kriminálních filmů nazvanou Případ mrtvého nebožtíka.

Příliš osobní známost, film

Neveklovské kino uvede českou komedii Příliš osobní známost

Příliš osobní známost je romantická komedie, kterou uvede neveklovské kino pátek 24. ledna od 20 hodiny. Hlavní hrdince Natálii padne do oka úspěšný podnikatel, vdovec a otec malé dcerky Marek. Jejich vztah je ale pod drobnohledem jeho tchyně Evy.

Šťastný nový rok.

Tip na úterý 14. ledna: Diváky pobaví komedie Šťastný nový rok

Pohádkové zasněžené Vysoké Tatry, luxusní hotel, čtveřice nerozlučných kamarádek a jejich vztahové trable se postarají o dojetí i zábavu lidem, kteří v úterý zajdou do vyškovského kina Sokolský dům. Na programu je totiž česko-slovenská romatická komedie Šťastný nový rok.

Premiéra komedie Jako za živa v podání Divadelního spolku Rájec-Jestřebí.

Ráječtí divadelníci nastudovali komedii "Jako za živa"

/VIDEO, FOTOGALERIE/ Najít v kulturním centru v Rájci-Jestřebí volné místo může být v sobotu odpoledne problém. Sál sokolovny se s blížící čtvrtou hodinou plní diváky. Přicházejí na další premiéru rájeckého divadelního spolku. Na programu je komedie mladé autorky Heleny Eliášové nazvané Jako za živa.  

Společenské centrum Kino 70.

Divadlo Palace zve na komedii do Dobrušky

Sauna osamělého luxusního wellness hotelu, tajná pracovní a milostná schůzka, touha po dítěti a potřeba sponzorského daru, to jsou ingredience pro brilantní komedii plnou záměn a zmatků.

Špindl 2.

Uvedou komedii z prostředí zasněženého Špindlu

Volné pokračování české komedie Špindl 2 promítne benešovské kino v neděli 5. ledna od 19.30. Rozvíjí se v ní příběh Silvie, Renaty a Elišky, silných žen, kterých životy se protnou v zasněženém Špindlu. Silvie, úspěšná lékařka věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah.

Film Šťastný nový rok.

Tip na středu 1. ledna: Kino hraje komedii Šťastný Nový rok

Znojmo - Popřát si vše dobré do nového roku s příznačně nazvanou novou českou komedií mohou právě na Nový rok diváci znojemského kina Svět. Další z dlouhé řady sezonních komedií se opět odehrává na horách, tentokrát ve Vysokých Tatrách.

Velká bankovní loupež.

Inscenací roku je Velká bankovní loupež

Divácky nejúspěšnějším titulem Východočeského divadla roku 2019 se stala parodická crazy komedie Velká bankovní loupež z pera trojice mladých britských autorů Henryho Lewise, Jonathana Sayera a Henryho Shieldse.

Lučanský spolek divadelní - Do hrobky tanečním krokem

Poděkování principála za podzim v divadle ve Slané

Vážení přátelé a příznivci našeho souboru. Dovolte mi krátké ohlédnutí za první polovinou už jednadvacáté sezóny našeho divadelního souboru, která začala v září ještě stále letošního roku. Též mi dovolte mé vlastní pocitové hodnocení, které ale do značné míry vychází i z hodnocení diváků, se kterými byla příležitost prohodit pár slov.