Kreativ

ŠTÍTEK: kondom

Ilustrační foto

Radnice nakupuje kondomy, prý kvůli reklamě

Ústí nad Labem – Koule na petanque, kosmetické taštičky, piknikové deky či třeba prezervativy. Tak vypadá aktuální objednávka propagačních předmětů ústeckého magistrátu.

Ilustrační foto

HIV pozitivní mohou mít sex. Ale s ochranou!

Člověku HIV pozitivnímu se podle ředitele Domu světla Miroslava Hlavatého v žádném případě nezakazuje sex. Je však hned při sdělení diagnózy upozorněn, jak by měl sex praktikovat, aby neohrozil okolí ani sebe, protože je náchylný na infekci.

Sázavafest, stanové městečko

Desátý Sázavafest ve středu čeká zahřívací kolo

Kácov - Ačkoliv jubilejní ročník největšího festivalu v regionu, kácovského Sázavafestu, začne oficiálně až ve čtvrtek, warm up, neboli jakési zahřívací kolo, čeká areál na břehu řeky Sázavy již ve středu.

Ilustrační foto

Na cesty doporučují odborníci léky i kondomy

Plzeň - Chystáte se na dovolenou a nevíte, co si s sebou přibalit do lékárničky? Odborníci ze Státního zdravotního ústavu mají připravený seznam léků, které by vám na cestách do zahraničí, ale i v tuzemsku neměly chybět.

Ilustrační foto.

Zloděj sebral kondomy i peníze

Prachatice – Automat na prezervativy u jedné z prachatických drogerií poškodil zatím neznámý pachatel někdy na sklonku minulého týdne.

Ilustrační foto

Sex a děti: zvrácenosti dneška

Česká Lípa /SERIÁL CO VY NA TO DOKTORE?/ - Doba je šílená a my s ní. Zvyky a obyčeje berou za své. Neváhejte a čtěte jak (ne)máme děti.

Ilustrační foto.

Na Valentýna hrají prim čokoláda a květiny

Liberec – Na svátek svatého Valentýna nakoupí Češi až třikrát více čokolády než během ostatních svátků. Na tom se shodují i liberečtí obchodníci. Zamilovaní dávají přednost dárkům, které si mohou vychutnat společně. Dvě třetiny z nich k tomu plánují prožít Valentýna v soukromí.

Informační kampaň spojená se sbírkou Labestra - Láska beze strachu

Studenti se připojili ke kampani o antikoncepci

Příbramsko - V ulicích Příbrami, ale i na školách chodí v těchto dnech studenti zapojení do osvětové kampaně Labestra neboli Láska beze strachu. Jejich úkolem je kromě vybírání příspěvků do finanční sbírky také zvýšení informovanosti vrstevníků na školách nebo kolemjdoucích o možných antikoncepčních řešeních a rizicích souvisejících s pohlavním životem.

V Kinoklubu ve Smržovce se v sobotu konala každoroční akce, která bojuje proti AIDS. Návštěvníkům rozdávali prezervativy v rámci boje proti AIDS. Nechyběla ani oblíbená travesti show.

AIDS. Rozdali 600 kondomů

Smržovka – Letošní sedmý ročník Den boje proti AIDS aneb spoleh na druhou osobu se přesunul z Parkhotelu na diskotéku do Kinoklubu na Smržovce.

Ilustrační fotografie.

Výměnný obchod: Cigaretu za kondom

Hradec Králové - Dejte nám své cigarety a my vám za to věnujeme balíček kondomů. Tak s touto originální výzvou se vypravili ve čtvrtek do ulic krajské metropole studenti hradecké lékařské fakulty. A slavili úspěch. Zlákat se nechaly desítky kuřáků.

Smoke Free Party v Brně.

Studenti vyměňovali cigarety. Za kondomy

Brno - Balíček kondomů za krabičku cigaret. Takový obchod ve středu kuřákům v ulicích Brna nabídli studenti medicíny, kteří se zapojili do akce Smoke Free Day.

Florbalisté Pepina Ostrava

Florbalisté začínají s jiným výrobcem kondomů

Ostrava - Těsně před startem nového ročníku extraligy přišlo vedení ostravského FBC s překvapivou zprávou. Z florbalové mapy Česka zmizí název Pepino, který byl po více než deset let synonymem pro ostravský klub.

Deváťáci z Kameniček se zúčastnili Akce milion s odpovědností za svůj budoucí život.

Sexuální osvěta v Kameničkách

Kameničky - Žáci 9. třídy se zúčastnili „Akce milion“, v níž nový český výrobce kondomů, společnost BiX, rozdává v rámci ČR a SR milion kondomů zdarma.