Kreativ

ŠTÍTEK: kondom

Ošetřovat poranění při zdravotnických soutěžích jen jako, nemá smysl. Moderní  systém záchranářských soutěží využívá maskérů, jako je  David Vošický(vlevo), aby rány vypadaly skoro jako pravé. Například na prst amputovaný travní sekačnou není pěkný pohled

Na krevní lázeň stačí med, karamel a kyselina

Havlíčkův Brod - Amputace prstů, opaření končetin, poranění břicha vypadající tak věrně, že se méně otrlým udělá špatně. Žádná pořádná zdravotnická soutěž se už neobejde bez zkušených maskérů.

Night club Love Story

V Love Story kondomy zůstávají

Dubí - Na místě bývalého vyhlášeného nevěstince bude nyní drogerie. Po nočním klubu Love Story na dubské vyhlášené E 55 zůstaly prázdné výlohy. Nevěstinec se z důvodu ekonomického vyhladovění vystěhoval. Kde se dříve vlnily prostitutky, byla již delší dobu tma.

V sobotu zažil Moravský kras zase po roce generální úklid. Na Den Země se sjelo několik stovek dobrovníků, kteří sbírali odpadky.

Moravský kras díky dobrovolníkům prokoukl

Moravský kras /FOTOGALERIE, AKTUALIZOVÁNO/ - Několik stovek dětí včetně dobrovolníků sbíralo v sobotu už po osmnácté odpadky pohozené v chráněném území Moravského krasu.

Papež Benedikt XVI. kyne věřícím.

OBRAZEM: Papež dorazil do Afriky

Vatikán ve středu obhajoval papežův nesouhlas s používáním kondomů při zastavování nemoci AIDS v Africe. Benedikt XVI. se tak vyjádřil těsně před návštěvou černého kontinetu.

Naprosto nechutné! Tak komentují výstavku použitých kondomů plných neznámé tekutiny obyvatelé Tkalcovské ulice v Třebíči.

Dřeviny okolo panelákového vchodu zdobí prezervativy

Třebíč - Naprosto nechutné! Tak komentují výstavku použitých kondomů plných neznámé tekutiny obyvatelé Tkalcovské ulice v Třebíči. Už nějaký čas se pravidelně objevují zachycené na dřevinách u vchodu číslo 1059. Na první pohled je jasné, že je někdo hází z okna.

Výstava sexu

OBRAZEM: Výstava láká na sex

Brno - Nejstarší kondom v Evropě z ovčích a vepřových střev, středověké pásy cudnosti či dřevěné vibrátory z šestnáctého století, které se našly v záchodové jímce ženského kláštera. To vše může vyvolat úsměv i rozpaky návštěvníků brněnského Špilberku.

Výstava sexu

OBRAZEM: Výstava láká na sex. I třináctileté

Brno - Nejstarší kondom v Evropě z ovčích a vepřových střev, středověké pásy cudnosti či dřevěné vibrátory z šestnáctého století, které se našly v záchodové jímce ženského kláštera. To vše může ode dneška vyvolat úsměv i rozpaky návštěvníků brněnského Špilberku. Právě ten se totiž stane jediným místem v České republice, kam přijede mezinárodní putovní výstava Sto tisíc let sexu. Tu připravilo muzeum Drents z nizozemského Assenu.

Pokud se do 6. prosince zastavíte v kterékoliv z kaváren sítě Avion, servírka vám kromě obvyklého menu nabídne i prezervativ.

Ke kávičce a zákusku dostanete také kondom

Český Těšín/ Den boje s AIDS si připomenou po svém ve všech kavárnách Avion, které patří do stejnojmenné značkové sítě českých kaváren v italském designu. Každý zákazník si odsud může odnést kromě gurmánského zážitku i balíčky prezervativů. Akce platí až do 6. prosince.

Děkuji za odpověď !

Jsme asi všichni stejní. Jen se nám narodí dítě, už chceme, aby si samo, úměrně věku, hledalo rozmanité situace, při nichž by vynikla jeho chytrost, pracovitost, vstřícnost, stručněji: jeho aktivita.

Ilustrační foto.

Aranžérka květin: Do vazby patří třeba i klobásy

Jihlava - Vystudovala „pajdák,“ a měla by tak asi být učitelkou. Jenže, mít práci jako koníček, to je snem snad každého. Petra Švecová si takové přání splnila a spolu se svojí kolegyní si v červenci v centru Jihlavy otevřela aranžérské studio

Pracovníci tachovského Kotce se svým klientům  nevěnují pouze v terénu. Pořádají s nimi i pravidelná setkání a besedy v oblasti prevence.

Práce v terénu může být také ohrožující

TACHOV - Většina z nás jeho práci zřejmě nebude nikdy potřebovat. A to můžeme mluvit o velkém štěstí. Přinášíme totiž rozhovor s terénním pracovníkem občanského sdružení KOTEC Tachov Josefem Haklem

Sexuální výchova na základní škole

Školáci se učí bezpečnému sexuálnímu chování

Kolín/ Devátý ročník naučného čtrnáctidenního cyklu pro žáky sedmých až devátých ročníků základních škol Hrou proti AIDS pořádá v těchto dnech Dům dětí a mládeže Kolín pod odbornou garancí Krajské hygienické stanice, územní pracoviště Kolín.

Plavky které budou rovněž vydraženy.

Otevřený minidopis Petra Čtvrtníčka Diakonii

Uherské Hradiště - Do dobročinné veřejné dražby pro Diakonii, která se uskuteční v sobotu 17. května od osmnácti hodin na golfovém hřišti v Ostrožské Nové Vsi, přispěl atraktivní osobní cenností i herec Petr Čtvrtníček.

Záběry z chodby letovické školy kolují po internetu

Žáci si natáčeli nebezpečné hry na video

Letovice, Brno - Když si ve středu ráno ředitel základní školy v Letovicích na Blanensku Miloš Randula otevřel elektronickou poštu, nestačil se divit. Našel tam totiž odkaz na videonahrávku na internetu, v níž žáci na chodbě jeho školy skáčou proti zdi, srážejí se v běhu k zemi i ze židle.

Ilustrační foto

Studenti rozdávají ovoce za cigarety

Brno - Místo mohutného vdechu cigaretového kouře se v úterý odpoledne mohou brněnští kuřáci s chutí zakousnout do zdravého ovoce. Pokud totiž v centru města potkají studenty Lékařské fakulty Masarykovy univerzity, dostanou za každou cigaretu výměnou jablko, pomeranč nebo třeba banán.

V Krnově najdete veřejné záchody v pivnici na náměstí.

Krnov záchody neprovozuje

Krnov - Město sice neprovozuje vlastní veřejné záchodky a v dohledné době s nimi ani nepočítá, ale přesto je o tuto službu ve městě postaráno.

Ilustrační foto.

Do Konice přijde kvůli pervitinu terénní pracovník

Konice - V Konici by měl začít působit specialista na problematiku drog. Usilují o to pracovníci prostějovského centra pro drogově závislé. „Je tu skupinka uživatelů pervitinu. Drogu si aplikují nitrožilně,“ uvedla Iva Součková, šéfka prostějovského K-centra.

Ilustrační foto

Kondomy budou vyrábět Němci

  Hrádek nad Nisou - Zdejší výrobce prezervativů přejde do německých rukou. Na výrobce českých kondomů se značkou Primeros však převzetí nebude mít podle vedení společnosti žádný vliv.

Ilustrační foto.

V hlavním městě Filipín je antikoncepce tabu

Nový zákon tu zakazuje používání kondomů a antikoncepčních pilulek, přestože dětí se rodí víc, než mohou rodiny uživit. Ženy zchudinských čtvrtí začínají bojovat za právo plánovat si rodinu.

Radim Uzel besedoval se žáky

S žáky teplických škol besedoval Radim Uzel

Teplice - Počet nakažených virem HIV/AIDS vČeské republice varovně roste. Mladí lidé přestávají mít ztéto smrtelné choroby strach a při sexuálním styku se nechrání kondomem.

Umělkyně ze školy samby vystupují na nejznámějším karnevalu světa.

Rio de Janeiro tančí sambu

Rio de Janeiro - Karneval bez alkoholu, ale zato s 20 miliony kondomů zachvátil Brazílii. Tamní vláda se letos zachovala zodpovědně.

Ilustrační foto

Kondom byl známý již v antickém Římě

Zabránit spermiím v kontaktu s vajíčkem se lidé snaží již odpradávna. I když už se v dnešní době se nemusíme obávat narození potomka v tuhé zimě, přesto je antikoncepce stále tou nejoblíbenější metodou proti neplánovanému početí.

Ilustrační foto.

Lehkých žen u E55 neubylo

Kaplicko - Městská vyhláška, kterou v loňském roce zavedlo město Kaplice na omezení poskytování sexuálních služeb na veřejných místech, sice prostitutkám zkomplikovalo provozování jejich řemesla, ale zřejmě ne moc výrazně. Názory občanů se různí.

Ilustrační foto

Děti se učí také o bisexualitě

TACHOV - Mládež ze základních škol si zkouší nasazovat kondomy na prsty. Získává tak praktické dovednosti. Alena Bartošová probírá s dětmi ve škole sexuální výchovu. Odpověděla nám na několik otázek

OCHRANU PŘEDEVŠÍM! Do programu se zapojila i místostarostka Eva Veselá. Na snímku se raduje z vítězství v soutěži o navlečení kondomu na banán.

Pochod světla a Kondom Párty proti AIDS

PÍSEK - Asi tři desítky mladých lidí se v sobotu večer vydaly se zapálenými svíčkami z Čechovy ulice k Divadelní kavárně, kde potom následovala Kondom Párty.

Ilustrační foto

Kondomy do barů netáhnou

PLZEŇ - Bezpečný klub. Toto označení by měly nést plzeňské diskotéky, bary a kluby, zapojené do nového projektu, který rozjíždí město. Mladistvým by se v nich nenaléval alkohol a vyškolený personál by měl zabránit kontaktu návštěvníků s drogami i rizikovému sexuálnímu chování.

Ilustrační foto

Kondomy do barů netáhnou

PLZEŇ - Bezpečný klub. Toto označení by měly nést plzeňské diskotéky, bary a kluby, zapojené do nového projektu, který rozjíždí město. Mladistvým by se v nich nenaléval alkohol a vyškolený personál by měl zabránit kontaktu návštěvníků s drogami i rizikovému sexuálnímu chování.